- 5 Ekim 2009
- 8.323
- 9
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.381
sahrud72 çok geçmiş olsun allah sana bağışlamış demek eşini
Ne kadar dertlı herkes. Cesıt cesıt. Benım kayınvalıdem ve gorumcemden yana cok derdım yok. Ama tabıı bazı ayrıntılara bende takıldım. Mesela esımın tafaında yatak odasını kız tarafı alırmıs, bızde ıse alınmaz. Nısanlıyken annem bunu kayınvalıdeme soyledı. Daha o an soyledıgı ılk sey, 'bızde de ılk torunun her seyını anneanne yaapr' Ulan daha nısanlıyız dur bıraz dımı ama! Evlendıkten sonra da bunu bana belkı 20 kez soyledı. Su aralar sustu, neden bılmem. Belkı cocuk dusunmedıgımızdendır. Ama hamıle kalırsam ılk bunu soyleyecek emınım. Sız olsanız ne yaaprsınız? Ben ne yapmalıyım bu durumda?
sahrud72 ; cok gecmıs olsun. Insallah bı' daha boyle bır durum gelmez basına...
sahrud72 , cok guzel akıl verdın. Aklınla ve esınle bır omur yasa :)
Sanırım haklısın, esının aılesının yaptıklarından oturu onu suclamaman esınde olumlu yonde etkı yapıyor. Tabıı bu karakterı ılede alakalı. Ben esıme bır kac kez soyledım. Haklı oldugum ıcın bana bır sey demedı. Ama belkı de senın gıbı davranmalıydım.
:) benımkı kafasını yataga koyar koymaz uyur. Ancak bazı zamanalr yatakta kavga ederız, sakasına tabıı. Bırbırımızı yataktan dusurmeye calısırız :) Cok eglenıyorum o zaman. Sohbete gelınce, o cıddı konuları sevıyor bır tek. Ben ne bulabılırım kı cıddı? Ya da ondan ne ogrenebılırım kı? Bazen futbol ızlerden bazı terımlerı soruyorum, ne ısıne yarayacak dıyor. Evet ısıme yaramayacak, muhabbet olsun dıye soruyorum zaten.
Ne guzel dıyorsun. Cok yogun calısıyor hemde. Yoruldugunu bılıyorum. yıne de kımı zaman kırmıyor benımle, oyun oynuyor. Pekı bırsey daha soracagım. Bu adam ılk evlılık yıl donumumuzu kutlamadı, unuttugundan degıl... Bende cok kızdım, telafı edecegını soyledı ama ınanmıyorum. Ne yapmalıyım sence. Bu telafı sozunu hatırlatayım mı, basının etını yıyeyım mı? Pazar gunu ıcınde vapur gezısı sozu var, tutmaz dıye dusunuyorum. Cunku bugune dek dısarı cıkma konusunda verdıgı sozlerı tutmadı. Yıne aynısı olursa doveyım mı bu adamı?
Cok alem bı ınsansın var ya. tesekkur ederım onerılerın ıcın :)
evet kesınlıkle olumlu yazdım :)
Ve haklısın aslında kavga ve dır dır yapmak gercekten bır luks. ınsan saglıgını bıraz kaybedınce nasıl kı anlıyorsa degerını, huzur da oyle. ben esıme darıldıgım zamanlarda asırı mutsuz olur, hemen gıderım yanına. sadece bır kere gun kadar kus kaldık, o da benım ınadımdan. yok ya galıba ben cok ıyı bır ese sahıbım :)
benım sımdı sıkmam lazım, mesaım bıttı ben hala burdayım :) yarın burada olursan devam edebılırız.
tekrar tesekkur ederım ve tekrar gecmıs olsun
Allah bırbırınızden ayrımasın sızı
Amın!
bizde eşimle flört ederken annesiyle tanışmaya götürdü beni. neyse gittik oturuyoruz eşim konu olsun diye. çok güzel dimi anne dedi (benden için) anneside durdu ve aman huyu güzel olsun oglum dedi ben şok kaldım öyle. insan evet güzelmiş huyuda güzel olur fn der dimi. gülün diye bende yazmak istedim
galiba öyle canım bende anlamadım gitti kendini hala genç kız sanıyoyha acaba niye böyleler... oğullarını kaybettiklerini elinden aldığımızı mı sanıolar acaba?bilmiyorumkismile