Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

töbe töbe evlenince aşk bitecek zannediyorlar her halde

:roflol::dance:

ayy maşşallah diyorum size nazar değmesin

allah allah evleneli daha 29 gün olmuş

ne çabuk kavga gürültü çıkarmışlar anlamadım

sonuçta evlenmişsiniz hergün kayınvalidenelre gidecekseniz ayrı eve çıkmanın anlamı nedir??

ilk 2 hafta pazara iş cıkısıma denk getırıp beraber gıttık ve hiç bişey aldırmadılar bıze(onların pazar parasınıda bız karsılıyoz) yarım kilo yogurt dısında bızım eve bısey alınmadı sırf onlarda yememız ıcın yaptılar!!!! biz onlarda yicez ,alışverişlerini yapıp,bulasıkları yıkamak ...

aklıma geldikçe yazıyorum:))
bende sezeryanla doğum yaptım,dr sezeryanla doğum yapmamı uygun gördü
neyse,doğum oldu eve geldim,kaynanam bebeği görünce aa bukadarcık çocuğu nasıl doğuramadın
ben bilsem bu kadar küçükmüş,bırakmazdım seni sezeryana dedisırnaşık şey
bide bebeği kucağıma alınca,bırak şu bebeği maymun ettiniz habire kucağınızda diye bağırırdı:CüvCüv:

görgüsüzlüğün kitabı da yazılmış da haberimiz yokmuş demek:1shok:
neyse arkadaşım ya, aman yüzgöz olma,mesafeni takın. yenisin diye her şey çok garip gelir şimdi sana, ilerde alışır takmamaya başlarsın.ama onlar huylarından vazgemiceklerine göre sen takmamaya çalışsan iyi edersin ruh sağlığın açısından:teselli:

hamileyim ve kilo alıyorum kaynana bana demez mi
sen aldın basını gidiyon diye kendi kızının doğal hali 90 kilo be
bide her gidişimizde daha kapıda oğlu almanyadan kesin dönüş yapmış gibi üstüne uçar

sırnaşık şey

delikafadulden

Benim de annem bana doğum yaptığında rahmetli babaannem beni görmüş...

Yazık oğlum emeklerine,yaşamaz bu çocuk demiş...lmaz:

:smiley-cool:

ayyyy pofidi kısss harbiden bizde gidince oglunu kucaklar kucaklar ,sarılır öper öperr kara gözlüsünü banada söyle bi bakar sende hosgeldin der usulen bi sarılır iter sonraa -tatlicadiarzu-

cnm güldürdün beni ya yerimseniben bende takmamaya alıştırmaya calısıyorum kendımı ama ..... alısacagım gunu ple cekiyorum .Eğer çalışmıyor olsaydım o evde kafayı yerdim

kayınvalideciğim evlendiğimiz gün düğün bitmiş ben annemi, kardeşimi salonda bırakmışım ağlıyorum....
gelmiş kızım sen niye ağlıyorsun ben oğlumu gelin ediyorum demişti...... Ne sinir bozucu bir durum......

canım ya işte bunu okuyunca ağladım allah ıslah etsin bunları gerçekten içim cızz etti ne demek ya al oğlum bu çok etli yazıklar olsun yaa offfff!!!!

ayyyy pofidi kısss harbiden bizde gidince oglunu kucaklar kucaklar ,sarılır öper öperr kara gözlüsünü banada söyle bi bakar sende hosgeldin der usulen bi sarılır iter sonraa -tatlicadiarzu-

aynen kuşum bi ağzına emzik vermediği kalıyo pat pat yastık döver gibi
sarılıyo oğluna kaydirigubbakcemile3

sonbahar senin kaynana tam benlikmiş al kakaydirigubbakcemile3fama vur diyor habireee

bazen sinirlendirir beni ama iyidir sağolsun,genelde komiktir
yada ben iyi tarafından bakıyorum bilmiyorumkaydirigubbakcemile5

yine ilk evlendiğimiz zamanlar
bana dediki,şu örtüyü siklet,tabi ben:1shok: böyle oldum
eşim yerlerde gülmekten,nasıl yani dedim
eşim dedi,silkele demek istiyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…