- 19 Mart 2010
- 270
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.921
Sağlıkla kolaylıkla gelir inşallah :Saruboceq:
İlk bebek galiba bu kadar heyecanlandığına göre
Dilerim herşey gönlünce olur
amin inşallahhh canım evet ilk bebeğimiz:)kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar bayadır birşey yazmıyordum....
dün kandildi ya eşim ne benim ailemi aradı nede kendi ailesini aradı çok şaşırdım
geçtiğimiz anneler gününde eşim annemin anneler gününü kutlamamıştı bende çok kızmıştım kandil olsun bayram olsun seyran olsun sana demicemki annemleri ara diye bende demedim bu kandilde hiç birşey vede kimseyi aramadı eşim...işin ilgimç yanı bugün kayınvalidemle görüştük ve bana hiç demedi neden aramadınız tepkisini belli ederdi hiç bişey demedi çok şaşrırdım neler oluyor benim kayınvalidemekaydirigubbakcemile3nişanlıyeken bazı olaylar yaşadığımızda eşimde bende aannelerimizin anneler gününü kutlamamıştık bilinçli de yapmamıştık gerçi ersi gün kayınvalidem arıyor beni telefonda ağlıyor bağırıyor neye uğradığımı şaşırmıştım onun için diyorum niye hiç birşey söylemedi bana bugün:umursamaz:
Aman dilini ısır nazar değmesin hep böyle olsun
Belkim kaynananın başına saksı falan düşmüştür sempatiksalakcinni
yeğeni kayınvalidesi yüzünden Boşanma arefesinde.. kayınvalide adayım da teselli ediyor güyaaa "yeryüzünde hiç Bi zaman için gelinle kaynana anlaşamaz, çünkü kaynana oğlunu kıskanır, ömrümü verdim elin kızını Benden daha çok seviyor diye iç geçirip durur" dedi.. ortamda Benim olduğumu Bi an için unuttu sanırım =) kızı ayıktırdı "niye sen Burcuyu kıskanıyo musun anne" dedi, Birden irkildi, "yoo hayır Ben kendim için söylemedim genel anlamda söyledim" dedi.. Eğer gerçek düşüncesi Buysa kırılırım.. aramıza şimdiden "anlaşamayız Ben kıskanırım oğlumu" diyerek set örerse Ben de ona "evlat" değil "el" olurum.. anlamış değilim, Bunları söyleyip ertesi gün elleriyle Besliyor, oğluyla tartıştım diye oğluna kızıp gönlümü alıyor. Cidden Büyük Bi çelişki.. kendisini çok seviyorum, insan olarak seviyorum herşeyden öte.. ama "kaynana gelin hayatta anlaşamaz" diye Bi önyargısı varsa cidden çok soğurum.. çünkü Ben Böyle istemiyorum.. ama şahsi olarak hiç Bişeyini görmedim.. inkar edemem üzerimde emeği vardır, sevgisini yakınlığını hep hissettirmiştir.. ama sanki iş ciddiye binmeye Başlayınca o şefkatli kadın gidip kıskanç Bi kadın mı gelecek ? öyle olursa yazık olur üzülürüm.. çünkü sırf Bu seBepten ilişkimi Bitirmek zorunda kalırım..
canım benim hayırlı olsun çok sevindim
opuyorumnanaktan
merhaba kızlar bayadır birşey yazmıyordum....
dün kandildi ya eşim ne benim ailemi aradı nede kendi ailesini aradı çok şaşırdım
geçtiğimiz anneler gününde eşim annemin anneler gününü kutlamamıştı bende çok kızmıştım kandil olsun bayram olsun seyran olsun sana demicemki annemleri ara diye bende demedim bu kandilde hiç birşey vede kimseyi aramadı eşim...işin ilgimç yanı bugün kayınvalidemle görüştük ve bana hiç demedi neden aramadınız tepkisini belli ederdi hiç bişey demedi çok şaşrırdım neler oluyor benim kayınvalidemekaydirigubbakcemile3nişanlıyeken bazı olaylar yaşadığımızda eşimde bende aannelerimizin anneler gününü kutlamamıştık bilinçli de yapmamıştık gerçi ersi gün kayınvalidem arıyor beni telefonda ağlıyor bağırıyor neye uğradığımı şaşırmıştım onun için diyorum niye hiç birşey söylemedi bana bugün:umursamaz:
Hiç bir k.walide kızı kadar sevmez, oğlundan fazla deger vermez emin ol..Tamam sever ama o yine de k.walidedir..Bazıları kıskandıgını fazla belli eder bazıları etmemeye çalışır ama öyle bişey olurki eninde sonunda gelin anlar zaten..Bence sen pek güvenme..Sonra benim gibi güvendiğin daglara kar yagar..Saygını koru herzaman ama kendini ele vermiş bile...
