Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

durun size nikahimizdan bi onceki gece kaynatam ne dedi anlatayim kocama sinirlendi bizi yanina cagirdi "benim cizdigim yoldan giderseniz sizin yaninizdayim destek olurum yok benim cizdigim yoldan cikarsaniz destegimi yani parami cekerim sende kocanin aklina uyuyosun" dedi o gun sabaha kadar, ki ertesi sabah nikahim vardi agladim igrenc bi moralle nikaha gittim. cizdigi yolmus destekmis... sanki bu yasima onun cizdigi carpuk curpuk yollardan gecerek destegini alarak geldim de... simdiki aklim olsa cek derdim senin sadaka gibi verilmis destegine ihtiyacim yok...
bugunlerde de bana kusler solemedigim sozlerden oturu kaynanam kaynatam gorumcem... kadin gibi kustu kocaman adam cok guldum bi kac gune kadarda kendi dugunumuz var daha yeni yapiorz da artikin dugunde de bana sirtlarini donerler de oynarlar benimde isime gelir :):)
hele kaynatammm kaynanamdan beter 8aydir daha kesintisiz bana her gunn oooo gunaydinnnnnn aksam oldu uyanabildin mi, sen uyandiysan herkes uyanmistir die laf eder durur oysa en gec 10da kalkarim... napsan yaranamazsin el kizisin sonucta... ben bu hallere dusecek insan miydim yaaa? allah beterinden saklasin

esim ve ailesi koyu galatasarayli ben ve ailemde fbli...fb gsyi yendigi bi aksam.....butun fenerllilerden nefret ediyorum geberirler hepsi insallah demisti.....bense hic sesimi cikarmamistim...simdiki aklim olsaydi

Ne olursa olsun kullandıgınız kelimeler çok çirkin..Hem adamın ewinde oturun (içini yptırmış olsanız bile) hemde böyle konuşun..Hiç bir anne baba dört dörtlük ewlendirmek zorunda deil..

canım seni hiç kaynananla ve kayınpederinle sorunu olmayan birisi olarak değerlendiriyorum..yerimde olmanıda istemem zaten.yaşadıklarımı anlatsam hepsini roman olurdu..birazcık insan sarrafıysan zaten karşındakinin söylediklerinin gerçekten içtenmi olup olmadığını anlarsın..:teytey:

esim ve ailesi koyu galatasarayli ben ve ailemde fbli...fb gsyi yendigi bi aksam.....butun fenerllilerden nefret ediyorum geberirler hepsi insallah demisti.....bense hic sesimi cikarmamistim...simdiki aklim olsaydi

Affına sığınarak YUUUUUUUUUUUUUUUH diyorum
Sen kimsin ki senin lafında insan ölür be densiz :dilcikar:

aynen CANIM NE YAPSAN YARANAMASSIN..YARANMAK İSTİYOSAN LAF SÖYLÜCEN CEVAP VERCEN ÖYLE YARANIRSIN..BİZİ LEYLEKLER GETİRDİ YA:=)

ne olursa olsun kullandıgınız kelimeler çok çirkin..hem adamın ewinde oturun (içini yptırmış olsanız bile) hemde böyle konuşun..hiç bir anne baba dört dörtlük ewlendirmek zorunda deil..

ayrıca feryalcim bilmiyorum çocuğun varmı yokmu ama..bir anne baba imkanı olduğu müddetçe oğlunun yada kızının evleneseye kadar yanında olmalı..yardım etmiyosada kapıcak ağzını oturcak öyle sağda solda ben aslanlar gibi düğün yaptım demiycek...

