- 5 Ekim 2009
- 8.323
- 9
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.721
aminnnn canım..allah kalbıne göre versinnn..bir süre geçtimi eminim istersin sende inşallah rabbim gönlüne göre verir:Saruboceq:
Amin canım sağol
Eşim bu hastalıktan sonra biraz kendini rahat bıraktı artık dert etmiyor
Onları böyle kabullendi ve sakinleşmeyi deniyor.
Zaten bu hastalığın nedeni de ailesindeki dengesizlikler ve stres
Biz aslında hastaneden çıktığımızda onlarla ilgili bütün konuları kapatmıştık
Ama adam rahat durmuyor ki arıyor hiçbişey olmamış gibi pişkince konuşuyor
En azından artık bize zarar veremiceklerini bizden bişey koparamicaklarını biliyorlar
Napalım ayda yılda bi aramaları da idare edicez artık
zaten alcağını almış eşindende sendende daha ne istıyo kı..anne baba olcak işte bunlar..evladı ne haldeyken arayıp sormadıkları yetmezmiş gibi bide arayıp millete gitmediği için hesap sorarlar..seçmece gelmiş bunlar bacım bizesüprizzzzz
Aslında isterim belki çocuklarla aram çok iyidir iyi bakacağımdan eminim ama
Evlendiğimizden beri hastalıklardan yakamızı kurtaramadık
Eşim ufacık bi mide ameliyatına girdi günlerce komada kaldı
Ben bi kist ameliyatı oldum 20 gündür hala kalkamadım iyileşemedim
Bu kadar derdin tasanın arasında bebek heba olacak endişesindeyim
Onun için bebek istemekten bile çekiniyorum
Onlar yapıyor ama eşimin de maşallahı var hiç altta kalmıyor
Beni de hiç frenlemez ezdirmez sağolsun
Sen üzülüp dert edeceğine usulünce söyle lafı onlar düşünsün diyor
Şimdilik böyle çok iyiyiz
canım benım sızde bızım gıbı hastalıklardan paçanızı kurtaramamışsınız..umarım yaşadıklarınızı bidaha yaşamazsınız...allah bol bol sağlıklı günler nasip eder inşallah sana..istememekte haklısın..bende bıara senın gıbı düşündüm 8 aydır hastaneye gıt gelle gecıyo ömrüm..kendimiz düze çıkmadan bebek yapmayalım dedik ama istiyoruzda bilmiyorum..şuan zaten olmuyo tedavı goruyorum..umarım allah hayırlı ve tez zamanda bı bebek nasip etsin bana..sanada şimdilik huzurlu ve sağlıkla dolu günler canımmma.s.
merhabalar herkeseee... bende kaynanamdan dolayı huzursuzum burada paylasmka ıstedım ama kımsecıkler yok gözukuyor..
Cok sukur Rabbıme, buraya yazacak hıc bır sıkıntım yok.
Kımı zaman ben alınganlık yaparım, kendı kendıme darılırım ama kısa surede hallolur.
Hamdoldun Rabbıme, bana boyle bır es ve esıme de boyle bır aıle verdıgı ıcın.
Rabbım herkese boylesı raharlık ve huzur nasıp etsın.
allah nazarlardan korusun canımm
eltim yok olsa nasıl olurdu bilmiyom
kayın validem hep bana gelip gidip sen beni sevmiyorsun sen beni sevmiyorsun deyip duruyordu
bende
"olurmu annecim senin beni sevdiğin kadar ben seni seviyorum" dedim eşimin yanında hatta görümcem de vardı
kayın valideden bana gelen cevap
"ben sana ne yaptım kızım ":sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol:sırnaşık şeysüpermiş gerçekten şaka gibi..kendi kendini ele vermiş.büyük bir pot kırmış:roflol:
ailece şaka gibiler
oy oy oy ölemmi geberemmi
kayın validem hep bana gelip gidip sen beni sevmiyorsun sen beni sevmiyorsun deyip duruyordu
bende
"olurmu annecim senin beni sevdiğin kadar ben seni seviyorum" dedim eşimin yanında hatta görümcem de vardı
bende