ben de bir seyler yazmak istedim.ilk cocuguma hamile gibiyim.bilemiyorum dilim yok. kimsem yok kaynana mi aldim yanima görümcemle beraber doktor dayiz .bana diyo ki köyde bir kadin varmis zamanin da karni sismis .hamileyim diye diye doktora götürmüs kendini .hamile cikmamis. bunun gibi laflar .kiziyla beraber canlari sikildi .alisveris merkezine gittiler .benim yabanci dilim yok.el isaretiyle anlattilar hamileyim diye .beklerim gelmezler. carsiya ciktim .kizna üst bas almis.bana nerde kaldin sen diye kafa tutuyo .hamileymisim dedim öylemii .kadin ne tebrik etti. iyi iyi dedi sadece kizina aldiklarini gösteriyoo du bana.ilk torunu ilk heyacan .gel de sev bu kadini.doguma girdim kizila iki saat muhabbet yapiyo yanimda .susun artik yeter dedim.ameliyat odasinda dogumda zorlaniyom.dogum bitti.cocuga bakiyolar kizina ogluna benzetmeye calisiyo.ben canimla ugrasiyom.onlar da neyin derdin deler .hemsire anne si gibi dedi.cenelerini kapattilar.bi de daha lohusayim eve ciktigim gün ,insan gelir evi temizler yemek yapar.nerde ..ben calisiyom aksama gelirim anca dedi. görümcem de ben yirmi bes yasinda .bana ne yatiyosun.seni bu gecelikler görünce fenalik geliyo.cikar sunlariii.daha bes gün olmus dogumdan cikali..kalktim bir de hanimlara yemek hazirladim zikkim yiyeciler.lohusa halimle karinlari bile doyurdum.hasta hasta yatilmazmis ..daha cok hasta hissedermissin kendini .allah nasil biliyosa öyle yapsin onlari....cok cektirdiler . gurbette olmak tek yakinin bunlarin olmasi cok zor .esim allah dan iyi bir insan.onun yüzü suyu hürmetine duruyorum.....simdilerde ne görüsüyorum ne konusuyorummm. ömür boyu görmesem kafam daha rahat
KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE BUGÜN ÇOOOKK AMA ÇOOOKK MUTLUYUM:)))))GELİYOOOOOOOO
ben de bir seyler yazmak istedim.ilk cocuguma hamile gibiyim.bilemiyorum dilim yok. kimsem yok kaynana mi aldim yanima görümcemle beraber doktor dayiz .bana diyo ki köyde bir kadin varmis zamanin da karni sismis .hamileyim diye diye doktora götürmüs kendini .hamile cikmamis. bunun gibi laflar .kiziyla beraber canlari sikildi .alisveris merkezine gittiler .benim yabanci dilim yok.el isaretiyle anlattilar hamileyim diye .beklerim gelmezler. carsiya ciktim .kizna üst bas almis.bana nerde kaldin sen diye kafa tutuyo .hamileymisim dedim öylemii .kadin ne tebrik etti. iyi iyi dedi sadece kizina aldiklarini gösteriyoo du bana.ilk torunu ilk heyacan .gel de sev bu kadini.doguma girdim kizila iki saat muhabbet yapiyo yanimda .susun artik yeter dedim.ameliyat odasinda dogumda zorlaniyom.dogum bitti.cocuga bakiyolar kizina ogluna benzetmeye calisiyo.ben canimla ugrasiyom.onlar da neyin derdin deler .hemsire anne si gibi dedi.cenelerini kapattilar.bi de daha lohusayim eve ciktigim gün ,insan gelir evi temizler yemek yapar.nerde ..ben calisiyom aksama gelirim anca dedi. görümcem de ben yirmi bes yasinda .bana ne yatiyosun.seni bu gecelikler görünce fenalik geliyo.cikar sunlariii.daha bes gün olmus dogumdan cikali..kalktim bir de hanimlara yemek hazirladim zikkim yiyeciler.lohusa halimle karinlari bile doyurdum.hasta hasta yatilmazmis ..daha cok hasta hissedermissin kendini .allah nasil biliyosa öyle yapsin onlari....cok cektirdiler . gurbette olmak tek yakinin bunlarin olmasi cok zor .esim allah dan iyi bir insan.onun yüzü suyu hürmetine duruyorum.....simdilerde ne görüsüyorum ne konusuyorummm. ömür boyu görmesem kafam daha rahat
