Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ya gülmeyin kızlar yaaa
bu kadın benim ömrümü yedi ömrümü 12 senedir
ama yılmadım yenilmeyeceğim
de hade bakem
iyi oynayan kazansın

ya gülmeyin kızlar yaaa
bu kadın benim ömrümü yedi ömrümü 12 senedir
ama yılmadım yenilmeyeceğim
de hade bakem
iyi oynayan kazansın

12 yıl gercekten baya uzunmuş canım..benım 4 sene oldu ama illallah dedım yani.bazen kendi kendime diyorumki bu insanlarla bir ömür nasıl geçicek..eyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden

kızlar evlilikte belli bir zamandan sonra insanın sinirleri alnmış gibi oluyor benimde 7 sene oldu eskiden kızdığım laflara artık gülüyorum cidden gülüyorum:)))))

kızlar evlilikte belli bir zamandan sonra insanın sinirleri alnmış gibi oluyor benimde 7 sene oldu eskiden kızdığım laflara artık gülüyorum cidden gülüyorum:)))))

canım bunu nasıl yapabılıyosun bı anlat bıze.ben bunların içinde sinir hastası oldum.4 yıldır içlerindeyim..mirmirmirmir

canım bunu nasıl yapabılıyosun bı anlat bıze.ben bunların içinde sinir hastası oldum.4 yıldır içlerindeyim..mirmirmirmir

insan ciddiye aldığı zaman üzülür takar
demekki karşınızdaki ni ciddiye alıyorsunuz

sihir burda ciddiye almayacaksın eğer karşındaki gerçekten art niyetli veya cahilse

ve onun anladığı bir dil illahi vardır onu knoşacaksın
ben 12 senelik evliyim ve ben istenmeyen bir gelindim ve biz ailerden izinsiz evlendik.bana yapılanları bir başkasına yapsalar sanırım tv ye gündüz kadın programlarına konu olur
ama bendeki tek artı eşim yanımda dağ oldu bana
hep yanımda oldu
ve 12 sene boyunca ben yüz göz olmamayı ve hatta bir tartışma ortamı yaratmamayı başardım
ve üstelik söylemek istediklerimi de söyleyerek tabiki saygı ve seviye çerçevesinde

canım herşeyi ciddiye almayacaksın he deyip geçeceksin çoğu zaman
inanki ne kadar takarsan o kadar kendine yaparsın sinir hastası olursun işte böle
bi de böle dene biraz gamsız ol en azından sinirlerin biraz gevşeyecektir

Bende öyle kaynanamın her deidğine alınır ağlar zırlar eşimede bir bir anlatırdım..
Baktım olucak gibi değil ben böyle yaptıkca eşimle problem yaşıyoruz
Kaynanam hala konuşuyor bende müziğin sesini fazlaca açıyorum..
Evde pek durmuyorum o geldiğinde..
cevap vermiyorum..
Eşimede hiç bişi anlatmıyorum
Kafam gayet rahat..
Kaynanam skendi söylüyor kendi dinliyor..
En son vukaatı başım açık açığım yani açıklara laf smyleyerek (bana dokunduruyor) bişiler söylüyordu eşimle görümcem vardı..
Yanlarında durmadım (eşim kale almaz zaten)
Gittim süpürgeyi açtım bi güzel salonumu süpürdüm (evde temizlenmiş oldu) sesini duymim diye..
ışim bittiğinde sohbetleri bitmişti..

Saolsun sayesinde hiç salonu süpürmeye niyetim yokken temizlenmiş oldu..

kaynanayla görümceyle iyi geçinmek istiyorsanız vurdumduymaz olacaksınız.başka yolu yok.
3 yıldır yapamadım herşeylerini taktım kafama.eşimde benle birlikte üzüldü.
bana ne yapıyolarsa aynısını yapıyorum onlara.
bi de hiççççç dünya umrumda değil bu taktiği uyguluyorum ohhh kafam da rahat artık

ayyy bendede var bitane kaynana..Bi insan bu kadar mı boş olur ya..Biz de altlı üstlü oturuyoruz ama ne kadar böyle devam eder bilmiyorum..Onunla konuştuğumda nerdeyim ben ne işim var burda oluyorum ve hiiiiç aşağı inmiyorum :)) O kadar saçma sapan şieyler konuşuyo ki tahammül edemiyorum ( neden benim de en azından yemek tarifleri konuşabilecek bi kaynanam yok..ya çok şey istemiyorum sadece yemeklerden konuşsak yeter ama o ne anlar..varsa yoksa ot pişirir ,bana da terlalarını anlatır..salak kadın.. ohh ohh söyledim işte :teytey:

Canım belki haddim değil ama çok üzüldüm yazdılarını okuyunca,herkesin görgüsü, bilgisi ;hayat standartları ve yaşadıkları kadardır.Hiç kimseyi aşağılamaya hakkımız yok.Benim neler yaşadığımı forumu baştan beri takip eden bilir,ama yine hiçbir saygısızlığım olmadı kaynanama karşı ve aşağılamadım onu.

