- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.961
Kızlar benım agdetler sancıcı oluyo acıle kaldırılıyorum sabah adetım oldu annemler evdeyse yanıma gelsİnler yada ben oraya gİdeyım dıye aradım yanlıŞlıkla kaynanamı aramıŞım annem dıye her neyse sabahın kÖrÜ zaten kaynanam ne oldu dedİ bende sÖlemek zorunda kaldım anne agdetım sancılı oluyoda acıllık olursam annemlere gİdeyım dıye aramıŞdm yanlıŞlıkla senı aramıŞım dedİm. Bada dırek dedİĞİ Şu agdetın sancıcı oluyorsa cocugun olmaz cabuk hastaneye gİt danıŞ dıyo Çok morelım bozuldu bİŞey dİyemedİm ben zaten bunun korkusuyla yaŞıyorum bıde İnsan bu Şekİldemı sÖler bunu Çok bozuldum yanı anlatamam aglamaklı oldum
al bendende o kadar..benim kaynanada namazında niyazında,tüm komşularına güler yüz gösterir,ama arkalarından kötülemediği insan kalmadı..Azım açık hayretle bakakalıyorum mirmirmirmir
rengarenk canım sen nerelerdesın topiği açmışsın ama konuşmak bugüne nasip oldu ancak..nasıl gidiyosun kaynananlarla devam edıyolarmı hala yaptıklarına..artı bunların huyu bu yüzüne gülüp arkasından konuşmak.başkaları yapsa onlardan kötüsü olmaz ama..
benim kaynanam ve eltim biraz kırokaydirigubbakcemile3
bi akşam kaynanam eşimi cepten aradı,eşim uyuduğu için telefon çalınca afalladı ve bana sen bakıver dedi,istemeye istemeye tlfnu açtım..6aylık hamileydim grip olmuştum,telefonu benim açmama bozulan kayınvalidem senin sesin neden böyle gripmisin dedi bende evet dedim.kayınvalidemde gülerek kayınbabana bende hep derim bizim gelin SÜMÜKLÜ inşallah torunda sümüklü olmaz demezmii.oan sinir katsayım arttı bende dedimki sümüklü olsunda patavatsız olup insanları kırmasın dedim..gelde sev bu kadını sempatiksalakcinni
4 yıllık evliyim en ufacık bi olayını anlatıyım görümcemin ; babamın bir kolu omuzdan yok ben 5 yaşındayken torna makinasına kaptırıyor ve kolunu kaybediyor maalesef mafoldumben neyse babacım o haliyle evimdeki mutfak dolabını tamir ediyordu. aynı anda evde bir kumru (kuş) vardı balkona düşmüş bir bacağı kankıran gibi olmuştu. haftalarca baktık o kuşa . GÖRÜMCEM geldi ay bakıyım kuşa dedi ıy mıy yaptı uyuz sonra mutfağa gitti babamın yanında AY BU EVDE SAKATLAR DERNEĞİNE DÖNDÜ. dedi. babam a baktım işim bitti ben çıkıyım dedi çıktı gitti evden ve biz annemle ağzımızı açıp bişey demedik.
ve... sustukçada kafamıza ettiler anlıycağınız halada devam şu anda hamileyim kızım olucak onu bile beğenmiyorlar beş para etmez insanlar kocam çok iyi inanın oda olmasa boşanmıştım canımı çok yakıyolar eşimide sevmiyolar ölürler inşallah parayı bizden isterler, temizliği bizden isterler saygıyı bizden isterler, iftira atarlar allahım nolur önlerine çıkar yarabbim bense salak gibi karşılarında el pençe dilim bağlı iş yap dur offf
Cnm ben senin içini ferahlatmak için yazıyorum,benimde adetim çok sancılı oluyor,ağrıdan dolayı kusuyorum,ben dr.a gittim ve nedenini öğrendim.Rahmim doğuştan ters yapıdaymış,her 10 kadından biri bu şekildeymiş,yarattığı tek problem diğer insanlara göre daha fazla sancı çekmekmiş... seninde buna benzer problemin olabilir,kendini üzme olumunekankayizsmileKızlar benım agdetler sancıcı oluyo acıle kaldırılıyorum sabah adetım oldu annemler evdeyse yanıma gelsİnler yada ben oraya gİdeyım dıye aradım yanlıŞlıkla kaynanamı aramıŞım annem dıye her neyse sabahın kÖrÜ zaten kaynanam ne oldu dedİ bende sÖlemek zorunda kaldım anne agdetım sancılı oluyoda acıllık olursam annemlere gİdeyım dıye aramıŞdm yanlıŞlıkla senı aramıŞım dedİm. Bada dırek dedİĞİ Şu agdetın sancıcı oluyorsa cocugun olmaz cabuk hastaneye gİt danıŞ dıyo Çok morelım bozuldu bİŞey dİyemedİm ben zaten bunun korkusuyla yaŞıyorum bıde İnsan bu Şekİldemı sÖler bunu Çok bozuldum yanı anlatamam aglamaklı oldum
bi akşam kaynanam eşimi cepten aradı,eşim uyuduğu için telefon çalınca afalladı ve bana sen bakıver dedi,istemeye istemeye tlfnu açtım..6aylık hamileydim grip olmuştum,telefonu benim açmama bozulan kayınvalidem senin sesin neden böyle gripmisin dedi bende evet dedim.kayınvalidemde gülerek kayınbabana bende hep derim bizim gelin SÜMÜKLÜ inşallah torunda sümüklü olmaz demezmii.oan sinir katsayım arttı bende dedimki sümüklü olsunda patavatsız olup insanları kırmasın dedim..gelde sev bu kadını sempatiksalakcinni
canım kusura bakmada hata sende..
o kadın sana bi dünya laf sölüo sen gıgıkını çıkarmıosun...
4 yıllık evliyim en ufacık bi olayını anlatıyım görümcemin ; babamın bir kolu omuzdan yok ben 5 yaşındayken torna makinasına kaptırıyor ve kolunu kaybediyor maalesef mafoldumben neyse babacım o haliyle evimdeki mutfak dolabını tamir ediyordu. aynı anda evde bir kumru (kuş) vardı balkona düşmüş bir bacağı kankıran gibi olmuştu. haftalarca baktık o kuşa . GÖRÜMCEM geldi ay bakıyım kuşa dedi ıy mıy yaptı uyuz sonra mutfağa gitti babamın yanında AY BU EVDE SAKATLAR DERNEĞİNE DÖNDÜ. dedi. babam a baktım işim bitti ben çıkıyım dedi çıktı gitti evden ve biz annemle ağzımızı açıp bişey demedik.
ve... sustukçada kafamıza ettiler anlıycağınız halada devam şu anda hamileyim kızım olucak onu bile beğenmiyorlar beş para etmez insanlar kocam çok iyi inanın oda olmasa boşanmıştım canımı çok yakıyolar eşimide sevmiyolar ölürler inşallah parayı bizden isterler, temizliği bizden isterler saygıyı bizden isterler, iftira atarlar allahım nolur önlerine çıkar yarabbim bense salak gibi karşılarında el pençe dilim bağlı iş yap dur offf