- 6 Şubat 2008
- 2.812
- 3.554
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.441
Bak canım şimdi eşimin ailesinin tarlaları var izmirin ilçesinde..şuan 2 abisi ve aneleri orda oturuyo..kendi evlerinde..herkesin evi sıfır yapıldı..obir tek ortanca kaynım yardım almadı onlardan,bide biz zaten...büyük kaynımın hem düğünü hem evinin yapılması için kredi çekildi ve herşeyi oldu..bizimde eşimle imkanımız olmadığı için kıraya cıktık.eşimin hakkı ve payı olan yeri bize verdiler..ve bize kendılerı dedıler siz geçin buraya oturun..biz kendımıze sıfır ev yapçaz dıye...neyse benım yıne ıcım rahat etmedı eşime dedimki evi alıyoruz ama bu ınsanlar nerde kalcak onların evı olasaya kadar dedım..bizde eşimle kredi çekip hem kendı evımızı tadılat yaptık hemde onlara 2 oda bır mutfak banyo tuvaletten oluşan bir yer yaptık...ve ellerini cebine atıp kımse kuruş vermedı..(helelı hoş olsun ama)kaynanam benden 200 mılyon fazla maas alıyo kayınpederım desen 1,500 tl ye yakın maas alıyo ve hiç bir masrafları yokk.benım eşimle ıkımızın aldıgı maas toplamı ise 1,200 tl..biz onlara masraf yaptırmadığımız halde kaynanamla kayınpederimi görmelisin canım...yerleri lamınant ıster,pencereleri ahşap desen ister,onu ıster bunu ıster..halbukı gorsen otekı oturdukları evı onlara yapılanın yanında bildiğin bi bağ evi kaldı...buna rağmen bize minnet etçeğine daha çokk nerden yaralarım diye düşünüyo..olay kısacası bu..ayrıca bak sana cok kısa bır hesap yapayım kaynanamla kayınpederımın maas toplamı 2,000 tl...eşimle bizim 1,200...onların hiç bir yere borçları yok şuan..bizimse ayda 400 mobılya,500 kredi,150 tl beyaz eşya senetımız var...ve kaynanam hala daha dıyokı..BUNLAR IKI KİŞİ ÇALIŞIYO NAPIYOLAR BU MAAŞI DİYE UTANMADAN SÖYLENIYO (BÜYÜK ELTİME)ÇOK AÇIK YAZDIM...YANLIŞ ANLAŞILDIM DİYE...Keşke böyle bi adamdan(!!) ew almak için yardım talep etmeseydiniz..
Ne diyim Allah yardımcın olsun.
doğru söylüyosun tatlım..ama biz buraya birbirimizi eleştirmeye ve kaynana ve kayınpederleri savunmaya gelmedıkkı...ortak bı dertten yana dertleşmeye geldik..buarada senınde yazılarını takip ettim.. eşin nasıl iyimi...gerçekten çok üzüldüm..allah sanada eşinede sabır versin...AMA SLOGANIMIZ NEY HİÇ BİR GÜÇ YILDIRAMAZ BİZİ DEMİ:teytey::teytey:
aynen CANIM NE YAPSAN YARANAMASSIN..YARANMAK İSTİYOSAN LAF SÖYLÜCEN CEVAP VERCEN ÖYLE YARANIRSIN..BİZİ LEYLEKLER GETİRDİ YA:=)
feryalcim sadece kendi pencerenden düşünüyorsun. arkadaş çok çekmiş demekki. ben onu anlıyorum çünkü benimde kaynanam çok fena. karşındaki sana hakaret ederse sana küfürler yağdırırsa, namusuna laf söylerse, iftira atarsa sen susabilecekmisin? kimse kimsenin ev içini bilemez. benimki dışarıdan pek güleç yüzlüdür yavrum kuzum der eşime ama kimse olmadığında yerden yere vurur. eşimle nikah günümüzde kavga etmiş 32 yaşında adamı 1 saat hemde benim yanımda ağlattı öyle laflar söylediki anlatamam. hiçbir gün yüyümü güldürmedi hep ağlattı. hiçbirşey koymadı da namusuma laf etmesi, aileme hakaret etmesini unutamıyorum. ben 27 yaşımda evlendim ve tek erkek arkadaşım eşim oldu bana öyle bişey dediki aklın durur.
peki sen böyle bir kaynanayla karşılaşmış olsaydın aynı binada otururmuydun, yinede susarmıydın. ben yinede sustum ama sonunda patladım. herkes kendi yaşadığını bilir.