BİR İNCİ DAHA;GEÇEN PAZAR EVİMİ TAŞIDIM..ANNEMLER VE ABLAMLAR YARDIMA GELDİLER.BENDE ORTANCA ELTİMİN EVİNE ÇIKTIM ANNEMLERE YEMEK HAZIRLAMAYA.TAM BU SIRADADA KAYNANAM BÜYÜK ELTİMİN EVİNDE MUTFAKTA BULAŞIK YIKIYO.ORTANCA ELTİM GİRDİ KAYNANANIN YANINA BENDE KAPININ ÖNÜNDE BEKLIYORUM.ORTANCA ELTIM DEDIKI ANNE HADI GEL YEMEK YİCEZ..(tabı kaynana benım kapının önünde olduğumu bilmiyor.)döndü arkasını eltime dediki pes valla dedi okadar iş arasında buraya yemek yemeyemi gelmişler dedi.ve dediki insan karnı açmı gelır dedı.ben bir hişımla girdim içeriye.tabı kaynan şoktan bayılcaktı..ben soylendım baya cıkarkende dedım..biz orda sabahtan beri ev yerleştirmeye çalısıyoruz,ziyafet vermıyoruz yanı dedım,ayrıca kımse karışamaz buna yemek senın değil yengemin evinden cıkıyo dedım carptım kapıyı cıktım arkamdan cok bagırdı ama bagırsa neolurkı..bunlar sadece benım duyduklarım..bıde daha duymadıklarım var...benneyaptımkibenneyaptımki

Ben aynı binada oturuyrum eşimin ailesiyle.Tabi ki sorunlar oluyo biçok dokundurmalar oluyo..Ama ben asla o tarz küfür içerikli bi konuşmayı içimden dahi geçirmedim..

Bi de oğlum var.bir yaşında..İlerde ne olur bilmiorum ama tabiki oğlumun geleceği benim için çok önemli..Benim tarzım zaten öyle konuşmaları kaldıracak kapasitede değil ama öyle bi k.walide bile olsam,eşimde öyle bi k.peder olsa yinede bu cümleleri haketmez..

Umarım eşinle çok mutlu olursun..Ama ne olursa olsun onlarda anne baba.Bunu unutma lütfen..

güzelim kimsenin kimseye af söylemeye hakkı yok. bunu yaşayan anlar ancak burada hep bunu yazıyorum. bu söylediğin söle o kadar haklısın ki. evlat ayırımı yapanlarada, evladına destek olmayanlarada çok kızıyorum. benimde eşiminde ailesi evlat ayırımı yaptı. ama biz bunları çok famıza takmadık herşeyimizi kendimiz aldık düğünümüzü yaptık kaynanamla kayınpederim neler aldık neler demişler. ama nedense bir türlü benime vime gelmek isteyenlri getiremediler çünkü benim eşyalarımı görecekelr kendmizin aldığını bilecekelr. yapmasalar bile kim bilecek düşüncesiyle konuşuyorlar işte ne yapacaksın cahil insanlar. patavatsızlıkda bir yere kadar bazen bir kelime ile hadlerini bildirmek gerekiyor.
cahil insanlarla uğraşılmaz boşver. biz yine iyi niyetli olalım zaten kalbi kötü olana mevlam cezsını veriyor.

feryalcim sadece kendi pencerenden düşünüyorsun. arkadaş çok çekmiş demekki. ben onu anlıyorum çünkü benimde kaynanam çok fena. karşındaki sana hakaret ederse sana küfürler yağdırırsa, namusuna laf söylerse, iftira atarsa sen susabilecekmisin? kimse kimsenin ev içini bilemez. benimki dışarıdan pek güleç yüzlüdür yavrum kuzum der eşime ama kimse olmadığında yerden yere vurur. eşimle nikah günümüzde kavga etmiş 32 yaşında adamı 1 saat hemde benim yanımda ağlattı öyle laflar söylediki anlatamam. hiçbir gün yüyümü güldürmedi hep ağlattı. hiçbirşey koymadı da namusuma laf etmesi, aileme hakaret etmesini unutamıyorum. ben 27 yaşımda evlendim ve tek erkek arkadaşım eşim oldu bana öyle bişey dediki aklın durur.
peki sen böyle bir kaynanayla karşılaşmış olsaydın aynı binada otururmuydun, yinede susarmıydın. ben yinede sustum ama sonunda patladım. herkes kendi yaşadığını bilir.

Kızlar hiç birbirimizi eleştirmeye gerek yok
Hepimiz aynı gemideyiz yaşananlar değişiyor şartlar değişiyor
Bi arkadaş çok canı yanmış öyle söylemiş
Bi başkası daha dayanıklıdır fazla aldırmaz
Öbürü hassastır susar ağlar diğeri verir cevabı rahatlar
Ama sorunun adı hep aynı KAYNANA
Zaten onlar yeterince üzüyor bide biz birbirimizi üzmeyelim

canım ben çokta ağıza alınmayacak bişey söylemedim okadar doluyum okadar çok şey yaşadım ki nedesem az..bak ne güzel diyosun bır oğlum var benımde (allah bağışlasın).ama tek bişey sorcam sana eşin oğlunu bir kere kucağına alıp sevmese kendını nasıl hıssedersın...benım eşim benim karşımda çok ağladı çünkü babası onu ne bebekken nede başka bi zaman kucağına alıp bir kere dahi oğlum diye sevmemiş..yanı anlıcağın yaşamayan bilemez canım...

Ben diğer forumuda takip ediyorum ve senin yaşadıklarını az çok biliyorum..Benim söylemek istediğim ş....... kelimesini eşinin babası için kullanmış olması..Görüşmesin konuşmasın eywallah tabiki görüşmek zorunda deil ama bu laf çok ağır..hemde ew almaları için yardım etmediklerinden dolayı söylenmiş bi küfür..ben arkadaşın yazdıklarında öyle küfür edecek bişey göremedim kaldıki etmeside gerekmez alakasını kessin yeter..
Ben herşeye susulsun falan demiyorum zaten..He ben bi laf söylediklerinde susuyorum maalesef ama dogrusu bu deil tabiki..Herkes hakkını aramasını bilmeli ama bunun yolu küfürden geçmez..

İyide canım benim bunun için ş..... denirmi Allah aşkına yaaa...Köylerdeki çoğu insanlar böyle büyümüştür..Ama kimse k.pederi için demez heralde bu lafı..

İnşallah bi oğlunuz olurda onlara çocuk nasıl sevilir siz öğretirsiniz..Bazı şeyler kültürle alakalı yapacak bişey yokki...

Ewet daha fazla yazmiyim bu konuda..Allah hepimize sabır ve anlayış versin...

aynen canımkatılıyorum sana..ama ben çok sinirli bir insanım.2,5 sene nişanlı kaldık eşimle nişanlıykende boyle sorunlar yaşadım hatta tedavi bile gördüm..ama yinede kaynanama sensin demedım..evlenınce duzelır dedım ama yok daha beter oldu..kendı kulaklarımla duyduklarımamı yanayım yoksa sağdan soldan duyduklarımamı..yınede bişey demedim ama üst tarafta yazdığım olay annemlere laf soylemesı fılmı koparttı..bazen cahillik diyorum bende ama değil..resmen kompleksi insanlar..allah sabır versin nerde varsa:çok üzgünüm:

ah bacım ah daha neler denir bi bilsen..kayınpederin kalksa seni ve eşini bütün sülalesinin yanında rencide edip seni evinden koştursa..hemde daha nişanlıyken bunu sana yapsa..hatta evden çıkarken oğluna bidaha bu eve gelırsen adam değilsin dese sen nedersin..BELKI HAKLISIN küfürle halledılemez ama bende davamda haklıyım..kımseye ezdırmem kendımı..ben yınede hala daha yuzlerıne sensın demedım dememde...ama burda dökerim dökebildiğim kadar içimi..:teytey:

Keşke böyle bi adamdan(!!) ew almak için yardım talep etmeseydiniz..

Ne diyim Allah yardımcın olsun.

doğru söylüyosun tatlım..ama biz buraya birbirimizi eleştirmeye ve kaynana ve kayınpederleri savunmaya gelmedıkkı...ortak bı dertten yana dertleşmeye geldik..buarada senınde yazılarını takip ettim.. eşin nasıl iyimi...gerçekten çok üzüldüm..allah sanada eşinede sabır versin...AMA SLOGANIMIZ NEY HİÇ BİR GÜÇ YILDIRAMAZ BİZİ DEMİ:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…