- 19 Mart 2010
- 270
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.761
slm arkadaşım ben tüm yaşadıklarıma tagmen hep alttan aldım bir kez olsun ters bir cevap vermedim ama kaynanam yine aynı ya soruyorum anne ben sana birşey mi yapıyom diye hayır diyo peki neden böylesin diyom ben kaynanayım mecbur yapacağım oğlumu da mecbur fitlerim arkanızda kaynanayım diyor başka birşey demiyo benim annemde aman kızım sabır aman kızım büyük birşey olmaz diyo ama diğer eltim herşey söylüyo tınlamıyo bile onun üzerine daha çok düşüyo laf söylemiyo daha nişanlı olmasına rağmen herkesi birbirine kattı onun yüzünden herşety ters düz oldu iice söyler misiniz şimdi ne yapayım iilikten anlamayan birine nasıl davranırsın sabır derseniz bir yerde de inanaın sabır falan kalmıyo ama dayanacağım yere kadar dayanacağım( ZOR OLSADA.........
Bende bir çözsem bu olayı...Öpmelere kıyamayan kendi ailemizi bırakıp başka bir yabancı ailede kendimize küçücük bir yer açmalarını beklerken insan nelerle karşılaşıyor.Ne hayallerle evleniyosun aslında.....
canım daha bunlar ne ki hep böyle .Bıktırdı beni.Ama suç bende dediğin gibi mesafe olması lazım .Ben hiç kindar olmadım şimdiye kadar.Bundan sonra böyle eşime kesinlikle gitme demem annesidir eşimden başka kimsesi yok gerçi bu onun aklına bile gelmiyor ama karışmam.Kaç bayramdır ailemin yanına gitmiyorum o yalnız kalmasın diye ama artık hiç umrumda bile değil.Bi iznim o zaman oluyor basıp gidicem valla.Bize ihtiyacı yokmuş ne yaparsa yapsın o zaman.
evet canım..insanın zoruna gidende bu ya..bekarken evlı olanlar derdı..aile çok önemli diye..bende derdim ailesiylemi evlenıyorum ama gerçekten böyleymiş..biz senelerce beklıyoruz mutlu huzurlu bır yuvamız olsun,sevdiğimiz yanımızda olsun diye..bunlar gibi kendini bilmezler o yuvayı bozmak için vargüzüyle yarışa kalkıyolarlar...artık tek bedduam var eşimin ailesine allah ıslah etsin,ve allah onları benim elime(daha doğrusu yatağa düşürmesin)...bizleride onların eline...gerçi ben biraz safım bir insanla tekme tokat kavga etsem bile o insana kin tutamıyorum...ve dua etsınler eşime onlar,eşim babam kaza geçirdiğinde afedersiniz altına varıncaya kadar temizledi..çünkü karşılığını hep aldı saygısının ve sevgisinin...ama onun ailesi bana bir türlü veremedi bu sevgiyle saygıyı...kaynanamı tebrik ettiğim tek konu var,ve kaynanamın yaptığı doğru olan tek iş var,ODA EŞİMİ DÜNYAYA GETİRMESİ..:roflol:
:roflol::roflol:süpersin canım...bende kendımce bır karar aldım...artık ben de aynı senın gıbı yapıyorum..gerçekten böylesi çok daha iyiymiş..hem sıkılıp üzlmüyosun..hemde yüzlerini görmek zorunda kalmıyosunna.s
Al benden de o kadar,başıma gelebilecek en güzel şey eşim:dance:
Cnm bende daha fazla alternatifler var..
Odama tv kurdum..
mutfakda 5+1 ses sistemim var..
mp3 çalarım zaman zaman kulağımda..
o bende kaldığı zamanlarda aylık işlerimi yapıyorum biriktiripkaydirigubbakcemile3
Cam silmek kapı silmek avizelerin tozunu almak dolap döküp temizlemek..
Bunları biriktirrp o geldiğinde yapıyorum hem çalışkan gelin ayakları hemde onunla muhattap olmak zorunda kalmıyorum..
İşim bitmiyor bir türlü çünki..
1 gün iş
Diğer gün yemek
3. gün ben kaçar evde durmam...
İlk zamanlar çıkmıyordum bi yere sürekli dırdırlarına maruz kalıyordum
Bi mecaz vardır dayak yiye yiye dövmeyi öğrendim...
Bende çenesini dinleye dinleye susturmayı öğrendim...
guclubacismile
En son bir komşum karşı binamızda onunda kaynanası hep başında senin metodları uygulucam bıktım diye dert yandı..
Biraz deliliğe verin arada çığlık atıp bağırın çağırın iyi oluyor..
:roflol::dance:yapabiliyosan ne mutlu canım bravo valla taktiğini tebrik ettim doğrusu ben müzik açıyodum bitek..senın bütün taktıklerı deneyım ben ozaman..hoşuma gitti valla...:roflol::roflol:
yaa ben sımdı bı yazsam valla roman olr cadı kaynana yuzunden ayrılmak zorunda kalanlardanım bıgun artık canım atak demı s evı terk edıyorum sabah erkenden kalktım cantamı hazırladımbenımkı anasıyla salonda sessızce tam kapıdan cıkıyorum yakalandım ortalık kıaymet alanı nereye gıdıyosun noldu faln bende bıkıtm senden mutlu ol sonunda benı kacırmayı basardın pe edıyorum dedım oda oglun aman oglum benım yuzumden ayrılmayın ben tek gıderım soguk odalarda yatarım yalnız basıma en komıgıde azraılle kardes olsam nekadr yasarım... demesı tabıkı ogluda sen nıye gıdıyon o gıtsın dedı:))))
Madem öyle ne diye evlenmiş ay seninle Allah karşımıza hep iyileri çıkarsın inş:Saruboceq:
amin canım nebılıyım alsında hazır degılmısde ıste aılesı ısrar etmıs falan fılan herneyse ayrıldık yaa sonunda ama sımdı nsanlıyım ve sevdgım adamla cok sukur cok mutluyuz cefayı cektık ama sefasını da bulduk sukur
haftasonu butun aile piknikteydik ve fotograf makinesinin pili bitti, ve esim yeni pilleri takti. Kayivalidem gerinerek soyle dedi " Cok mukemmel bir oglum var elinden hersey geliyor" Yok artik dedim....
bende yazacagim... daha yeni evliyim ama neler biriktirdim iki ayda....Ama en sonuncusunu yazayim.
haftasonu butun aile piknikteydik ve fotograf makinesinin pili bitti, ve esim yeni pilleri takti. Kayivalidem gerinerek soyle dedi " Cok mukemmel bir oglum var elinden hersey geliyor" Yok artik dedim....