Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

evin ilk geliniyim eşim evin büyük oğlu, k.validem evine yemek masası alıyor ve dedi ki küçük oğlunu kastederek "dünürler gelince yemek yeriz, koltukları da değiştireceğim" ben kaldım tabi öyle ama hemen cevap verdim ben taş kovuğundan çıkmadım di mi benim ailem dünür değil mi? dedim. ne cevap verse bilemedi. o masa ve koltukları gördükçe bu anı yeniden yaşarım....:))

lafı gediğine koymuşsun canım alkisalkisalkis

gerçekten pes diyorum canım..aman canım uzak dur bunlardan..elınden gelıyorsa kapının eşiğinden bile bir adım öteye geçirme..bunu yapabilcek zihniyette olan böyle asalak ınsanlar..hesab et başka neler yapmaz ki..dikkat et canm kendıne

[bencede canım konuşmak en iyi çözüm..çek al karşına anlat durumu..ama onu aşağılar bir tavırla değil üzüldüğünü belli et ki samimi olduğunu anlasın...aklını kurcalıyacağına şuan böyle yapmak en iyi fikir bence..

Bırı bana da yorum yapabılır mı?

Dun gorumcemın bırı (hıc bır seyımı begenmeyen) evımıze geldı.
Yenı tasındık ya, evımızı gormeye geldı ve gece bızde kaldı.
Esım gun ıcınde aramıstı benı, 'ılk kez evımıze gelıyor, pasta alır mısın?' dıye.
Pasta aldım, onlar eve gelene kadar hazırladım her seyı.
Once gorumcem geldı, belkı samımı gormekten belkı gıcıklıktan bana,
'Ay cekıl suradan, suratsız' vs. gıbı laflar ettı.
Yanıt vermedım.
Mutfakta hazırlık yaparken o da anlatıyor.
'Abım aradı, ısrarla ne ıstersın, canın ne cekıyorsa soyle' dedı. Ben once hıc bır sey dedım ama ısrar edınce 'ekler pasta getır abı' dedım dedı.
Yanıt vermedım. Fakat aklıma 'nısbet mı yapıyor?' dıye de gelmedı degıl.
Esım geldı, ekler almamıstı.
Masayı hazırlarken, belkı yardım eder dedım, etmedı.
Corbaları koydum, kabul edıyorum cok sıcaktı.
Esım en basta 'ben salata yıyecegım sadece' demıstı.
Gorumcem bunun uzerıne 'ıyı kı abım corba ıcmıyor, resmen kaynıyor bu, yoksa kufur ederdı sana' dedı. Yanıt vermedım.
Yemek bıttı, masadan ıkı tabak aldı sadece.
Ben gırdım mutfagı toparladım.
Ardından pastaları goturdum. Pastasını yedı, tabagı bıraktı.
Bır sure almadım, belkı alır dıye.
Sonunda dayanamadım, kalktım aldım.
Bu vakıtten sonra bende kayıtsız kaldım ona karsı.
Utu yapmak ıstedı, masayı benım uygun gordugum yere koymustum.
'Orda degıl, burada yapacagım ben' dedı... Kaldırıp, dedıgı yere koymadım, kendı aldı...
Sabah evden cıkarken not yazmıs, 'uyandıramadım, bekleyemedım de, sızı sevıyorum' dıye.
Bu kez uzuldum. Acaba o benı samımı gordugu ıcın mı boyle davranıyor da, ben art nıyetlıyım?

canım üstteki yorumum sana..

samimi olan insan karşısındakine o tarzda sözler söylemez canım
sabah yazdığı notu da şirinlik olsun diye yazmış
akşam yaptıkları ve sabah yaptığı hiç birbirini tutmuyor
sana karşı genel tutumu nasıl bilmiyorum ama ben aileden de olsa arkadaşım da olsa samimi olduğum birine bu şekilde davranmam

bende görümcemden dertliyim..çok iki yüzlü,kıskanç.eşimin yanında sanki beni çok seviyomuş gibi davranır ama yalnızken tam tersi laf sokmalar,garip garip bakmalar..mesela en son evime geldiklerinde hamileydim ve doğumum yaklaşmıştı bu banyoya girdi çıktığında ne göriyim her yer saç midem bulandı,neyse temizlemeden çıktım banyodan kendi girsin temizlesin diye ama nerdeeee oralı bile değil hanfendi lmaz: akşama misafir gelceği için girdim ben temizledim hamile halimle..neyse iki gün sonra yine banyoya girdi bu sefer ondan önce ben girmiştim temizledim çıktım banyoyu bu yine saçlarını orda bıraktı çıktı bu defa temizlemedim.eşim görmüş geldi bana banyonun hali ne heryer saç dedi bende kardeşinin saçı dedim ki bunu görümcem duydu oralı bile olmadı..eşim girdi banyoyu temizledi.görümcem oralı bile olmadı.ne kadar rahat ve düşüncesiz sanki hizmetçisi var.sonra onun yüzünden eşime kızdım dedim kardeşine söyle ben onun hizmetçisi değilim dedim eşimde sadece tamam dedi cevap olarak :sinifsinif:

bi incisini daha anlatıyım görümcemin
nişanda görümcemle saçımızı aynı kuaförde yaptırdık neyse işimiz bitti görümcem kasaya gitti parayı ödedi mor bi suratla yanıma geldi çıktık kuaförden bana dediki 60 milyon tuttu dedi hani çok pahalı kuaför değildi dedi bende ne diyosun ya eve gidelim veriyim 60 milyon sana ozaman dedim senmi ödüyosun abin vermedimi bu parayı sana dedim sustu kaldı bize gittik yemek yicez eve gelen ne kadar güzel olduğumu söyledi bu çıldırdı buna kimse güzel olmuşsun demediği için hırsından ağlamaya başladı kuzenlerimde yanımızdaydı şaşırdı herkes.sonra kendi kendine küstü bu bana.abisiyle oynuyoruz nişanımızda önüme geçiyo,abisine sarılıyo bana yanyan bakıyo falan kendimi brezilya dizilerindeymişim gibi hissettim o an (bunları yapan görümcemin yaşı ozaman 23dü yani küçükde değil)..laelaelaelaelae daha anlatsam çoook var ben buraya vakit buldukça yazarım artık :jeyyar:

Son düzenleme:
biz yedi elti ve iki görümceyizDD bukadar kalabalık olunca muhakka ki laf söz oluyo ama uzak durursan muhattap olmazsan başın ağrımaz

olsun tatlım takma kafana.güzelliğini kıskanması bence çok güzel..deseydin keşke çekemeyenler çatlasın diye..bunlara fazla yüz vermemek lasım..olabildiğince laflarına karşılık ver..sen sıkılıp üzülceğine bırak o düşünsün..acaba bu ne söylemek istedi diye?..:teytey:

bencede çok haklısın..oysa ben ilk tanıştığımda çok sevinmiştim bana görümce değil arkadaş kardeş olur sanmıştım!aynı yaşta olduğumuz için mutlu olmuştum..ama insanları anlamak zor mantıklı olsalar keşke..düşünebilseler herkesin yeri ayrı abilerinin yada oğullarının neyini paylaşamıyolar anlamıyorum..elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum artık..kırılmaktan ve kırmaktan gerçekten sıkıldım.evlenince anlarlar inşallah görümcem ve eşimin ailesi :Saruboceq: bazıları yaşamadan anlamıyo çünkü şakkıdı

ya kzlar okudukça ağzım açık kaldı tutamadım kendimi bende yazıyım dedim
kayınvalidem iyidir hoştur ama patavatsızdır.bebişime hamileydim tv seyrediyorduk tv de sarışın yeşil gözlü bir çocuk çıktı ah kızım iyice bakta torunum böyle bişi olsun dedi.ben bir şaşırdım tabi ana esmer baba esmer kahverengi gözlü nasıl yani diye kaldım bi,ya anne alemsin dedim ana belli baba belli varmı mümkünatı diye çıkıştım bişiycik diyemedi gel görki bebiş doğdu bembeyaz gözler ela ben dumur tabi :bbo: diyorum şimdi kadın ne çok istemiş vallahi tuhaf

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

onun istemesi değil sizin genlerinizde varmış demekki canım kaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
görüşmediğin çok iyi olmuş her işde vardır bi hayır

benimde arkadaşımın başına böyle bişey geldi eltisi öyle kıskanç öyle kıskanç ki (aynı benim ortanca eltim )..neyse düğün arefesinde arkdşımın eşine diyoki bak kıyafetim nasıl senin nişanlında böyle boy pos varmı böyle yakışırmı kötükedihüso
tabi bunu arkadşaın akrabalarında biri duyuyo arkadaşım duymadan babası duyuyo bu ne terbiyesizliktir böyle deyip kavga çıkıyo felan..hatta eltiisi evlenirken kuaföre gitmemiş o gitmedi diye bu da gitmiycekmiş :mymeka: neler etti düğün günü kızı sütüdyoda resim bile çektirmediler ki o sinirle o da aman kavga çıkmasın modunu girmiş yaaa :mymeka: :mymeka:

nişanlılık döneminde alışverişe gittik görümcemle elti yok daha o zaman. ne alınacak diye bana soruyor görümcem sürekli bilmiyorum diyorum nezaketen (bilmez mi insan nişan alışverişinde ne alınacağını) o alınır bu alınır falan ses de çıkaramıyorum fazla. bana ilk kez kardeşim evleniyor bilmiyoruz dedi ben de "benim ikinci evliliğim mi abla ben de bilmiyorum" dedim öyle kaldı.

aynı alışveriş sırasında ben bi takım beğendim pantolon ceket, bedeni uymadı sipariş verdik bedenimi getirtecekler yanımda görümcem de var tabii. 1 hafta sonra almaya gittim takımları mağaza sahibi "nişanlın iptal ettirdi siparişi, almayacağız dedi" demez mi. ben şooook ne desem bilemedim ne yapsam bilemedim kıpkırmızı oldum, kaynar su döküldü tepemden aşağı. doldurmuşlar nişanlımı (şimdi eşim oldu) pahalı da ne gerek vardı da alınacak denmemişti daha önce diye O da o gazla gidip iptal ettirmiş...nişanlımla ben birbirimize girdik beni zor durumda bıraktığı için. yerine başka takım alındı ama 7 yıl oldu bu olay olalı 7 kere giymemişimdir herhalde sinirimden....

:roflol::roflol::roflol:

evet canım insan gerçekten bazı noktadan sonra yeter artık diyor..hem laf duymaktan,hemde laf söylemekten bile yoruluyo..gönül ister herşet tadında güzelce gitsin,huzursuzluk olmasın ama malesef bunu karşı taraf düşenemiyor..herkesin yeri ayrı dediğin gibi,bunun ayırımını yapamadıkları için böyle hep saldırı halindeler..ama başına gelmeden anlamıyor kımse malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…