- 24 Temmuz 2008
- 1.945
- 3
- Konu Sahibi Rengarenk...
yok ya alınmıyorum ama banada insan olarak saygı gösterse fena olmaz ama canım değilmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende war boyle bısey ama kayın peder ve görümcem le ılgılı bır gun kayın peder görümcem we ben oturuyorduk konu haywanlardan acıldı bende dedım kı wallaha haywanları ınsanlardan daha çok sewıyorum dedım kayın pederde dondu bana dedı o zaman bı hayvanla evlenseydın kızım dedı lmaz:bende dedım ben kocamı çççooooookkk sewıyorum ammaaaa etrafındakılerıı pek sewmıyorum dedım kayın pederwe görümce ayenn şooook oldular
bendeki inciler say asy bitmez aklıma gelen beynime kazınanları yazayım..kaynanam beni görürü görmez daha nişan falan yok tanışmaya gtmiştik..benim babam vefat etti ve bunu oğlundan öğrenmiş..''babanın yokluğunu hissediyo musun'' sorusuydu..ilk defa biri bana bu soruyu sordu çok acayip oldum ve ilk gördüğünde sonra da demez mi oğluna oğlum senin babanın saygınlığı yeter!!!
sonra biz nişanlıyız ben onlara gittim akşam oluyordu eve gidicem tekara eşim dediki ben bırakayım da geleyim nişanlımı..kadın demez mi hayır oğlum durağa bırak kendisi gider..bu arada aaba onların ve bizim ev iki otobüs mesafeyle gidliyo..sonra bana düzen düzeceklermişhaberim yok beni arayıp çarşıya çağırıyorlar hadi gelsene sana bişey alacaz ben de
SENDE DESEYDINYA BENIM BABAMIN ADI SANI YETER YOKLUGU BIE AYRI BI GUZEL DESEYDINYA CANIM YAAA
yok ya alınmayın bence buna herhalde anne evladını sevedeck canım ister kırkyıl görmemiş gibi ister 40dakıka görmemiş gibi.
Bızler sankı kayınvalidemi kendı annemiz gibimi sevıyoruz da onlarda bızı oyle sevsınler
bi inci daha benden:
düğün fotolarına bakıyo kaynanam,görümcem ve bi komsuları
" kaynanam eşimin oldugu fotolara bakıp öpüp canım oğluuuuuuuuuuuum manken gıbı cıkmıs dıyo,banada hiç bir fotom için suradada sen guzel cıkmıssın demedi,sadece bi fotoya"şurda gelinliğin iyi çıkmış"dedi :bbo: ama işte bu olay beni 2 gün boyunca ağlattı,sahipsizliğimi hissettirdi :gitme:
Dugunumuzn ertesı sabahı saat 10da cep telefonlarımızınactık kı adettİrya evden gelın Çıkmaz ogun.
Bı baktık sabh 8de aramıŞlar eŞİmİn babası aramıŞ eŞİm tabı gayet saf bı Şekİlde acaba bİŞeymİ oldu busaatte arıyaolr dedİ ve aradı noldu baba demeye kalmadı nerdesınız nıye kapalı telınız dedı Şok olduk bızde tabı saat sabahın 10u bİzİ 8de aramnİŞlar
neymİŞ merk etmİŞler
benim eşim apandist ameliyatı oldu kayınvalidem oğlumu apandistte ettin sonunda dedi delikafadulden sasırdık kaldık eşimle dedi anne pesss daha neler
Nese dugunun ertesİ gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gİttİk bİz el Öpmeye kayınvalİdem elİnİ vermedı bana surat 5karıŞ Çok merk etmİŞler bİzİ nİye haber vermemİŞ eŞİm sordu aradıkya anne İŞte nezman hber vercektıkgece 2demı arıcaktık dedİ ne dedİ bİlİyonuz mu gece haber vercektınz ben noldu acaba dıye uyuyamadım dedİ ...
Onların taraftan herkes İlk gecede sorun yaŞamıŞ bende dedımkı sİzde sorun abyandmıŞtır bızde Çok Şukur hıÇ bİ sorun olmadı dedİm ):
Ama haketmİŞtİ bızımkısı artık
Nese dugunun ertesİ gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gİttİk bİz el Öpmeye kayınvalİdem elİnİ vermedı bana surat 5karıŞ Çok merk etmİŞler bİzİ nİye haber vermemİŞ eŞİm sordu aradıkya anne İŞte nezman hber vercektıkgece 2demı arıcaktık dedİ ne dedİ bİlİyonuz mu gece haber vercektınz ben noldu acaba dıye uyuyamadım dedİ ...
Onların taraftan herkes İlk gecede sorun yaŞamıŞ bende dedımkı sİzde sorun abyandmıŞtır bızde Çok Şukur hıÇ bİ sorun olmadı dedİm ):
Ama haketmİŞtİ bızımkısı artık
:bbo: Aaa böylesinide ilk duydum gecemi haber verecekmişsiniz bacım ????
evet ,diger gelinini kendi istediği gibi almıs bana hep öyle dedi demek isterken bir yanlıslık olmus ,komik olan beni istemedi edirnelimişim onlara uymazmısım en küçük kaynımda edirneli kızla evleniyor nasıl dua ettiysem artık kızı tanıstırmaya getirmiş kaynım bizimki o günden beri yüksek tansiyondan acillerde
Ne çok kaynanadan dertli varmış arkadaşlar. Benim allaha şükür kaynanamla sorunum yok ama görümcem allahlık. Düğün zamanı bizim evi yerleştirmeye gittik. Yatakodası falan serilecek. Çıkardı günlük bir nevresim takımı ütülüyor. Kardeşim geldi dediki seninki bir nevresim ütülüyor onumu sereceğiz. Gittim bi baktım günlük bir nevresim geçirmiş YORGANa bunu sereceğiz diye. Gelin yatağında yorgan olmadan olurmuymuş. (Bu arada ben 30 Haziranda evlendim.) Bende almışım beyaz kendinden dantelli şöyle şatafatlı bir yatak takımı. Onu sermicez abla bunları sereceğiz dedim. Efendim neden annesinin gönderdiğini sermiyormuşuz. Kaynanamda onu günlük kullanırım diye vermiş. Bir bozuldu bir bozuldu görmcem sormayın.