Canım haklısın gerçekten saygısızlık yaptım ve bu bana yakışmıyor..ama ona olan kızgınlığımı bana söylediklerine karşı düşündüklerimi başka şekilde ifade edemedim..daha iyi olabilrmiş gerçekten..ama böyle bir insan değilim asla..onu sevmemin sebebi de tek bunlar değil ama buraya yazmaya utandığım için yazmadım..ama inan onu görgüsünden dolayı aşağılamadım..hakkım yok buna..yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın..

:roflol::roflol:süpersin canım...bende kendımce bır karar aldım...artık ben de aynı senın gıbı yapıyorum..gerçekten böylesi çok daha iyiymiş..hem sıkılıp üzlmüyosun..hemde yüzlerini görmek zorunda kalmıyosunna.s

Rica ederim kusura bakmak ne demek naçizane fikrimi söyledim sadece,biz de onlar gibi tepki verirsek seviyemizi korumazsak,o eleştirdiğimiz insanlardan ne farkımız kalır dimia.sAllah onları bildiği gibi yapsın diyorum sadece bize bunları yaşattıkları için:Saruboceq:

:kedi:

mrb arkadaşlar bend e7 yıldır uğraşanlardanım.Sanırım artık dayanma gücümde kalmadı.Bıktırdı beni.Ne yaparsan yap olmuyor.Hep bir fitnelik buluyor.Çocuklara bakıyor güya başkası baksa daha az masraf olur.Yiyeceklerini içeceklerini herşeyi alıp götürüyorum .Geçen gün eşime çürütüp çürütüp getiriyosunuz demiş.Nutkum tutuldu.Ona iş yerime yakın bir pazar var ordan en iyi sebzeleri meyveleri alıp hiç eve götürmeden veriyorum.Çok üzüldüm söyleyecek laf bulamadım.Artık gitmiyorum hep suistimal etti iyi olmamaı.Ne yaparsa yapsınlar çok bunalttı beni.

aslında onları takmadığımızı görünce dahada fazla hırs yapıyolar..keşke bu çekişmeler,laf sokmalar,huzur bozmalar olmasa bizlerde bukadar üzülmeyiz.bir anne kendi evladını ve onun hayat arkadaşını üzünce bundan ne tür bir zevk alıyo çözemediğim tek şey bu.....

slm arkadaşım ben tüm yaşadıklarıma tagmen hep alttan aldım bir kez olsun ters bir cevap vermedim ama kaynanam yine aynı ya soruyorum anne ben sana birşey mi yapıyom diye hayır diyo peki neden böylesin diyom ben kaynanayım mecbur yapacağım oğlumu da mecbur fitlerim arkanızda kaynanayım diyor başka birşey demiyo benim annemde aman kızım sabır aman kızım büyük birşey olmaz diyo ama diğer eltim herşey söylüyo tınlamıyo bile onun üzerine daha çok düşüyo laf söylemiyo daha nişanlı olmasına rağmen herkesi birbirine kattı onun yüzünden herşety ters düz oldu iice söyler misiniz şimdi ne yapayım iilikten anlamayan birine nasıl davranırsın sabır derseniz bir yerde de inanaın sabır falan kalmıyo ama dayanacağım yere kadar dayanacağım ( ZOR OLSADA.........

senınkıde baya saçmalamış canım.kişi kendinden bilirmiş işi senınkıde heralde öyle yapıyo.takma kafana canım,elini ayağını çektinmi mesafeni ayarladınmı inan herşey daha güzel oluyo...a.s

Bende bir çözsem bu olayı...Öpmelere kıyamayan kendi ailemizi bırakıp başka bir yabancı ailede kendimize küçücük bir yer açmalarını beklerken insan nelerle karşılaşıyor.Ne hayallerle evleniyosun aslında.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…