- 14 Şubat 2008
- 560
- 636
- 39
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.361
evet bende kendime ediyorum ona hiçbişey olmuyo istediğini söylüyo ben salakta sonradan keşke şunu deseydim keşke bunu deseydim diye kendime kızıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilenler vardır
Eşim 20 gündür hastanede durumu da ciddi
Onu gelin geldiğim büyük şehirde özel bi hastanede eşiminde sürekli tedavisini yapan özel doktora tedavi ettiriyorum
Eşimin ailesi de komşu ilin küçük bi ilçesinde yaşıyor
Orda özel hastane yok devlet hastanesinde de gastroenterolog yok
20 Gündür eşimle ölüp ölüp diriliyoruz ama ailesinden gelen giden yok
4 saatlik bi yol altlarında araba ayrıca günde 4 kez 20 liraya gelen 3 otobüs firması var
Sadece telefonla babamı arayıp bilgi alıyorlar
Dün babam çatlamış bi laf sokmuş
Aldığı cevap
Ama orası uzak burda bi hastaneye yatırsalardı
Bizde rahat rahat gelir giderdik demiş
Babam da: Yahu benim evladım 20 gün hastanede yatacak
Ben o hastanenin kapısında yatarım be demiş kapatmış
Bilenler vardır
Eşim 20 gündür hastanede durumu da ciddi
Onu gelin geldiğim büyük şehirde özel bi hastanede eşiminde sürekli tedavisini yapan özel doktora tedavi ettiriyorum
Eşimin ailesi de komşu ilin küçük bi ilçesinde yaşıyor
Orda özel hastane yok devlet hastanesinde de gastroenterolog yok
20 Gündür eşimle ölüp ölüp diriliyoruz ama ailesinden gelen giden yok
4 saatlik bi yol altlarında araba ayrıca günde 4 kez 20 liraya gelen 3 otobüs firması var
Sadece telefonla babamı arayıp bilgi alıyorlar
Dün babam çatlamış bi laf sokmuş
Aldığı cevap
Ama orası uzak burda bi hastaneye yatırsalardı
Bizde rahat rahat gelir giderdik demiş
Babam da: Yahu benim evladım 20 gün hastanede yatacak
Ben o hastanenin kapısında yatarım be demiş kapatmış
hadi seni sevmiyorlar ya kendi oğullarını nasıl arayıp sormazlar nasıl insan yahu bunlar ya.çok kınadım çok.bence tamamen ilişkinizi kesin onlarla.senin kötü gününde yanında olmadıktan sonra hiç gelmesinler.herkes iyi gün dostudur.
Geçmiş olsun cnm,inşallah kısa zamanda iyileşir,onlar sizin düşüncelerinizi anca kendileride hastane köşelerine düşünce anlarlarEşim Hastanede şuan yoğun bakımda
Büyük tehlikeyi atlattı ama durumu hala ciddi
Anası babası ablası danası hala gelip görmedi
Özel hastanedeyiz bişeye ihtiyacımız var mı sormadılar
Ben tek başına günlerdir burda eşimi bekliyorum
Onlar da babamı telefonla arayıp bilgi alıyorlar
Bu şekilde içleri rahat ediyor sanırsam
Ama eşim bu hastalığı atlatıp evimize gittiğimizde gelirler sanırsam
O zaman incileri sıralicaklarına eminim
Sıkı durun kızlar yakında allahın izniyle eşim iyileşirse paylaşırım incileri
Topiği ben açtım cnm,inan o kadar yalnızdım ki,arkadaşlar bana destek olup,fikir verdiler,en önemliside içimi dökebildim...Bence en büyük sıkıntı sen de benim kızımsın yalanı asla kızı gibi görmedi. Eşime de tutmuş karın seni parmağında oynatıyor benim yaşadıklarımı yaşasaydı popona tekmeyi basardı demiş. Kendi kızı kocasını köpek etmiş resmen adam atıl kurt gibi kızın ağzına bakıyor Allah muhabbetlerini arttırsın da senin kızın yapınca niye ses yok kaldı ki benim öyle bişi yaptığım da yok bir kere eşim öyle bir insan değil Bir de benim en büyük sıkıntım kendini aşırı beğenmesi ve herkesten bunu beklemesi.. Küçümsemek değil benimki ilkokul mezunu sanırsın doktorası var (ki ben ne ilkokul mezunları tanırım kendini geliştirmiş ufku açıktır) ne öğrendiyse seda sayandan öğrenmiştir içimde azıcık olan sevgiyi hürmeti bitirdi menopozun etkisiyle iyi huyunu da kaybetti sanki OHH ferahladım ya Allah bu topiği açandan razı olsun daha doluyum biliyorum ama ne kadar iyi geldi Ne kadar empati kurmaya çalışsam, unutmaya çalışsam olmuyor hayatımda kimseye kin tutmadım beni üzenleri küslükleri unuttum ilk kez böyle olumsuz hisler yaşıyorum. Bu beni çok üzüyor hani ömür tüketmek denen şey bilimsel olaak da doğruymuş bu durumlar sağlığımızı kötü etkiliyormuşş