'ama sanki iş ciddiye binmeye başlayınca o şefkatli kadın gidip kıskanç bir kadınmı gelecek'aynen böyle olucak canım kendimden biliyorum eşimle nişanımzda kayınvalidem çok sevinçliydi çok güler yüzlüydü çok hanımdı herkes dediki bana ne hanımefendi kayınvaliden var ... ama sen kayınvalidemi düğünde görmeliydin surat beş karış hiç gülmedi resimlerde desen öyle varmı böyle birşey ya ve daha geçenlerde diyorki ben kızımı veririken üzülmedimde eşimi göstererek diyorki ben bunu veririken daha çok üzüldüm onun o evden çıkışı varya içini çeke çeke böyle dedi bende tam karşısındayım bakıyorum ona hiç bakmadı bana kayınvaliden söyledikleride gerçek düşüncesi bence her kayınvalide öyle düşünüyor elin kızı geldi oğlumu aldı çok dertliyim bu konuda daha neler yazarım nelermafoldumbenyeğeni kayınvalidesi yüzünden Boşanma arefesinde.. kayınvalide adayım da teselli ediyor güyaaa "yeryüzünde hiç Bi zaman için gelinle kaynana anlaşamaz, çünkü kaynana oğlunu kıskanır, ömrümü verdim elin kızını Benden daha çok seviyor diye iç geçirip durur" dedi.. ortamda Benim olduğumu Bi an için unuttu sanırım =) kızı ayıktırdı "niye sen Burcuyu kıskanıyo musun anne" dedi, Birden irkildi, "yoo hayır Ben kendim için söylemedim genel anlamda söyledim" dedi.. Eğer gerçek düşüncesi Buysa kırılırım.. aramıza şimdiden "anlaşamayız Ben kıskanırım oğlumu" diyerek set örerse Ben de ona "evlat" değil "el" olurum.. anlamış değilim, Bunları söyleyip ertesi gün elleriyle Besliyor, oğluyla tartıştım diye oğluna kızıp gönlümü alıyor. Cidden Büyük Bi çelişki.. kendisini çok seviyorum, insan olarak seviyorum herşeyden öte.. ama "kaynana gelin hayatta anlaşamaz" diye Bi önyargısı varsa cidden çok soğurum.. çünkü Ben Böyle istemiyorum.. ama şahsi olarak hiç Bişeyini görmedim.. inkar edemem üzerimde emeği vardır, sevgisini yakınlığını hep hissettirmiştir..
ama sanki iş ciddiye binmeye Başlayınca o şefkatli kadın gidip kıskanç Bi kadın mı gelecek ? öyle olursa yazık olur üzülürüm.. çünkü sırf Bu seBepten ilişkimi Bitirmek zorunda kalırım..
Bana da görümcek dediydi aramıza hoşgeldin
Bende yok ben aranıza gelmedim eşimle yeni bi hayat kurmaya geldim dediydim :roflol:
ya ben mi çok safım siz mi biraz fesatsınız anlamadım ama görümcenin eltinin "aramıza hoşgeldin" demesinde ne var ki? bunda kötü niyet aramak saçma diil mi ? sonuçta o aileye gelin gidiyosunuz tabii ki aralarına girmiş oluyosunuz. sizin kardeşiniz eşinize "aramıza hoşgeldin" dese eşiniz böle bi cevap verse hoşunuza gider miydi?
ondan sonra da şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor yok görümcemle geçinemiyoruz yok eltim şöle yok kaynanam böle
gelinler de az diil anacım kaydirigubbakcemile3
hmm anladım canım. allah sabır versin o zaman. okudum zaten evlilik yıldönümünüzde gelip sana çocuklarıma bakar mısın demiş di mi kafamçokkarıştı
allah sizlere bağışlasın hayırlı evlat olur inşallah.