Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Kızlar benım agdetler sancıcı oluyo acıle kaldırılıyorum sabah adetım oldu annemler evdeyse yanıma gelsınler yada ben oraya gıdeyım dıye aradım yanlıŞlıkla kaynanamı aramıŞım annem dıye her neyse sabahın kÖrÜ zaten kaynanam ne oldu dedı bende sÖlemek zorunda kaldım anne agdetım sancılı oluyoda acıllık olursam annemlere gıdeyım dıye aramıŞdm yanlıŞlıkla senı aramıŞım dedım. Bada dırek dedıĞı Şu agdetın sancıcı oluyorsa cocugun olmaz cabuk hastaneye gıt danıŞ dıyo Çok morelım bozuldu bıŞey dıyemedım ben zaten bunun korkusuyla yaŞıyorum bıde ınsan bu Şekıldemı sÖler bunu Çok bozuldum yanı anlatamam aglamaklı oldum

verseydın cevabını keşke canım sessız kalmasaydın...çocuğun olcak yada olmayacak bunu bır tek allah bılır,ama ne biçim bir alaka kurmuş anlamadım.sen takma kafana canım.bırak kendı kendıne konuşsun..

bi akşam kaynanam eşimi cepten aradı,eşim uyuduğu için telefon çalınca afalladı ve bana sen bakıver dedi,istemeye istemeye tlfnu açtım..6aylık hamileydim grip olmuştum,telefonu benim açmama bozulan kayınvalidem senin sesin neden böyle gripmisin dedi bende evet dedim.kayınvalidemde gülerek kayınbabana bende hep derim bizim gelin SÜMÜKLÜ inşallah torunda sümüklü olmaz demezmii.oan sinir katsayım arttı bende dedimki sümüklü olsunda patavatsız olup insanları kırmasın dedim..gelde sev bu kadını sempatiksalakcinni

gurur duydum kız senle aferim vermişsin agzının payını kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

kayın valide bana hep derki kızım sen benim gelinim değil kızımsın

geçen eşim sanırım telefonda damadına çok vakit ayırıyorsun anne aşkolsun beni unuttun demiş

kayın valide bana telefon açtı ve yine aynısını söyeldi sen benim kızımsın oyüzden sana diyeyim dedi veeeee
kızım kocan bana diyorki (yani oğlu) beni değil enişteyi seviyorsun
haşaa
o kimki damat el dış kapının dış mandalı
hiç dışardan gelen evlat gibi olurmu -illada evladım
onu lütden kocana anlat dedi

bende peki anne dedim

ben neysem gelin
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu kayınvalideler çok fenaaa..banada hep sen kızımdan farksızsın der ama sadece der kaydirigubbakcemile3 nasıl o benim annem gibi olamıycaksa bende onun kızı gibi olamıycam bu belli zaten oyüzden takmıyorum hiç kaydirigubbakcemile2

4 yıllık evliyim en ufacık bi olayını anlatıyım görümcemin ; babamın bir kolu omuzdan yok ben 5 yaşındayken torna makinasına kaptırıyor ve kolunu kaybediyor maalesef mafoldumben neyse babacım o haliyle evimdeki mutfak dolabını tamir ediyordu. aynı anda evde bir kumru (kuş) vardı balkona düşmüş bir bacağı kankıran gibi olmuştu. haftalarca baktık o kuşa . GÖRÜMCEM geldi ay bakıyım kuşa dedi ıy mıy yaptı uyuz sonra mutfağa gitti babamın yanında AY BU EVDE SAKATLAR DERNEĞıNE DÖNDÜ. dedi. babam a baktım işim bitti ben çıkıyım dedi çıktı gitti evden ve biz annemle ağzımızı açıp bişey demedik.
ve... sustukçada kafamıza ettiler anlıycağınız halada devam şu anda hamileyim kızım olucak onu bile beğenmiyorlar beş para etmez insanlar kocam çok iyi inanın oda olmasa boşanmıştım canımı çok yakıyolar eşimide sevmiyolar ölürler inşallah parayı bizden isterler, temizliği bizden isterler saygıyı bizden isterler, iftira atarlar allahım nolur önlerine çıkar yarabbim bense salak gibi karşılarında el pençe dilim bağlı iş yap dur offf

canım kusura bakmada hata sende..
o kadın sana bi dünya laf sölüo sen gıgıkını çıkarmıosun...

Bende yazayım barı

Tranckot cok ıstıyordum, bır gun esımle alıs-verıse cıktık. ıkımızınde begendıgı bır tane tranckotu aldık. Ama ılk goren esım olmustu, bende 'tamam, guzelmıs alalım' dedım.

Bır kac gun sonra gıyındım, kayınvalıdemlere gıttım. Tam cıkarken gorumcelerımden bırı sordu, 'yenı mı?' ... 'Evet, abın aldı' dedım. Dıgerı yuzunu eksıterek, 'aayy ne bıcım zevkı varmıs abımın' demıstı. Laf abısıneydı belkı ama, sonucta benım gıysımdı.

Dıkkat ettım esım bana ne zaman bır sey alsa genelde begenmezler.

Nısanlıyken esım yurt dısından ugg getırtmıstı benım ıcın, halbukı 'tarzım degıl gıyınmem alma' demıstım. Neyse aldı, evlendıkten sonra sadece bır kez gıyındım. Kızlar ugg larımı da hıc begenmedıler guya! Guya dıyorum cunku esıme 'ben bunları gıyınmem' dıyınce esımde 'kızlara verelım oyleyse' dedı, bende verdım. Verdıgım an tesekkur etmemelerını bır yana bırakın, o begenmedıklerı ugg ıcın aralarında tartıstılar. Hatta bırı; 'bunlar benım, gıyınmek ısteyen para oder' dahı dedı.

Lafta begenmezler ama verınce de dıplerı duser.

Son düzenleme:
Cnm ben senin içini ferahlatmak için yazıyorum,benimde adetim çok sancılı oluyor,ağrıdan dolayı kusuyorum,ben dr.a gittim ve nedenini öğrendim.Rahmim doğuştan ters yapıdaymış,her 10 kadından biri bu şekildeymiş,yarattığı tek problem diğer insanlara göre daha fazla sancı çekmekmiş... seninde buna benzer problemin olabilir,kendini üzme olumunekankayizsmile

İnanamıyorum ya bu kaynanaların laf üretmelerine,nasıl bir zekadır ki,hep fırıl fırıl sempatiksalakcinni ... iyi laf sokmuşsun cnm.... senin sinirlendiğinden on kat daha sinirlenmiştir

canım kusura bakmada hata sende..
o kadın sana bi dünya laf sölüo sen gıgıkını çıkarmıosun...

aynen öyle yediler bitirdiler beni. kocam için susuyorum diyip duruyodum ama inan aptalın biriyim ben ama şöyle bi tarafıda var laf yetiştiremiyorsun ki çok haklısın çok ne derseniz diyin haklısınız pıs pıs pıs mıy mıy mıy işi götürüyorlar valla.

görümcem veya bir başkası bana babamı ima ederek öyle bir laf söyleyecek ve ben susucam öyle mi. (canım sorması ayıp da neden ağzını açıp da bir şey demedin. ben olsam o görümceyi önce kolundan çekip mutfaktan çıkarırdım sonra da ağzıma geleni söylerdim tabi babamın duymayacağı bi şekilde. kapının önüne koyar, kapıyı da suratına bir güzel çarpardım. o kim oluyor ki böyle bir şeye cesaret edebiliyor. kusura bakma canım da resmen tepenize çıkarmışsınız. ve sen bu kişiyle görüşmeye devam ediyorsun değil mi. ilişkini tez zamanda kesmeni dilerim...

ilişkimiz kesildi zaten benim evimden annemin onu kovduğunu söylemiş kayınvalideme. halbuki annem akşam olmadan pazara gidiyim deyip gitti yemin ederim oda annem gittikten sonra 3 saat daha oturdu. kayınvalideme anlatamadım ki benim kızım yalan söylemez diyo bak karnımda bebeğim var inan hani kavga ağız dalaşı bile olmadı bende kabahat bulamadılar aileme sıçradılar. ama artık dur demenin vakti geldi de geçiyo bile babamın olayı konusunda ise kayınvalide kızım şaka yapmış diyor. yani öyle bişey dememiş demiyo da demişte kuş için demiş bu ne ki... eltimin incisini hiç söylemiyim siteden kovulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…