Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

benim eşimde çıkar ama bana belli etmez.onları arka aldığındada onlara belli etmez.bana ne seni ezdirerim onlara nede onları sana der.benim eşim bana arka çıksa bile anlamazlar benim kaygana görümcek yinpeder.çünkü hep kafalarında çizmiş oldukları gelin köle hizmetçi kendi sözlerinden çıkmayan.oğulların ihtiyacını karşılayan bir varlık olarak görürler.

üveyine etme özünde bulursun gelinine etme kızında bulursun bayıldım bu söze

bizimde kızından bulcak.beddua etmiyorum benim yaşadıklarımı yaşasın sadece.

kayınvalideme küçük oğlundan analı kızlı çirkeeeeeeeeeffffffffffffffff bi gelin dünür nasip et yarabbiiii.......................AMıNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bugün topik tavan yapmış alkisalkisalkis epeydir durgundu.Yeni gelenlerrrr kız aranızda eltim filan yok di mikaydirigubbakcemile

doktora git antidepresan yazsın abla.

bi ara benim annem artık kafayı yeme noktasına geldiydi, doktora gitmiş buna baya kuvvetli bişi vermişlerdi. böle etrafta gülerek konuşuyodu, babanneme de patır patır lafları sokuyodu bööle şaşıp kalıyoduk sempatiksalakcinni zemuszemus meğerse babannemin kendisine soktuğu lafları hiç anlamıyomuş, o ölesine cevap veriyomuş :))) ilaç öle bi etki yaptıydı ki, annem hiçbişeyden alınmaz bi insan haline geldiydi. böle olunca ne sinir bozukluğu oluyo ne de eve gelince kocaya somurtma :)))

tabi bu kadar ağır antidepresanı da uzun kullanıma vermiyolar. anam daha sonra gariban haline geri döndü

canim sana bu konuda yardim edebilecek tek kisi esin maalesef...konusmalisin onunla :hulya:

Al benden de o kadar yaa,başına kakıp duruyorum ailesinin yaptığı rezilliği sonra kavga ediyoruz.Ama napıyım benim de birilerine içimi döküp rahatlamam lazım yoksa içimde patlıyor.Yaş 30 geçen gün 20-30 tane beyaz saydım saçımda çıldırıyordum,ve bunlkar son 2 senede oldu:1no2:

Ya sizi çok iyi anlıyorum hak da veriyorum,, ama onun da annesi bunu düşünerek hareket etmeliyiz, belki onun yerine koymalıyız kendimizi kendi annemiz hakkında sabahtan akşama kadar laf söylese belki biz de çıldırırız.. Kayınvalideler mazlumu oynamayı kendini acındırmayı çok iyi becerir. Aynısını sizin yapmanız lazım. Annemin kayınvalidesi babamın yanında anneme o kadar iyi davranıyor ki, ama babam işe gidince başlıyor yeniden kaynanalığa..Ee annemde babama annesiyle ilgili söylenince, babam annesinin iyi yanını görüyor ya hep, benim annemi haksız görüyor. Yani hülasası; aynı taktiği siz uygulayın, özellikle eşinizin yanında iyi davranın, telefonla arayın eğer soğuk konuşursa eşinizin yanında soğuk konuşsun ki, eşiniz de bunu görsün.. Ya da eve geldiğinde aynı şekilde,, sonuçta eşiniz ne kadar anneci olursa olsun ikinizin arasındaki davranış farklılığını görecektir. Eşinizin annesine iyi davranmanız her zaman sizin yararınıza olur bunu kesin söyleyebilirim.. Evet kimi zaman insanı çıldırtıyorlar, bu dediklerimin yapılması kolay değil ama inanın çooook işe yarıyor.. Bol şans kızlar.. Yaşasın GELİNLER! zemuszemus

