Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

:Saruboceq:
ah canım yaaaa nasıl insanlar mış bunlar!!!! sana yaptıklarının bin beterini bulsunlar inşallah

yuh bacım yuh daha neler ya ne insanlar var

cok tesekkur ederım cnm,inanın ki içimi döküyorum diye acayip deşarj oldum :) tabiki zamanla bu insanların bozuk kişiliklerine alısıcam ama daha cok yenıyım ve çok dokunuyo bana mafoldumben eşimle gecirdiğimiz 5yıllık süreçte bile ben eşimin ailesini tanıyamamısım benı bırakın,eşim şok gecırıyor şuan!!!!! İnanamıyor annesigilin yaptıklarına,ben bile tanıyamamısım sen nasıl tanıyacaktın dıyo bana

Benim eltim ( eski) de nişanlıma gidip bu kız seni sevmiyor sana acıdığı için evleniyormuş seninle bana öyle söyledi demiş :bbo: Halbuki ben şu ana kadar evliliğe sıcak bakmıyordum dedim, üstüne de üstelik nişan günümde kaynım eltimin bu doldurmaları yüzünden yüzüme tükürür gibi " ben senden hiç hoşlanmadım, memnun kalmadım " demezmi? Hayatım da o kadar dumur olduğumu hatırlayamıyorum o kadar misafirin içinde bişey diyemedim (bu hayatım boyunca içimi acıtacak), nişanlım olacak öküzde bön bön baktı ne bir cvp ne bir tepki abisi ve yengesi ne inandı ben kötü oldum, tabi nişan hikayesi de burda noktalandı..

içimin yagları eridi valla!!!! sositososito

tüylerim diken diken oldu,bu aileler işin içine neden neden neden giriyolar ya!!!!!!!! :mymeka: bi insanın geleceğiyle,gururu ve mutluluğuyla oynamaktan ne anlıyo bu alçaklar :çok üzgünüm:

korkma tatlım!!! bu topiğe derdi olanlar geliyo:) ne olursa olsun eger eşin seni savunur yada sana ses cıkarma hakkı tanırsa işte o zaman korkmana gerek yok,baktın sana karsı tavırları degısıyo,araya mesafenı koyarsın!! benım gıbı hata yapma ben herseye ıyı nıyetlı yaklasıp,evime ,yatagıma,düzenime dahil olmaya kalktılar,ama sen kendi tavrını bastan koyup taviz vermezsen bi problem olmaz

Bir incide benden olsun kızlar ben eşimden 3 yaş büyüğüm bir gün görümceme gittik kendisinin o zaman 20 yaşında kızı var şimdi evli, görümcemin bana sorduğu soru aynen şu seninle benim aramda kaç yaş var? bendende cevap valla abla bilemiyorum benim daha gelinlik kızım yok.

ya,hadi görümce evin öz kızı, gelini kıskanabilir, bi yere kadar anlarım. ama eltiye noluyo da kıskanıyo,araya girmeye çalışıo? o da sonradan gelmiş. kaynında gözün mü var, varsa onu alsaydın diyesi gelio insanınklava: kuzenim de eltisiyle altlı üstlü oturcak, kaynanası kaynatası da rahmetli olmuş ama eltisinin daha ilk görüşümde bende bıraktığı izlenim 10 kaynana 20 kaynataya bedel bir elti olacağıydı, hala da öyle düşünüyorum. işte,gelinler arasındaki eğitim farkı, geldikleri ailelerin maddi durumu, dış güzellik,boy,pos, ve hatta kocaları arasındaki fark-gerek eğitim,gerek tip- bir çok şey sebep olabiliyor kıskançlığa. ama herkesin yuvası ayrı işte, ben o yüzden anlam veremiyorum bu kıskançlığa:uhm:

:lepi:alkisalkisalkis

çok güzel bir tavsiye vermişsiniz:) benım evın anahtarı kaynanamlarda var ve ben işteyken girip mutfak malzemelerımden alıyolar ve haberde vermıyolar,almaları problem degıl zaten haber varseler,bi de sabah apar topar cıkamıyosun duzeltmek zorunda kalıyosun çünkü eşyalarımada bakma olasılıkları cok yüksek :çok üzgünüm: anahtarı da kayınbabam kılıdı degıstırıncede onlara vermıs bızden once geri verinde diyemedik ama kendi anahtarımı kaybedıcem ellerındekini alıcam,çünkü bigün eşimle sabah yataktayız(cilvelesiyoz :kedi: ) neyse birden kapı paaat diye acılmaya calısılıyo. eşim zıpladı ustunu gıydı kapıya gıttı,neymiş seslenmişler seslenmişler duymamısız bişey mi olmuş :1shok: hafta sonu ve saat sabahın 10 u pes dedim...

süpersiiiin kaydirigubbakcemile3 daha iyi bir cvp verilemezdi:roflol:

bi akşam annem kayınvalideye kardesimin kız arkadasıyla tanıştığını anlatıyo
oda demez mi bu işler belli olmuyo iyi diye alıyosun ama umduğun gibi
çıkmıyo dedi
ben tek gelinim

güler misin ağlar mısın!!!!! bu nasıl bi laftır?laf mı sokuyo,gaf mı yapıyo,kaldı ki senin annene sölüyo bi de!!!!!!!!!!!!!!!!! kafamçokkarıştı

Bizde bi akşam kayınvalidemlerde yemekteyiz masada kayınvalidemin teyzeleri onların kızları, gelinleri daha bisürü insan var. Birisi dediki kaynanama ne iyi ettin bulaşık makinesi almakla. Kaynanamda ayyy evet herkese tavsiye ediyorum gelin alacağınıza bulaşık makinesi alın hem daha ucuz hemde konuşmuyo :1shok: bunun üzerine ben ne mi? dedim herzamanki gibi hiiiiiiçççç... :sm_confused:

Saygısızlığa karşıyım kayınvalidemden bugüne kadar ters olan birşey görmedim. Hatta kendisi doğulu oldukları için dilini tam anlayamıyorum, benimle dertleşemiyor diye üzülür ama görümcem tam bir baş belası bendende incileri alıyor. Hatta eşim bile beni tebrik eder. Hakedene hakettiğini vermek görevimiz.

pes ya bu insanlar gelin olmadı mı ki bu laf sokmalarını yapıyolar anlamadım,çok üzüldüm tatlım ya ,cvap verememek insanın boğazına oturuyor...

kızlar size bir şey anlatayım artık inci mi kazık mı siz karar verin..ben ilk izine gittiğimde görümcemle konuşuyoruz bu arada önce msn de konuşurduk birbirimizn msn si ekliydi birbirimizde..konu kendi adına soyadına msn adresi almaktan açıldı..benim adresim adıma soyadıma çünkü..o da dedi ki ben asla almam almamak gerekir falan..konu kapandı..aradan 1 hafta geçti ben bi akrabada msn mi açtım beni 6 farklı kişi eklemiş hepsi erkek ve acayip nikler..şaşırdım kaldım o adresi 5 yıldır kullanmama rağmen ilk defa farklı kişiler ekliyordu ve ne tesadüfse görümcemle o konuyu konuştuktan sonra..ben hiç üstüne getirmedim..ama sonra bi baktım çok acayip bir arkadaşlık sitesinden mail geldi bana işte şu şu isimli erkekler sizinle tanışmak istiyor..sizin mail adresinizi de başka bir tavsiye etti diye..bir baktım o erkeerin bulunduğu şehir görümcemin ünv. okuduğu şehir!!!!!!! düşünebiliyor musunuz benim adreesimi üstelik adıma soyadıma olan adresimi saçma sapık sitelere veriyor bu insan bozması..

o günden beri tiksiniyorum ondan ispat edemeyeceğim için de susuyorum..kabak benim başıma patlat işin içinden sıyrılır suç bana kalır diye korkudan eşime de söyleyemiyorum..işte böyle insan kılığındaki şeytanlarla uğraşıyorum ben((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…