Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kızlar bende war boyle bısey ama kayın peder ve görümcem le ılgılı bır gun kayın peder görümcem we ben oturuyorduk konu haywanlardan acıldı bende dedım kı wallaha haywanları ınsanlardan daha çok sewıyorum dedım kayın pederde dondu bana dedı o zaman bı hayvanla evlenseydın kızım dedı :eek:lmaz:bende dedım ben kocamı çççooooookkk sewıyorum ammaaaa etrafındakılerıı pek sewmıyorum dedım kayın pederwe görümce ayenn şooook oldular

işte buna kupa verilir :hooray:

bendeki inciler say asy bitmez aklıma gelen beynime kazınanları yazayım..kaynanam beni görürü görmez daha nişan falan yok tanışmaya gtmiştik..benim babam vefat etti ve bunu oğlundan öğrenmiş..''babanın yokluğunu hissediyo musun'' sorusuydu..ilk defa biri bana bu soruyu sordu çok acayip oldum ve ilk gördüğünde sonra da demez mi oğluna oğlum senin babanın saygınlığı yeter!!!

sonra biz nişanlıyız ben onlara gittim akşam oluyordu eve gidicem tekara eşim dediki ben bırakayım da geleyim nişanlımı..kadın demez mi hayır oğlum durağa bırak kendisi gider..bu arada aaba onların ve bizim ev iki otobüs mesafeyle gidliyo..sonra bana düzen düzeceklermişhaberim yok beni arayıp çarşıya çağırıyorlar hadi gelsene sana bişey alacaz ben de

SENDE DESEYDINYA BENIM BABAMIN ADI SANI YETER YOKLUGU BIE AYRI BI GUZEL DESEYDINYA CANIM YAAA

yok ya alınmayın bence buna herhalde anne evladını sevedeck canım ister kırkyıl görmemiş gibi ister 40dakıka görmemiş gibi.
Bızler sankı kayınvalidemi kendı annemiz gibimi sevıyoruz da onlarda bızı oyle sevsınler

evet canım valla ben geçen bi konuşmada eşime dedim herkesin kendi annesine sevgisi ayrı ben senin anneni kendi annem gibi sevemem çocuğum olsa gel bak demem anneme daha kolay derim nihayetinde kendi annem bana sıcaklığı ayrı nazım geçer bişey olsa annen belki demez ama birde diyes tuttu laf ettiler benim gücüme gider valla koçişde doğru söylüyorsun diye hak verdi... sonra ben çocuk için annen bana komşuyar torun yokmu diye soruyorlarmış annende henüz demiş bende dedimki anne bizim tedavi sürecini biliyor niye bana bunları söylüyor ben zaten üzülüyorum dedim kıyamet koptu kızlar neymiş annesi üzmek için dememiş iyi niyetliymiş felan filan hikaye yani ne de olsa kendi anneleri bizi üzmeyi yeğliyorlar yani..

bi inci daha benden:
düğün fotolarına bakıyo kaynanam,görümcem ve bi komsuları
" kaynanam eşimin oldugu fotolara bakıp öpüp canım oğluuuuuuuuuuuum manken gıbı cıkmıs dıyo,banada hiç bir fotom için suradada sen guzel cıkmıssın demedi,sadece bi fotoya"şurda gelinliğin iyi çıkmış"dedi :bbo: ama işte bu olay beni 2 gün boyunca ağlattı,sahipsizliğimi hissettirdi :gitme:

kıyamam canım ben sana yaa:KK43:( içim ezildi var ya bunu okuyunca. aah ah, kaçtı mı işte kızlar böyle oluo, sanki orta malı, 50 kişinin elinden geçip de senin oğluna düğün dernekle gelse daha mı ii:eek:klava: hiç düşünmüolar ilerde görcek günümüz de var diye. şimdi elleri ayakları tutuyo ya,hep öyle kalcaklarını sanıolar. ama benim gördüğüm, gelinine eziyet eden ne kadar kaynana varsa hepsi elden ayaktan düşünce o gelinlerinin eline kaldılar. sen sabret canım, Allah verir ecrini, Rabbim daha kötü şeylerle imtihan etmesin:Saruboceq: ama kafana takıp da kendini de hırpalama, dikkatini seni mutlu eden şeylere yoğunlaştır, kimse için üzülmeye değmez:teselli:

Dugunumuzn ertesı sabahı saat 10da cep telefonlarımızınactık kı adettİrya evden gelın Çıkmaz ogun.
Bı baktık sabh 8de aramıŞlar eŞİmİn babası aramıŞ eŞİm tabı gayet saf bı Şekİlde acaba bİŞeymİ oldu busaatte arıyaolr dedİ ve aradı noldu baba demeye kalmadı nerdesınız nıye kapalı telınız dedı Şok olduk bızde tabı saat sabahın 10u bİzİ 8de aramnİŞlar
neymİŞ merk etmİŞler

meraklarını eşşek kovalasın:roflol:

Nese dugunun ertesı gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gıttık bız el Öpmeye kayınvalıdem elını vermedı bana surat astı