Eşim Hastanede şuan yoğun bakımda
Büyük tehlikeyi atlattı ama durumu hala ciddi
Anası babası ablası danası hala gelip görmedi
Özel hastanedeyiz bişeye ihtiyacımız var mı sormadılar
Ben tek başına günlerdir burda eşimi bekliyorum
Onlar da babamı telefonla arayıp bilgi alıyorlar
Bu şekilde içleri rahat ediyor sanırsam
Ama eşim bu hastalığı atlatıp evimize gittiğimizde gelirler sanırsam
O zaman incileri sıralicaklarına eminim
Sıkı durun kızlar yakında allahın izniyle eşim iyileşirse paylaşırım incileri

ya bu kaynanalar ne bela şey şimdide kızımı kullanıp duygu sömürüsü yapıyor

kızımda bunalıma girmek üzere ne yapmam gerek bende bilmiyorum?

kızım diyor babam annemden özür dileyeceksin

ben ise küs kalmak istiyorum banada

bir fikir verin ?

Amin,cok tesekkur ederim.Ama hic belli olmaz eger sabirli olursan hersey degisebilir.Bir de kendini onun yerine koymaya calis.ona da sana davrandigi gibi muamele etmisler baska turlusunu bilmiyor demek ki.Birbirini tanimayan iki insan birden akraba oluyor.Onu egitmek senin elinde.Insanlarin sadece yasi daha buyuk diye yaptiklara hatalara goz yummamak lazim.ama neyi ne zaman konusacagini da bilmek gerek.Bende anne olunca bir cok seyi daha iyi anladim,gelecegin kayinvalide adayiyim:lepi:Esim benim yemeklerimi cok begenir bir tek patates puremi cok yemez onuda senede bir kere yapiyorum zaten.Istanbula gidince annesi yapar mesela bende derim ki;Tabi buldun annenin puresini nasil yiyorsun,ben yapinca hic yuzune bile bakmiyor anne' diyorum.Nasil hosuna gidiyor caktirmadana.sKendimi onun yerine koyuyorum 25 sene ben doyurmusum karnini,ustune gelinin yemeklerini ayila bayila yiyince herhalde biraz olsun guceniyor diye dusunuyorum.Tam olarak ne hissettigini bilemiyorum ama onuda onore etmek lazim.cok uzun yazdim sanirim.Umarim zamanla hersey yoluna girer.Allah hepinize mutluluk versin,agziniz tadi hic eksik olmasin.a.s.

Bence en büyük sıkıntı sen de benim kızımsın yalanı asla kızı gibi görmedi. Eşime de tutmuş karın seni parmağında oynatıyor benim yaşadıklarımı yaşasaydı popona tekmeyi basardı demiş. Kendi kızı kocasını köpek etmiş resmen adam atıl kurt gibi kızın ağzına bakıyor Allah muhabbetlerini arttırsın da senin kızın yapınca niye ses yok kaldı ki benim öyle bişi yaptığım da yok bir kere eşim öyle bir insan değil Bir de benim en büyük sıkıntım kendini aşırı beğenmesi ve herkesten bunu beklemesi.. Küçümsemek değil benimki ilkokul mezunu sanırsın doktorası var (ki ben ne ilkokul mezunları tanırım kendini geliştirmiş ufku açıktır) ne öğrendiyse seda sayandan öğrenmiştir içimde azıcık olan sevgiyi hürmeti bitirdi menopozun etkisiyle iyi huyunu da kaybetti sanki OHH ferahladım ya Allah bu topiği açandan razı olsun daha doluyum biliyorum ama ne kadar iyi geldi Ne kadar empati kurmaya çalışsam, unutmaya çalışsam olmuyor hayatımda kimseye kin tutmadım beni üzenleri küslükleri unuttum ilk kez böyle olumsuz hisler yaşıyorum. Bu beni çok üzüyor hani ömür tüketmek denen şey bilimsel olaak da doğruymuş bu durumlar sağlığımızı kötü etkiliyormuşş

Görmesem de, küs olsamda ben de yaptıklarını unutamayanlardanım kendi kendime zarar veriyorum biliyorum ama saplantı haline geldi, kafayı yedirtti cadı, allah bildiği gibi yapsın bir kızı var dilerim bana yaptıklarının aynını o da yaşar gerçi kötülere bişey olmuyor, özlemişim buraya yazmayı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…