- 20 Ağustos 2009
- 825
- 4
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.701
kayınvalidelerin cahillikleri söz konusu olmuş
burda haklısın tahsil durumları bizden düşük en azından benim kayınvalidem öyle
peki bukadar fesatlığı nasıl düşünebiliyorlar.kusura bakma ama kayınvalideler gelinlere papuçlarını ters giydirir.Bizden daha farklı çalışıyor kayınvalidelerin akılları..oğlumu sana verdim düşüncesinde hareket eden bir kayınvalide zaten baştan kaybetmiştir.benim babanemin hiç okuma yazması yok ama anneme yengemler neler yaptı kırk yıl düşünsem onun düşüncesi gibi düşünemem.benim kayınvalidem ben okumuşum diye bana aynen şöyle dedi orda burda üniversite mezunuyum deme bu nasıl bir
düşüncedir gurur duyacağına böyle dedi bana.hem zaten kayınvalideler gelinlerini kızı yerine koymuyorki gelin diyorlar gelin sıfatıyla baktığı için öyle yaklaşıyor kızım dese kızına nasıl yaklaşıyorsa bizlerede öyle yaklaşırlardı.görümcem bizden önce evlendi görümcemlede aramda 1 yaş var herşeyi tam oldu görümcemin hiç bir eksiği yok ama benden hep kıstılar burdan belli ben gelinim olmasada olur kızı değilim ben onun .şuanakadar kayınvalidem bana birkere olsun kızım demedi beni kızı yerine kyomamaışki ben onu annem yerine koyayım...ama şuan bile bana çok iyi davransa ben ona kötülük yapamam bu kadar yaşadığımız şeylere rağmen iyi davranırdım çok samimi söylüyorum ama kayınvalidemde böyle bir ışık yok olacağınıda zannetmiyorum .oğlunu bana VERıRKEN çok üzülmüş çünküohaoldumsmile öyle dedi
iyiliğin kötülüğün tahsille hiçilgisi yok.benim ananem ilkokul mezunu ama ben onun üstüne kayınvalide tanımam.
yeri geldi evlatlarından üstün tuttu gelinlerini sırf aramıza girsinler kendilerini el gibi hissetmesinler diye...ama böyle kaynana da herkese nasip olmaz işte.
insan gerçekten yaşamadan anlayamıyor.şuan tam dank etti kafama biz geliniz
bundan öte asla va asla gidemeyiz.tüm samimiyetimle yaklaştığım halde aşamadım ben o duvarları...o nedenle ışık göremiyorsan ki bende aynen bıraktım artık onlar bizde ışık arasın..
hiçbişey umrumda değil :teytey:
kötülüğe kötülükle karşılık vermem saygısızlık yapamam iyi davranırım.kendimi çektim sadece .eskisi samimiyetle yaklaşmıyorum .hiçbişeyimi paylaşmıyorum .2 güne 1 aradım haftada 1 arıyorum.haftada 2 giderdim.2 haftada 1 gidiyorum.napim gelnlerinlrin elinden anca bu gliyor
Son düzenleme: