Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ben cok sabirliydim canim ama artik oyle deilim. her lafa susardim, oturup aglardim. simdi soyluyorum ama kimse tiiinnnnnn demiyo.

Kimse tınmış tınmamış ondan daha önemlisi
Ben ezilmiyorum ya kendimi savunuyorum ya o bana yetiyor
Sustuğum zaman daha fazlası olacakmış gibi geliyor
Sanki susarsam haketmiş olucam gibi hissediyorum
Sanki susmak mümkünmüş gibi dedim ya çenemi tutamıyorum laf çıkıveriyor :kedi:

benim ne kadar iyi bir gelin olduğumu söyleyen yeğenine kaynanamın cevabı
"ortada bir iyilik varsa o bizim iyiliğimiz biz iyi olduğumuz için o da iyi "

bnmkide sürekli ben senin yanlışlarını görmüyorum görsem oooooooo falan der
bnde en sonunda dedimki bvende seninkileri görmüyorum görsem oooo dedm ohhhhhhh rahatladım:)

sevgili Sahrud72, karşındaki insan az-çok aynı dili konuşabildiğin biriyse, sorun yok. Tartışsanda düzelir herşey, altında kalmaz sende laf edersin, o da eder, ama orta yol bulunur.
Ama yani mantığı elden bırakmış, başka alemlerde bir insana lafın altında kalmayıp cevap versen kavga çıkar. En iyisi hiç umursamamak. kaydirigubbakcemile2

Haklısın ama ben galiba şanslıyım
Eşimin ailesi (Özellikle babası) hayat tarzı ve karakter olarak 5 para etmese de
Asla aynı dili konuşamasakta
Eşimden çekindikleri için cevabı alınca geri çekiliyorlar
Şanslıyım ki kavga çıkmıyor ha çıksa nolur yine söylerim lafı ve ipler kopar
Ki zaten şuan eşimin kararıyla kopmuş durumda

benim ne kadar iyi bir gelin olduğumu söyleyen yeğenine kaynanamın cevabı
"ortada bir iyilik varsa o bizim iyiliğimiz biz iyi olduğumuz için o da iyi "

bak al bide burdan yak..iyi olma bitanem iyi oldukça onlar tepene çıkarlar söyle lafları,otursun midesine..sen üzlceğine o üzülsünbayanssulusmile

yok bacım..bak bende aynı senın gıbıy-dim...bir zamanlar 3sene boyunca ağzımı açmadım..ki herkes bilir çevrem olsun,eşim olsun kendi ailem bilir benım nekadar kavgacı olduğumu...herkes şaştı sabrıma..ama sabırda bi yere kadar canım baktım kendım hasta olcam dedım ki kendı kendıme onun canı canda benımkı patlıcanmı..başladım artık bende bismillah deyıp..ben coook ama cookkk tölarans tanıdım kas kafalı anlamadı...kendı kaybettı:çok üzgünüm:

sahrud72 senı tebrık edıyorum bacım ne sıvrıdıllısı..en guzelını yapıyosun..kalma canım zaten altında bunların hakkından gelınmez başka türlü..lülülülülülü

valla canlarım..ben eşimle 7 yıl çıktım 2 senede nişanlı kaldım.birbirimizi deli gibi severek evlendik.kaynanamda bunu bildiği halde bazen muhabbet açıldığında hepsi kendileri buldu der nispetli nispetli..eşim evin en küçük oğlu heralde kadın yediremiyo kendine..ve eşimin tamamen bana dönük olmasını..ama ne tesadüftürki bende evin en küçük kızıyım ama benım aılem hiç böyle fesatlıklar yapmıyo..bende çoookk sustum ama yok artık öyle başa böyle traş artık...dişe diş göze göz:roflol:sırnaşık şey

kaynanada bana ''hiç umdugumuz gibi çıkmadın'' demişti...
yeni evliydim..
bişi diemedim..
sdc odayı terk ettim...

allahtan görümcem yok dedim okuduktan sonra ki hep istemişimdir çünkü bende bi görümceyim ve ablam olsa bukadar severim yengemi ki yenge bile demem abla derim.. kayınvalideme gelince telde olsun bi arada olsun çok şükürr hep aradığımda kuzum bitanem annem der mutlaka bu 3 kelimeyi kullanır halime çok şükür ediyim ama gerçekten bunlar sölenmezse daha ii olur ama bazılarınız çok ii yapıo tiiiye almıolaryaa ohh bende onalrın yazılarına çok güldüm valla

Son düzenleme:
du bida yazım evimize gelen misafir..
hadi artık bebek düşünmüomusnz dedi..
bende yok düşünmüoruz daha erken dedim.
kadında yapta sen çalışmaya devam edersin bebegede kaynanan bakar dedi..
kaynana nedese begenirsiniz...

-yaaaa tabi ben kendime baktımda bide o kaldı dedi yaaaaaaaaaaa.....

bence en ıyısını yapıyosun canım ben hazıranda evlenıcem nasıpse kaynanam bana ben senın gıbı gelın ıstemıyorum sen cok laf verıyosun bana dıyo knsmasam kızlar aldıgım maasa kadar herseyıme karısacak ben de ızın vermıyorum artık benım ıcın nısanlım ve ben onemlıyım gerektıgı yerde sıvrı dıllı olacaksın yoksa tepene cıkıyolar ben daha evlenmeden basladım bunlara alllah sonumu hayır etsın
acımıcaksın acırsan acınacak hale dusersın bu laf cok doğruuuu

evlendigimizin ertesi gunu esimle beraber yatmami istemedi kaygana cadisi.
"sen git benim odamda yat benim oglum yorgun"

ayyy yuuuhhhhh artıkkkk bu ne bıcım iştır ya madem koyunlarında yatırmak ıstıyolar ogullarını nıye evlendırıyolar kıııı??? allah sabır versın canım

suan nısanlıyım bana bu lafı soyledı kaynanam kaydirigubbakcemile3
ben de farketmekte bıraz gecıktınız dedımkaydirigubbakcemile3

ah keşke o sıra susmasaydımda sizde benim umdugum gibi çıkmadınız deseydim..
yada oğlunuzun umdugu gibi çıktım ama deseydim..
ahhh kafam ahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…