- 18 Eylül 2008
- 438
- 1
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #3.341
ee arada bi bozuk ...cikar benim esimde anaci anasina duskun ama yeri geldigindede beni arkalar gerci anasinin ha varligi ha yokluguuuu yaslandi artikkk eltiler desen yilda bir guorunce pek anlamiyorum daha nasilar yanlarinda kalsam bilirim ne olduklarinida
karlar perisi merak etme gorur daha yeni evliyimisin benim esimde sonradan anlandi milletin nasil oldugu
Bugün topik tavan yapmış alkisalkisalkis epeydir durgundu.Yeni gelenlerrrr kız aranızda eltim filan yok di mikaydirigubbakcemile
ben senin eltinimalsanaalsanasmile
Ahh ahhhh burda da buldun di mi beni:roflol:Ben seni napiim şimdi,kırk katır mı kırk satır mıkaydirigubbakcemile
kayınvalideme küçük oğlundan analı kızlı çirkeeeeeeeeeffffffffffffffff bi gelin dünür nasip et yarabbiiii.......................AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ya arkadaslar hanı sıze dedım ya benım esım anacı dıye
yardımınıza ıhtıyacım var
kotu bır huyum var anasının hareketlerınden dolayı esımın basını yıyorum ve sırf bu yuzden kavga edıyoruz bende su hıcbısıyı esıne yansıtmayıp kayınvalıdeyı halt edıp esıyle gul gıbı gecınenlerden olmak ıstıyorum
lutfen yardımmmmmmmmmmmmmmm edınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya arkadaslar hanı sıze dedım ya benım esım anacı dıye
yardımınıza ıhtıyacım var
kotu bır huyum var anasının hareketlerınden dolayı esımın basını yıyorum ve sırf bu yuzden kavga edıyoruz bende su hıcbısıyı esıne yansıtmayıp kayınvalıdeyı halt edıp esıyle gul gıbı gecınenlerden olmak ıstıyorum
lutfen yardımmmmmmmmmmmmmmm edınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Al benden de o kadar yaa,başına kakıp duruyorum ailesinin yaptığı rezilliği sonra kavga ediyoruz.Ama napıyım benim de birilerine içimi döküp rahatlamam lazım yoksa içimde patlıyor.Yaş 30 geçen gün 20-30 tane beyaz saydım saçımda çıldırıyordum,ve bunlkar son 2 senede oldu:1no2:
çok hoşuma gitti,Allah ağzınızın tadını bozmasın hihoyyyt bizim öyle bir diyaloğumuzun olmasına imkan yoktu,gelin damgasını ilk andan yemiştim zaten...Beni kızın gibi gör,gelin vazifesi beklemeyin benden dedim,ama onlar elpençe-divan gelin olmamaı istediler,yapmayada çalıştım ama cılkını çıkarınca olmadı...