Son düzenleyen: Moderatör:
Nese dugunun ertesİ gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gİttİk bİz el Öpmeye kayınvalİdem elİnİ vermedı bana surat 5karıŞ Çok merk etmİŞler bİzİ nİye haber vermemİŞ eŞİm sordu aradıkya anne İŞte nezman hber vercektıkgece 2demı arıcaktık dedİ ne dedİ bİlİyonuz mu gece haber vercektınz ben noldu acaba dıye uyuyamadım dedİ ...
Onların taraftan herkes İlk gecede sorun yaŞamıŞ bende dedımkı sİzde sorun abyandmıŞtır bızde Çok Şukur hıÇ bİ sorun olmadı dedİm ):
Ama haketmİŞtİ bızımkısı artık

rahatlamıştır artık bi sorun çıkmadığını duyunca
hey allahım koskoca kadın yasından basından utanmıyo mu böyle konuşurken

Bzımkıde baŞtan eŞımı Çok kıskandı acık acıkta sÖyledı ama ben alınmadım kural bu anne dedım bızımkıde Çok duŞkundur ogullarına bızede gelınelrede yanı )
dÜŞkÜndÜr ogullarına oldugu kadr olmasada tabı.
Ama ben hıÇbızamn kıskanmamısımdır yada sorun etmemıŞımdır bu konuyu.benım baŞlım agrısın kayınpedrımde kayınvalıdemde delı olurlar uykuları kacar evetevt ılk zmanlr oluyordu takıŞmalr ama Şımdı Çok ŞÜkÜr ya ne o melek nede ben ıdarecı olmk lazım yınede bız kucuguz alttan almalıyız derım eŞıme hep

Nese dugunun ertesİ gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gİttİk bİz el Öpmeye kayınvalİdem elİnİ vermedı bana surat 5karıŞ Çok merk etmİŞler bİzİ nİye haber vermemİŞ eŞİm sordu aradıkya anne İŞte nezman hber vercektıkgece 2demı arıcaktık dedİ ne dedİ bİlİyonuz mu gece haber vercektınz ben noldu acaba dıye uyuyamadım dedİ ...
Onların taraftan herkes İlk gecede sorun yaŞamıŞ bende dedımkı sİzde sorun abyandmıŞtır bızde Çok Şukur hıÇ bİ sorun olmadı dedİm ):
Ama haketmİŞtİ bızımkısı artık

oha,yemin ederim bu kadarı sapıklıktır artık. verici taksaydınız evden eve de naklen yayınla izleselerdi bari,sorun var mı yok mu diye. ayyçok sinirlendim:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

evet ,diger gelinini kendi istediği gibi almıs bana hep öyle dedi demek isterken bir yanlıslık olmus ,komik olan beni istemedi edirnelimişim onlara uymazmısım en küçük kaynımda edirneli kızla evleniyor nasıl dua ettiysem artık kızı tanıstırmaya getirmiş kaynım bizimki o günden beri yüksek tansiyondan acillerde

Edirne den gelin alabildiyse şeref duysun....Tövbe tövbe.....

Ne çok kaynanadan dertli varmış arkadaşlar. Benim allaha şükür kaynanamla sorunum yok ama görümcem allahlık. Düğün zamanı bizim evi yerleştirmeye gittik. Yatakodası falan serilecek. Çıkardı günlük bir nevresim takımı ütülüyor. Kardeşim geldi dediki seninki bir nevresim ütülüyor onumu sereceğiz. Gittim bi baktım günlük bir nevresim geçirmiş YORGANa bunu sereceğiz diye. Gelin yatağında yorgan olmadan olurmuymuş. (Bu arada ben 30 Haziranda evlendim.) Bende almışım beyaz kendinden dantelli şöyle şatafatlı bir yatak takımı. Onu sermicez abla bunları sereceğiz dedim. Efendim neden annesinin gönderdiğini sermiyormuşuz. Kaynanamda onu günlük kullanırım diye vermiş. Bir bozuldu bir bozuldu görmcem sormayın.

Ne çok kaynanadan dertli varmış arkadaşlar. Benim allaha şükür kaynanamla sorunum yok ama görümcem allahlık. Düğün zamanı bizim evi yerleştirmeye gittik. Yatakodası falan serilecek. Çıkardı günlük bir nevresim takımı ütülüyor. Kardeşim geldi dediki seninki bir nevresim ütülüyor onumu sereceğiz. Gittim bi baktım günlük bir nevresim geçirmiş YORGANa bunu sereceğiz diye. Gelin yatağında yorgan olmadan olurmuymuş. (Bu arada ben 30 Haziranda evlendim.) Bende almışım beyaz kendinden dantelli şöyle şatafatlı bir yatak takımı. Onu sermicez abla bunları sereceğiz dedim. Efendim neden annesinin gönderdiğini sermiyormuşuz. Kaynanamda onu günlük kullanırım diye vermiş. Bir bozuldu bir bozuldu görmcem sormayın.

bana görümce demeyin çok fena sinirim bozuluyo sositososito

X