bende size bir incimi anlatayım bende inci çoookk ama:)
biz eşimle evleneli 9 ay oldu..kirada oturuyoduk..kaynanamla kayınpederimin kendi evleri var ve ikiside çalışıyo hafta sonundan hafta sonuna gelirler eve..(ayrı gibiler)..neyse sizi sıkmadan anlatayım..biz eşimle kiradan kurtulmak için kaynanamların evine geçtik evi baştan aşağı yeniledik..tabi kaynanamla kayınpederimede yeni bir yer yaptık...baya bir yüksek borcun altına girdik.ikimizde çalışıyoruz ama daha düğün borçlarımız bile bitmediği için biraz sıkışığız.herşeyi bizim üstümüze yıktı ailesi maddi yönden..eşim geçenlerde kaynanamla kayınpederimi çekip insan gibi konuştu ben kredi çekerek giriştim bu eve en azından biraz yardım edin hafifleyene kadar diye..şe....siz kayınpederim nedese beğenirsin ben kimseye yardım edemem ben abinin perde-mobilya borçlarını ödüyorum diye...kaynanada hemen bır atılım yaparak nedese...benim yeni porselen diş yaptırdım dişçiye taksitlerim var,bide dediki ben evin içindeyken eve neden bukadar masraf yapmadınız diye(tabi ben bunu duydum ama o duymadım biliyo)eşimde açtı ağzını yumdu gözünü haklı yere çünkü abisi kazandığı parayı gider içkide yer...eşim ve ortanca abisi afedersiniz ama hep p...gibidirler.ama en büyük abisi ve tabi akabinde onun karısını görseniz el üstündeler...borçları ödenir.alışverişleri yapılır ki ihtiyaçları olmadığı halde...ama bilmezlerki allahıma bin şükür ben öyle yada böyle geçiniyorum...onlara yaptığım masraflarda başımın gözümün sadakası olsunnn...çok uzun oldu kızlar ama çoookk doluyum...benneyaptımki