İnsan canı yanınca ağzından çıkan sözleri ölçemeyebiliyor
Bende hayınpeder diyorum görümcek diyorum kimseyi eleştirmemek lazım
Sonuçta hepimiz çeşitli sorunlar yaşıyoruz herkes kendi yaşadığını bilir
Eşim daha iyi 2 gün önce yavaş yavaş işe de başladı
Saat 10 gibi gidip ikindi vakti gel beni all diye feryat ediyor aklinialirimsmile ama hayata döndü ya gerisi kolay
Bu arada benim slogan kullanıcı adımın altında yazıyor
Basklılar bizi yıldıramaz guclubacismile
evt canim aynennn anama babama yapmadigim seyleri yaptim ama yoookkkk olmuo. ama seni tebrik ediorum masallah cok sabirlisin bide ayni binadasiniz galiba o kadar bidi bidiya nasil dayaniosun bravo valla :)
nikah gunu kavga talihiszligi yasayan tek ben degilmisim ne yazikki, bencillik tek kelimeyle baska ad konamaz...
hee benim kaynanam da bana kaynana deyi sempatiksalakcinnikayınvalidemde yenı evlıyken şu sözü çok şöylerdi ŞİMDİLİK GELİNLER KAYNANA KAYNANaLRDA GELİN..
HALA TAM OLARK ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİM MANASINI.
cidden öylemiydim yoksa sadece laf mı carpıtmaya calışıyordu
valla bravo bak sonunda anlamis hatasinida anlatmissin yanee kavga gurultude olsa :lepi: tebrikler. aynen bizde gurbet ele geldik para kazanalim die kira parasi vermeyelim dedik gerci ben demedim esim dedi bende ok dedimm amaa boyle olcagi belliydi insan kendi oz ailesiyle bile bazen sorun yasio yabanciyla mi yasamicak?AH BE CANIM SORMA KIRADAN KURTULALIM DIYE KALKIŞTIK AMA DAHA TAŞINDIĞIMIZIN 2. GÜNÜ BİRBİRİMİZE GIRDIK..3 SENE BOYUNCA ÇIT ÇIKARMAYAN BEN PATLADIM ARTIK...BU KAYNANAMA 2 SENE GIDER HERALDE..EŞİME DEMİŞKİ KAYNANAM..BEN SENIN KARINLA KONUŞMAYA ÇEKİNİYORUM HATAMI ANLADIM SUÇLUYUM AMA KARIN BAĞIRCAK ÇAĞIRCAK DİYE KORKUMDAN KONUSAMIYORUM DEMİŞ:))))BAŞARMIŞIM YANİ...COK SABIRLIYIM CANIM ANLICAGIN AMA AİLEME VE EŞİME(KENDI AİLESİDE OLSA)KİMSE LAF KONUŞAMAZ...NAPALIM GARİ KAVGA GÜRÜLTÜ BAKALIM NEOLCEK SONUMUZ:)):teytey:
valla bravo bak sonunda anlamis hatasinida anlatmissin yanee kavga gurultude olsa :lepi: tebrikler. aynen bizde gurbet ele geldik para kazanalim die kira parasi vermeyelim dedik gerci ben demedim esim dedi bende ok dedimm amaa boyle olcagi belliydi insan kendi oz ailesiyle bile bazen sorun yasio yabanciyla mi yasamicak?
annem hep derdiii iki aileden de uzak olacaksin die hakliymis her zaman oldugu gibi allah kurtarsin bizi ne diyeyim.
evt en mutlu gunumu zehir ettiler saolsunlar, simdide destege yardima en cok ihtayac duydugum hamilelik gunlerimi zehir ediolar yine saoslunlar allaha yakin bana uzak olsunlar ne diyeyimm... halime bool bolll guluorumm sırnaşık şey
evlendigimizin ertesi gunu esimle beraber yatmami istemedi kaygana cadisi.
"sen git benim odamda yat benim oglum yorgun"
evlendigimizin ertesi gunu esimle beraber yatmami istemedi kaygana cadisi.
"sen git benim odamda yat benim oglum yorgun"
"Ben onu kızkardeşim Zelihaya vericektim, anlaşmıştık Zelihayla!!"
Kayınvalidem, taşınırken komşuma hediye bıraktığım salon masadan bahsediyor.. sempatiksalakcinni
Ben onu dinlendiririm deseydin keşke aklinialirimsmile
daha 1 gunluk gelinim ben ne bileyim lafimi aldim oturdum neye ugradigimi sasirdim. ama o lafi bana simdi desin bakalimyuh yanı terbıyesiz..arkadas doğru söylemiş deyiverseydin canım sende ben dinlendiririm onu diye:dance:
Ya kızlar ben mi çok sivri dilliyim
Siz mi çok sabırlısınız
Ben tutamıyorum çenemi çıkıveriyor laf ağzımdan
Hani öyle çok görüşmüyoruz yüz göz olmuyoruz her anlamda bi mesafe var
Ama hiçbişeyin altında kalmıyorum kalamıyorum