Bende allah herkesin gönlüne göre versin diyorum,kaynanamla görümcem 3 aydır konuşmuyolar benimle,pekte şikayetçi değilim ama kendilerini böbürlenerek övündükleri hiç ama hiç birşey gerçek değil,sinir oluyorum,cenazeme bile başın saolsun demek için kapıya bile çıkmadılar,bi de benden özür bekliyo haspalar.....Görmesem de, küs olsamda ben de yaptıklarını unutamayanlardanım kendi kendime zarar veriyorum biliyorum ama saplantı haline geldi, kafayı yedirtti cadı, allah bildiği gibi yapsın bir kızı var dilerim bana yaptıklarının aynını o da yaşar gerçi kötülere bişey olmuyor, özlemişim buraya yazmayı yahu
Amin,cok tesekkur ederim.Ama hic belli olmaz eger sabirli olursan hersey degisebilir.Bir de kendini onun yerine koymaya calis.ona da sana davrandigi gibi muamele etmisler baska turlusunu bilmiyor demek ki.Birbirini tanimayan iki insan birden akraba oluyor.Onu egitmek senin elinde.Insanlarin sadece yasi daha buyuk diye yaptiklara hatalara goz yummamak lazim.ama neyi ne zaman konusacagini da bilmek gerek.Bende anne olunca bir cok seyi daha iyi anladim,gelecegin kayinvalide adayiyim:lepi:Esim benim yemeklerimi cok begenir bir tek patates puremi cok yemez onuda senede bir kere yapiyorum zaten.Istanbula gidince annesi yapar mesela bende derim ki;Tabi buldun annenin puresini nasil yiyorsun,ben yapinca hic yuzune bile bakmiyor anne' diyorum.Nasil hosuna gidiyor caktirmadana.sKendimi onun yerine koyuyorum 25 sene ben doyurmusum karnini,ustune gelinin yemeklerini ayila bayila yiyince herhalde biraz olsun guceniyor diye dusunuyorum.Tam olarak ne hissettigini bilemiyorum ama onuda onore etmek lazim.cok uzun yazdim sanirim.Umarim zamanla hersey yoluna girer.Allah hepinize mutluluk versin,agziniz tadi hic eksik olmasin.a.s.
benim bir kaynanam var allah düşmanımın başına vermesin.suratsız,yüzü gülmez,gözü tv dan başka bişey görmez.oğlunu camlarda kapılarda bekler.sanki karısı ben değilimde o.ne inciler var bende ahhhhhh ahhhhhhhhhhh.oğlu gelince neşesi yerine gelir.eşimin yanında bana iyi davranır.birde son zamanlarda bir huyu çıktı.eşim varken bana şunu şöyle yap,bunu böyle yap falan diyor.biliyorum tek derdi ben sinir olayım eşimde bana yapıver nolucak diye kızsın.sırf bunun için yapıyor.bende tamam yaparım diyorum yine kendi bildiğimi okuyorum.oda biz eşimle kavga etmeyince kuduruyor.
kızlar valla sizi dnleyince korktum ha yarın gidip kayınvalidemi öpücem valla neleri varmış ben o konuda şanslıyım biraz bana karışan eden yok gayet mesafeli ve iyiyiz tek birşeyleri acayip eşime alınıyolar bana söylüyolar böyle böyle kızım biz biraz kırgınbız ona 3 gündür aramıyor diye ama onun yüzünü bir görsünler ona hiçbişey yansıtmıyorlar eşime diyorum bak annemler alınıyor yazık arada bir ara insanları diye ki oda zaten arar iş yoğounluğundan bu sıralar arayamıyor neyse oda bana diyokii aşkım rüyandamı görüyon sen bunları bebeğim baksana şunların suratına hiç alınmış halleri varmı :)) bende hemen başlıyorum senin yüzüne öyle davranıylar içten içe alınmışlar diye ogün gitmiş demiş baba bana alınmayın bu sıralar yoğunum diye onlarda nedesin beğenirsiniz "yok evladım olurmu öyle şey anne baba evladına alınırmı hiç "heyy Allah'ım bu perhiz bubne lahana turşusu dimi ama kaydirigubbakcemile
benden de bi tane olsun ..
Bizde bayramlarda önceden yakın akrabalara çorap , çamaşır çocuklara mendil ve para verilirdi...Azaldı ama hala çorap falan verilir.Eşimde Erzurumlu onlarda yok öyle bişey ...Neyse biz kütahyaya gittik bayramda eşimin çok hoşuna gitti bu adet .Hatta takıldı aşkım mahalledeki tüm kapıları çalalım 1 sene çorap almayız falan diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Neyse biz geldik buraya ..Kayınvalideme gittik yemek yiyoruz işte bu konu açıldı eşimde dedi evet güzel adet falan diye bende dedim anne oğlunun çok hoşuna gitti eşimde dedi evet anne çok güzel adet bizimki patlattı bombayı ''ne olacak oğlum 1 milyonluk çorap değil mi '' klava: klava:
Bende dedim ki
''Siz onuda vermiyosunuz '' kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohhh acayip kapak oldu ona bir sonraki bayram bana 20 tl harçlık bile verdi .. 4 senedir gördüğüm tek bayram harçlığıdır.ne olacak sanki desen evet oğlum her yerin adeti başka falan yok oğlu beni ve benim tarafımı beğendiğinde deliriyo klava: