- 19 Mart 2010
- 270
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.941
ya ben mi çok safım siz mi biraz fesatsınız anlamadım ama görümcenin eltinin "aramıza hoşgeldin" demesinde ne var ki? bunda kötü niyet aramak saçma diil mi ? sonuçta o aileye gelin gidiyosunuz tabii ki aralarına girmiş oluyosunuz. sizin kardeşiniz eşinize "aramıza hoşgeldin" dese eşiniz böle bi cevap verse hoşunuza gider miydi?
ondan sonra da şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor yok görümcemle geçinemiyoruz yok eltim şöle yok kaynanam böle
gelinler de az diil anacım kaydirigubbakcemile3
eşim benim sözümden asla çıkmaz.aileside bilir bunu.
neyse şehir dışından aile dostlarımız geldi .karı koca bizlerle yaşıt.
akrabaları gezmek istiyorlar biraz biraz .bizde onlara eşlik ediyoruz..
kayınvalidemlerde oturuyoruz.(benim eşimle misafirin eşi) erkekler aralarında nereye gitceklerine karar vermişler.ki biz hep misafire ayak uydurduk nereyi dedilerse oraya götürdük.
kadın niye bize sormuyorsunuz gitceğimiz yeri dedi.
görümcem gelin değilmisiniz dinleyeceksiniz tabi kocanızı dedi
misafir kadında sen de gelin olacaksın ozaman seni görürüm ben dedi
kayınvalidemde bize gelen bizi dinler ...dedi
ahh ahh sormaa..onu yazıom konu acıomda bı turlu yayınlayamadım ... acıcam konu bak oku mutlaka gulmekten geberıcen :lepi:
terbiyesizler.e canım sen nededın bu söylediği karşısında..verseydın cevabını genelde gelen gelin dinleniyo diye:roflol::roflol:
aman canım küçükmüşsün benden.bende 25 im.
takma kafana .ben takmamayı öğrendim ancak 3 yıl sonra tabi.
sen kaç yıllık evlisin
en çokta buna kızıyorum ya..namaz kılmak oruç tutmak ibadet etmek vesaire...bunlar için önce kalbinin temiz olması lazım..bunlar gösterişmi yapıyo ne yapıyo anlamadım..dediğin doğru canım önce o kalplerini arındıracaklar pisliklerden kötü-fesat düşüncelerden...a.s
slm cnm,epeydir yokum,sen taşındın,en azından gözüne batmıyolardır . guclubacismile benim olaylar son sürat dvm ediyor maalesef senağlama görümcemin de ne kadar fesat yapılı olduğunu öğrendim,analı-kızlı birbirlerini fişekleyipduruyorlar,domuz suratlarını görünce bile asabım bozuluyor....aynen katılıyorum kaynana sürekli beni şikayet eder dururdu artık küsüm ya
tüh zavallı onuda yapamıyor eşimde yüz vermiyor göt... üstüne oturdu !!! oh canıma
morelim iyi kızlar kaynana uslanmıyorsa küssün bilişyorum ki kendi kaynatamdan
arsız olanla baş etmek kolya değil !!
bana o lafları söylediğinde 26 günlük evliydim.dumur olmuştum,evliliğimin ilk yılını dolduruyoruz şu an.Hala daha sessizim ama artık onları tanıdım...sevmek zorunda oldugunu kim dediki bosver kaynanalar hep konusur duymaaa kendini uzme esinle iyi ol :teselli: