Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

işte buna kupa verilir :hooray:

evet canım valla ben geçen bi konuşmada eşime dedim herkesin kendi annesine sevgisi ayrı ben senin anneni kendi annem gibi sevemem çocuğum olsa gel bak demem anneme daha kolay derim nihayetinde kendi annem bana sıcaklığı ayrı nazım geçer bişey olsa annen belki demez ama birde diyes tuttu laf ettiler benim gücüme gider valla koçişde doğru söylüyorsun diye hak verdi... sonra ben çocuk için annen bana komşuyar torun yokmu diye soruyorlarmış annende henüz demiş bende dedimki anne bizim tedavi sürecini biliyor niye bana bunları söylüyor ben zaten üzülüyorum dedim kıyamet koptu kızlar neymiş annesi üzmek için dememiş iyi niyetliymiş felan filan hikaye yani ne de olsa kendi anneleri bizi üzmeyi yeğliyorlar yani..

kıyamam canım ben sana yaa( içim ezildi var ya bunu okuyunca. aah ah, kaçtı mı işte kızlar böyle oluo, sanki orta malı, 50 kişinin elinden geçip de senin oğluna düğün dernekle gelse daha mı iiklava: hiç düşünmüolar ilerde görcek günümüz de var diye. şimdi elleri ayakları tutuyo ya,hep öyle kalcaklarını sanıolar. ama benim gördüğüm, gelinine eziyet eden ne kadar kaynana varsa hepsi elden ayaktan düşünce o gelinlerinin eline kaldılar. sen sabret canım, Allah verir ecrini, Rabbim daha kötü şeylerle imtihan etmesin:Saruboceq: ama kafana takıp da kendini de hırpalama, dikkatini seni mutlu eden şeylere yoğunlaştır, kimse için üzülmeye değmez:teselli:

meraklarını eşşek kovalasın:roflol:

Nese dugunun ertesı gunu kahvaltı yaptık gıyındık hazırlandık gıttık bız el Öpmeye kayınvalıdem elını vermedı bana surat astı

Son düzenleyen: Moderatör:

rahatlamıştır artık bi sorun çıkmadığını duyunca
hey allahım koskoca kadın yasından basından utanmıyo mu böyle konuşurken

Bzımkıde baŞtan eŞımı Çok kıskandı acık acıkta sÖyledı ama ben alınmadım kural bu anne dedım bızımkıde Çok duŞkundur ogullarına bızede gelınelrede yanı )
dÜŞkÜndÜr ogullarına oldugu kadr olmasada tabı.
Ama ben hıÇbızamn kıskanmamısımdır yada sorun etmemıŞımdır bu konuyu.benım baŞlım agrısın kayınpedrımde kayınvalıdemde delı olurlar uykuları kacar evetevt ılk zmanlr oluyordu takıŞmalr ama Şımdı Çok ŞÜkÜr ya ne o melek nede ben ıdarecı olmk lazım yınede bız kucuguz alttan almalıyız derım eŞıme hep

oha,yemin ederim bu kadarı sapıklıktır artık. verici taksaydınız evden eve de naklen yayınla izleselerdi bari,sorun var mı yok mu diye. ayyçok sinirlendimklava:klava:klava:

Edirne den gelin alabildiyse şeref duysun....Tövbe tövbe.....

Ne çok kaynanadan dertli varmış arkadaşlar. Benim allaha şükür kaynanamla sorunum yok ama görümcem allahlık. Düğün zamanı bizim evi yerleştirmeye gittik. Yatakodası falan serilecek. Çıkardı günlük bir nevresim takımı ütülüyor. Kardeşim geldi dediki seninki bir nevresim ütülüyor onumu sereceğiz. Gittim bi baktım günlük bir nevresim geçirmiş YORGANa bunu sereceğiz diye. Gelin yatağında yorgan olmadan olurmuymuş. (Bu arada ben 30 Haziranda evlendim.) Bende almışım beyaz kendinden dantelli şöyle şatafatlı bir yatak takımı. Onu sermicez abla bunları sereceğiz dedim. Efendim neden annesinin gönderdiğini sermiyormuşuz. Kaynanamda onu günlük kullanırım diye vermiş. Bir bozuldu bir bozuldu görmcem sormayın.

bana görümce demeyin çok fena sinirim bozuluyo sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…