- 24 Temmuz 2008
- 1.945
- 3
- Konu Sahibi Rengarenk...
kaydirigubbakcemile2 pofidi söyleyelimde oyuncakl alsınlar oğullarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşim apandist ameliyatı oldu kayınvalidem oğlumu apandistte ettin sonunda dedi delikafadulden sasırdık kaldık eşimle dedi anne pesss daha neler
bazen sinirlendirir beni ama iyidir sağolsun,genelde komiktir
yada ben iyi tarafından bakıyorum bilmiyorumkaydirigubbakcemile5
yine ilk evlendiğimiz zamanlar
bana dediki,şu örtüyü siklet,tabi ben:1shok: böyle oldum
eşim yerlerde gülmekten,nasıl yani dedim
eşim dedi,silkele demek istiyorkaydirigubbakcemile3[/QUOT
çok komik yakaydirigubbakcemile3
ayy al bende de okadar benim babam da yok üstelik ağlıyoruz zavallı annecim bi başına kaldı gözleri doldu bakıyor arabaya binerken kayınvalidemler hönkür hönkür ağlıyor ayyy valla delirecektimmmmkayınvalideciğim evlendiğimiz gün düğün bitmiş ben annemi, kardeşimi salonda bırakmışım ağlıyorum....
gelmiş kızım sen niye ağlıyorsun ben oğlumu gelin ediyorum demişti...... Ne sinir bozucu bir durum......
bi inci daha benden:
düğün fotolarına bakıyo kaynanam,görümcem ve bi komsuları
" kaynanam eşimin oldugu fotolara bakıp öpüp canım oğluuuuuuuuuuuum manken gıbı cıkmıs dıyo,banada hiç bir fotom için suradada sen guzel cıkmıssın demedi,sadece bi fotoya"şurda gelinliğin iyi çıkmış"dedi :bbo: ama işte bu olay beni 2 gün boyunca ağlattı,sahipsizliğimi hissettirdi :gitme:
bi kez görümcem yeni evli kaynanam herkesi yemeğe çağırdı.herkes geldi görümcemgi gelmedi.evde bi kıyamet,suratlar asık enişteye kızıyorlar.oysa görümcemin kocası gripmiş yoksa adam gelmeyecek biri değil melek gibi bişey.bekar görümcem evli olan görümcemi aramış annemin tansiyonu çıktı demiş yalan söylemiş.eşimde kızdı sen niye yalan söyledin diye.görümcemle eşi taksiye atlamışlar geldiler neymiş kaynanamın tansiyonu çıkmış oysaki kadın sapasağlam.hemen sağlıkocağına götürdüler tansiyonun 15 miş güya.ertesi gün oldu akşam gittik oturmaya kaynanam ban ksümüş neymiş ben gündüz sormaya gitmemişim.be kadın tansiyonun çıkmadı yalan söylediniz bide bana küstünüz.
evet ,diger gelinini kendi istediği gibi almıs bana hep öyle dedi demek isterken bir yanlıslık olmus ,komik olan beni istemedi edirnelimişim onlara uymazmısım en küçük kaynımda edirneli kızla evleniyor nasıl dua ettiysem artık kızı tanıstırmaya getirmiş kaynım bizimki o günden beri yüksek tansiyondan acillerde
aynen kuşum bi ağzına emzik vermediği kalıyo pat pat yastık döver gibi
sarılıyo oğluna kaydirigubbakcemile3
aynen bende yasadım bunu hatta bizim düğünde surat mahkeme duvarından beter
ama kızının düğününde takma
dişleriiin köprüleri görünüyo
ayy ne hikmetse benimki beni şakur şukur öpüyooo :roflol:[/QUOTE
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teselli:
ayyyy pofidi kısss harbiden bizde gidince oglunu kucaklar kucaklar ,sarılır öper öperr kara gözlüsünü banada söyle bi bakar sende hosgeldin der usulen bi sarılır iter sonraa -tatlicadiarzu-
bi inci daha benden:
Düğün fotolarına bakıyo kaynanam,görümcem ve bi komsuları
" kaynanam eşimin oldugu fotolara bakıp öpüp canım oğluuuuuuuuuuuum manken gıbı cıkmıs dıyo,banada hiç bir fotom için suradada sen guzel cıkmıssın demedi,sadece bi fotoya"şurda gelinliğin iyi çıkmış"dedi :bbo: Ama işte bu olay beni 2 gün boyunca ağlattı,sahipsizliğimi hissettirdi :gitme: