Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ya ben mi çok safım siz mi biraz fesatsınız anlamadım ama görümcenin eltinin "aramıza hoşgeldin" demesinde ne var ki? bunda kötü niyet aramak saçma diil mi ? sonuçta o aileye gelin gidiyosunuz tabii ki aralarına girmiş oluyosunuz. sizin kardeşiniz eşinize "aramıza hoşgeldin" dese eşiniz böle bi cevap verse hoşunuza gider miydi?
ondan sonra da şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor yok görümcemle geçinemiyoruz yok eltim şöle yok kaynanam böle
gelinler de az diil anacım kaydirigubbakcemile3

insan bi çok şeyi malesef geçte olsa anlıyo..karsındakının hangı nıyetle konustugunu bıraz zaman gecınce dahaa ıyı anlıyosun..anlayasaya kadar geçen zaman dediğin gibi saflık zamanı oluyo,,anladıktan sonra geçen zamanda tedir almak ve lafa lafla karsılık verme zamanı oluyo malesef canım

eşim benim sözümden asla çıkmaz.aileside bilir bunu.
neyse şehir dışından aile dostlarımız geldi .karı koca bizlerle yaşıt.
akrabaları gezmek istiyorlar biraz biraz .bizde onlara eşlik ediyoruz..
kayınvalidemlerde oturuyoruz.(benim eşimle misafirin eşi) erkekler aralarında nereye gitceklerine karar vermişler.ki biz hep misafire ayak uydurduk nereyi dedilerse oraya götürdük.
kadın niye bize sormuyorsunuz gitceğimiz yeri dedi.
görümcem gelin değilmisiniz dinleyeceksiniz tabi kocanızı dedi
misafir kadında sen de gelin olacaksın ozaman seni görürüm ben dedi
kayınvalidemde bize gelen bizi dinler ...dedi

eşim benim sözümden asla çıkmaz.aileside bilir bunu.
neyse şehir dışından aile dostlarımız geldi .karı koca bizlerle yaşıt.
akrabaları gezmek istiyorlar biraz biraz .bizde onlara eşlik ediyoruz..
kayınvalidemlerde oturuyoruz.(benim eşimle misafirin eşi) erkekler aralarında nereye gitceklerine karar vermişler.ki biz hep misafire ayak uydurduk nereyi dedilerse oraya götürdük.
kadın niye bize sormuyorsunuz gitceğimiz yeri dedi.
görümcem gelin değilmisiniz dinleyeceksiniz tabi kocanızı dedi
misafir kadında sen de gelin olacaksın ozaman seni görürüm ben dedi
kayınvalidemde bize gelen bizi dinler ...dedi

terbiyesizler.e canım sen nededın bu söylediği karşısında..verseydın cevabını genelde gelen gelin dinleniyo diye:roflol::roflol:

:)sızlerı okudukca gulesım gelıyor soyle dusunuyorumda benımde varmıkı boyle....:) esım ıle dısarı cıkdık geldık yemek yemedık canımız ıstemıor dedık neyse ev halkı yedı sonra kaynanm ıle gorumcem bır yere gıdıcekler tam cıkıorlar kaynanam dedıkı yemkler var yersınız acıkınca gorumcemde demesınmı :) eskıdendı o anne oglun dısrda gezıp gelıp evde yemek yemek artık onlar lukse gıdıorlar yemıslerdır .. hahha ıcımden sabırrr cekdım halbukısı yememısdık :)Ha birde benım kaynanm ıle pazara cıkmak guzel oluyor o sebze alırken bende esımle gezıyorum zavalım ıkı kaybolalım hemn arıyor:) bakıorkı elımde posetler ne aldın bluz aldım tunık aldım elbıse aldım hahah sayıyorum hatunu bırgun kalpten goturecem sırf bu yuzden:) suan yok sehır dısında sımdık gelınce yıne kalbı gumlıcek haha elbıse aldıgımı gorunce keısn dıcegı sey su guzel degıl degıs bunu puhahah ..........Birde ev kıraladım telde sordu nekadra dedı dedım 400 ooo cokmus demezmı haha sankı adam bedavaya verıcek yıne yuregıne ındı ya gıtı oglunun paracıklarııııı..

HA birde gun gecmıs bısey olmusdu esımden gun ıcınde ıkı uc kere para aldım gordu dedı ne yapıorsun parası kalmaz boyle yaparsan adamın deıdmkı sen uzulme annecım o kazanır ben yerım bukadr basıt :))

ayyy sızın kaynanalar görumceler supermıs haa :KK70:
bızım gelın (henuz abımle nısanlılar,nısandan 1sene sonra felan ıste)
abım yemek yıyordu bende muıtfakta bırseyler yapıordum,abım gelınden lımon ıstedı, ''ayse lımon verımısın''
ayse dolaptan lımonu cıkardıgı gıbı kesıp önune koydu,abım ''yıkamıcakmısın '' edı gayet sakın... gelın ne dese begenırsınız ''lımonun dısını mı sıkacan ıcınımı '
yaaa şok oldum agzım acık kaldııı

ahh ahh sormaa..onu yazıom konu acıomda bı turlu yayınlayamadım ... acıcam konu bak oku mutlaka gulmekten geberıcen :lepi:

terbiyesizler.e canım sen nededın bu söylediği karşısında..verseydın cevabını genelde gelen gelin dinleniyo diye:roflol::roflol:

ağzımı açıp tek kelime etmedim.
böyle lafları yedim yedim sustum hep.
ama yediğim lafları ben yediriyorum artık...
artı zaten eşimin davranışlarını da gördüler kim kimi dinliyor anladılar

çünkü karşındaki ters ters konuşur bişe olmaz .ben bir ters konuşim suratlar olur 5 karış.
suçlu ben olurum.
aramız bozulmasın aman diye de sustum.
sustukça bindiler tepeme.

aynen kuzum araya mesafe koyucan ben yasım kucuk dıye aılemden hep saygılı ol buyukler onlar dıye dıye sabır deıdm amam artık ehh dedım bende buyudum artık :) artık sabır yerıne laf sokuorum :)

ay gerçekten çok hoş ya benimde kaynanatörle sorunlarım var ama oğlan çocuğuna benzetecek bir görümcem yok allah tan kaynanam kılıklı bir kişi daha çekilmez di beaaaa

en çokta buna kızıyorum ya..namaz kılmak oruç tutmak ibadet etmek vesaire...bunlar için önce kalbinin temiz olması lazım..bunlar gösterişmi yapıyo ne yapıyo anlamadım..dediğin doğru canım önce o kalplerini arındıracaklar pisliklerden kötü-fesat düşüncelerden...a.s

al bendende o kadar..benim kaynanada namazında niyazında,tüm komşularına güler yüz gösterir,ama arkalarından kötülemediği insan kalmadı..Azım açık hayretle bakakalıyorum mirmirmirmir
aynen katılıyorum kaynana sürekli beni şikayet eder dururdu artık küsüm ya

tüh zavallı onuda yapamıyor eşimde yüz vermiyor göt... üstüne oturdu !!! oh canıma

morelim iyi kızlar kaynana uslanmıyorsa küssün bilişyorum ki kendi kaynatamdan

arsız olanla baş etmek kolya değil !!
slm cnm,epeydir yokum,sen taşındın,en azından gözüne batmıyolardır . guclubacismile benim olaylar son sürat dvm ediyor maalesef senağlama görümcemin de ne kadar fesat yapılı olduğunu öğrendim,analı-kızlı birbirlerini fişekleyipduruyorlar,domuz suratlarını görünce bile asabım bozuluyor....

sevmek zorunda oldugunu kim dediki bosver kaynanalar hep konusur duymaaa kendini uzme esinle iyi ol :teselli:
bana o lafları söylediğinde 26 günlük evliydim.dumur olmuştum,evliliğimin ilk yılını dolduruyoruz şu an.Hala daha sessizim ama artık onları tanıdım...

X