- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 40
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
Nese dugunun ertesİ gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gİttİk bİz el Öpmeye kayınvalİdem elİnİ vermedı bana surat 5karıŞ Çok merk etmİŞler bİzİ nİye haber vermemİŞ eŞİm sordu aradıkya anne İŞte nezman hber vercektıkgece 2demı arıcaktık dedİ ne dedİ bİlİyonuz mu gece haber vercektınz ben noldu acaba dıye uyuyamadım dedİ ...
Onların taraftan herkes İlk gecede sorun yaŞamıŞ bende dedımkı sİzde sorun abyandmıŞtır bızde Çok Şukur hıÇ bİ sorun olmadı dedİm ):
Ama haketmİŞtİ bızımkısı artık
hamileliğimin ilk zamanları kaynanmgilde yalnız kalıyorum ve yeni evliydik eşim yoktu..ve benim aşırı derecede mide bulantım vardı hiçbirşey yiyemiyordum sadece patetes kızartması yiyordum sabah akşam onu yemek istiyordum aşeriyordum sanırım..bunu da kaynanam biliyo sonra bir kere kızarttım yedim..sonra ertesi gün bi baktım kadın mutfaktan gelmiyo ne yapıyo acaba diye bi gittim baktım yıllardır ciflemediği fritözü cifliyo..ben de dedim napıyosun..'' artık bizim evde patetes kızartması yenmeyecek çocuklar da yok cifleyip kaldıracam'' dedi..düşünün hamile ve aşeren bir kadına bunu yaptı..hatta hamile olduğumu öğrenince çocuğu aldıralım dedi..sonra bana ağır şeyler kaldırtmak istedi düşüreyim diye..
hamileliğimin ilk zamanları kaynanmgilde yalnız kalıyorum ve yeni evliydik eşim yoktu..ve benim aşırı derecede mide bulantım vardı hiçbirşey yiyemiyordum sadece patetes kızartması yiyordum sabah akşam onu yemek istiyordum aşeriyordum sanırım..bunu da kaynanam biliyo sonra bir kere kızarttım yedim..sonra ertesi gün bi baktım kadın mutfaktan gelmiyo ne yapıyo acaba diye bi gittim baktım yıllardır ciflemediği fritözü cifliyo..ben de dedim napıyosun..'' artık bizim evde patetes kızartması yenmeyecek çocuklar da yok cifleyip kaldıracam'' dedi..düşünün hamile ve aşeren bir kadına bunu yaptı..hatta hamile olduğumu öğrenince çocuğu aldıralım dedi..sonra bana ağır şeyler kaldırtmak istedi düşüreyim diye..
hehheheheeh napim aamaaa hak ettı onlar bu cewabı ben laf altında hıç kalamam onlar bır der ben on zaten eşımde solıyo snaa bılaf desınler sen on de dıyee kocısım canım benım yaa sağ olsun benı kımsecıklere ezdırmezişte buna kupa verilir :hooray:
ay,okudukça mideme ağrılar giriyor ya Rabbim, hiç mi Allah korkusu yok bunlarda yaaabunu yapan bi erkek olsa anlarım,ama bu bi kadın hem de anne. aynı şeyleri yaşamış, evlat sahibi olmuş, kalbi hiç mi yumuşamamış?? bi de sözkonusu olan kendi canından,öz torunu. hormon yerine çamaşırsuyuyla cif mi salgılıyo bu kadının bedeni acep?? yazık yaaa (
ahanda şimdi kaynananı yolup bu hale getirmek istedim---->-tatlicadiarzu-
kızlar ben nişanlıyım.ve sanırım eşimin ailesi ile altlı üstü oturacapım.bu yazdıklarınızdan çok olumzuz etkilenıyorum.çok korkuyorum kaynana eziyeti çekmekten.şimdilik iyi biri ama korkuyorum değişir diye.
offf offfffffff
daha bana yaptıklarının binde biri bu anlattığım inan bana izine gidince yemek yememmi istemez gezmeye gitmemi istemez aileme gitmem bile olay olur..birgün arkadaşımla buluşmaya gittim.oğluna giyindi süslendi gitti nereye gittyse diyo!!doktora gittik doktorun karşısında bacak bacak üstüne atmışım ben farkında bile değilim ki görünmez bile masadan bunu oğluna analtıp beni dövdürdü..akrabalarıma gittim bir kere annemlerde vardı hiç dumadı gezdi diyo..en son da bardakları geç yıkadım diye kıyameti koparıp eşimden için o da benim oğlumsa bu işi bitiririm diye bağırdı..ben de yuva yıkmak çok mu hoşuna gidiyo dedim..al senin olsun oğlumu tepe tepe kullan diye bas bas bağırdı bana neler saydı kaynatam da bana bardakları geç yıkadım diye film izlerken dalmışım..eğer benim kızım böyle bir şerefsizlik yapsa ben onun a.....a s..ç....m diye küfür etti..düşünün beni sabaha kadar ağlatı krize soktularklava:
bir de görümcemin yaptığı gafı anlatayım yine evlendiğimiz ilk günler evi bir kız arıyormuş benimkinin eski kız arkadaşı görümceme sordum kim arıyo abimi arıyo biri ben de evlendi dedim dedi..sonra ben de sinirlendim nasıl arar falan bu ara annesi de artık evlendin olmaz öyle şeyler falan diyo oğluna yarım ağız..görümce de demez mi ''yaa niye öyle diyosunuz belki arayan kız iyi bir kızdır!!!!!!!!!!!
vallahi inanasım gelmiyo:1shok: bardakları geç yıkamakla şerefsiz mi olunuyomuş? kızları var di mi? böyle büyük konuşmaya devam etsinler onlar,başlarına gelcek var demektir.ama minnacık gün görmemiş sabiye acımayan kızına mı acır, senin dağılan yuvana mı?gitme canım evlerine fln, gittiğinde seni dövdürecek kadar abartıyosa ben gitmicem annenlere dediğinde de en fazla döver kocan. Ay, yazarken bile zor geiyor, Allah sabırlar versin arkadaşım ya, çok zor bi durum.