Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kizlar topic cökecek simdi memlekette ne kadar cok kaynana maduru varmis(bende dahil)
allahim herkese bol sabilar versin

bi inci daha benden:
düğün fotolarına bakıyo kaynanam,görümcem ve bi komsuları
" kaynanam eşimin oldugu fotolara bakıp öpüp canım oğluuuuuuuuuuuum manken gıbı cıkmıs dıyo,banada hiç bir fotom için suradada sen guzel cıkmıssın demedi,sadece bi fotoya"şurda gelinliğin iyi çıkmış"dedi :bbo: ama işte bu olay beni 2 gün boyunca ağlattı,sahipsizliğimi hissettirdi :gitme:

ay hakkaten çok güzel bi topik olmuş baştan sona hepsini okudum süper inciler var yani ben eşimle kaçarak evlendim bi kaç zaman geçti evlendikten sonra kaynanam bana ben seni hiç istememiştim dedi bunu düşünürkende bi tencere kurufasülyeyi yakmış öyle demiştiben evlendikten sonra görümcem evimize ilk geldiğindede yine anakız karşıma oturup biz seni hiç istememiştik dediler sebepte kaynanamın genç kızlık arkadaşı varmış varlıklı bi aile onunda tek kızı varmış kızını eşime vercekmiş ben gelincede tabi plan bozuldu bana düşman oldular bu plandan eşimin haberi bile yok sanırım kendine alcaktı kızı zengin ya oğluda rahat edicekmiş tüm mal oğluna kalcakmış zihniyete bakın eşimin yine parayla malla hiç işi olmaz ah ah bizdede inciler çok allahtan uzağım senede bir ben ne kadar istersem o kadar görüyorum eşimde der ne desen ne yapsan haklısın buda bana yeter zaten

ayy al bende de okadar benim babam da yok üstelik ağlıyoruz zavallı annecim bi başına kaldı gözleri doldu bakıyor arabaya binerken kayınvalidemler hönkür hönkür ağlıyor ayyy valla delirecektimmmm

aynen bende yasadım bunu hatta bizim düğünde surat mahkeme duvarından beter
ama kızının düğününde takma
dişleriiin köprüleri görünüyo

bu duruma kendi söylediğine inanmak deniyor kadın çok profesyonel yani böylesinden korkacaksın kötükedihüso kötü kadın

senin kaynana edirneli kızlara kurban olsun neyini görmüş edirneli kızların bak bi EDİRNELİ olarak çok kızdım çokk

aynen bende yasadım bunu hatta bizim düğünde surat mahkeme duvarından beter
ama kızının düğününde takma
dişleriiin köprüleri görünüyo

kizlarya hepinizde cok komiksiniz ama gercekten bu kaynanalar insanin canini cok yakiyolar aslinda madem ogullarini seviyorlar bizlerede iyi davranmalari gerekmezmi bunu niye hic düsünmüyorlar

oyyy edirnelimde burdaymıs hemsom benim valla neyimi görmüş bilemem ki zaten demediği kalmadı neler dedi neler daha ilk tanısmaya gittik dedi birseymi yaptınız yoksa oğlum seni almak zorunda kaldı zaten orda koptuk birdahada asla iyi olamadım insan oglunun esi olacak kıza böyle der mi? sonra zaten her görüşmemiz olay oldu cünkü damarıma basmıstı

ayyyy pofidi kısss harbiden bizde gidince oglunu kucaklar kucaklar ,sarılır öper öperr kara gözlüsünü banada söyle bi bakar sende hosgeldin der usulen bi sarılır iter sonraa -tatlicadiarzu-

yok ya alınmayın bence buna herhalde anne evladını sevedeck canım ister kırkyıl görmemiş gibi ister 40dakıka görmemiş gibi.
Bızler sankı kayınvalidemi kendı annemiz gibimi sevıyoruz da onlarda bızı oyle sevsınler

ya ben pek anlamıyorum bazen melek oluyo bazen cadı ama cadılığı çaktırmadan yapıyor lafı çakıyor ben bazen çok saf oluyorum anlıyorum sonradan bende sonradan laf sokuyorum...
Allahtan evimize eşyamıza yememize içmemize karışmazlar çok sık gelip gitmezler biz onlara gidince işte illaki bişey bulur küçük dokundurmalar yani ben aslında şeye sinir oluyorum kaç yaşına gelmişiz evlenmiş barklanmışız herkesin evi barkı ayrı geliri ayrı niye burunlarını sokma ihtiyacı hissediyorlar yada çocuk olur bırakın herkes istediği gibi yetiştirsin madem kendine güvenemiyorsun ozaman oğlunu evlendirme bırak herkes evinde yuvasında mutlu olsun çocuklar istedikleri zaman gidip gelsinler tamam özleyebilirler ama evlenince herşey ayrı bunu kendileride yaşamışlar çok ii biliyolar ama işte o arada ince çizgiyi kuramıyorlar..

canım sana bı arkadaş tavsıyesı daha çok yenısın bunlar gercekten basıt seyler bence fazla takılma be gulum :)elbette kımı zman bızı çileden çıkarıyolar ama yıne de o bı anne

bendeki inciler say asy bitmez aklıma gelen beynime kazınanları yazayım..kaynanam beni görürü görmez daha nişan falan yok tanışmaya gtmiştik..benim babam vefat etti ve bunu oğlundan öğrenmiş..''babanın yokluğunu hissediyo musun'' sorusuydu..ilk defa biri bana bu soruyu sordu çok acayip oldum ve ilk gördüğünde sonra da demez mi oğluna oğlum senin babanın saygınlığı yeter!!!

sonra biz nişanlıyız ben onlara gittim akşam oluyordu eve gidicem tekara eşim dediki ben bırakayım da geleyim nişanlımı..kadın demez mi hayır oğlum durağa bırak kendisi gider..bu arada aaba onların ve bizim ev iki otobüs mesafeyle gidliyo..sonra bana düzen düzeceklermişhaberim yok beni arayıp çarşıya çağırıyorlar hadi gelsene sana bişey alacaz ben de sandım ufak bişey gittim bi mağazaya girdik hadi ne istiyosan al..bu ne demek anlamadım ben de utanıp fazla bişey alamadım analamadım olayı..sonra bir baktım bana alıp alacakları kıyafet o kadarmış başka yok..

sonra yine birgün çağırdılar beni gel diye çarşıya ben de gittim dediler ki biz sana bu kına elbisesini beğendik bunu alacaksın..elbiseye bir baktım sokakta giyilen cinsten basit diz altı bir elbiseve de fiyatı da gayet makul..ben de aladım onu mecburen..

daha neler var aklıma geldikçe yazacam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…