- 3 Ağustos 2009
- 366
- 10
- 36
- Konu Sahibi Rengarenk...
:Saruboceq:
ah canım yaaaa nasıl insanlar mış bunlar!!!! sana yaptıklarının bin beterini bulsunlar inşallah
daha bana yaptıklarının binde biri bu anlattığım inan bana izine gidince yemek yememmi istemez gezmeye gitmemi istemez aileme gitmem bile olay olur..birgün arkadaşımla buluşmaya gittim.oğluna giyindi süslendi gitti nereye gittyse diyo!!doktora gittik doktorun karşısında bacak bacak üstüne atmışım ben farkında bile değilim ki görünmez bile masadan bunu oğluna analtıp beni dövdürdü..akrabalarıma gittim bir kere annemlerde vardı hiç dumadı gezdi diyo..en son da bardakları geç yıkadım diye kıyameti koparıp eşimden için o da benim oğlumsa bu işi bitiririm diye bağırdı..ben de yuva yıkmak çok mu hoşuna gidiyo dedim..al senin olsun oğlumu tepe tepe kullan diye bas bas bağırdı bana neler saydı kaynatam da bana bardakları geç yıkadım diye film izlerken dalmışım..eğer benim kızım böyle bir şerefsizlik yapsa ben onun a.....a s..ç....m diye küfür etti..düşünün beni sabaha kadar ağlatı krize soktularklava:
ah canım yaaaa nasıl insanlar mış bunlar!!!! sana yaptıklarının bin beterini bulsunlar inşallah