- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
benimkide biz 3 aylık evliyken canımlı cicimli konuşurken
sizin aşkınız daha bitmedi mi idye sormuştu
bende dur daha yeni baslıyo demiştim
bi kerede nişanlıyken kociş bana el sakası yapıyodu annesi geldi şak diye eline bi vurdu
ben kayınvalidemle ilk tanıştığımda,şöyle bir baştan aşşağıya süzdü
ve bombayı patlattı,hımmm güzelsin begendim biraz boyun kısa ama ne yapalım
oğlum begenmiş dedi:smiley-cool:
4 sene beraber oturduk,evlendiğimiz ilk gün,evden gitmiyor,görümceler ve eşim zorla çıkardılar evden
yaa oğluma bişey olursa diye gitmek istemedi:roflol:ertesi gün geldi,yemek yedik köye gitti baktı oğlu sağlam,15 günde köyde kaldı geldi sonra...
4 sene boyunca çok srounlarımız oldu ama şimdi çok iyiyiz,eski günleri konuşup güleriz hatta...
ben anlatırım anne sen bana böyle yapmıştın diye,oda hee öyle yapmıştım dimi diye gülerdelikafadulden
ben kayınvalidemle ilk tanıştığımda,şöyle bir baştan aşşağıya süzdü
ve bombayı patlattı,hımmm güzelsin begendim biraz boyun kısa ama ne yapalım
oğlum begenmiş dedi:smiley-cool:
4 sene beraber oturduk,evlendiğimiz ilk gün,evden gitmiyor,görümceler ve eşim zorla çıkardılar evden
yaa oğluma bişey olursa diye gitmek istemedi:roflol:ertesi gün geldi,yemek yedik köye gitti baktı oğlu sağlam,15 günde köyde kaldı geldi sonra...
4 sene boyunca çok srounlarımız oldu ama şimdi çok iyiyiz,eski günleri konuşup güleriz hatta...
ben anlatırım anne sen bana böyle yapmıştın diye,oda hee öyle yapmıştım dimi diye gülerdelikafadulden
allah allah evleneli daha 29 gün olmuş
ne çabuk kavga gürültü çıkarmışlar anlamadım
sonuçta evlenmişsiniz hergün kayınvalidenelre gidecekseniz ayrı eve çıkmanın anlamı nedir??
:roflol:bi akşam annem kayınvalideye kardesimin kız arkadasıyla tanıştığını anlatıyo
oda demez mi bu işler belli olmuyo iyi diye alıyosun ama umduğun gibi
çıkmıyo dedi
ben tek gelinim
benim kaynanamda konyalı :bbo:
ayy maşşallah diyorum size nazar değmesin
anasıda hiç çalışmamaıs babası calısmıs getırmıs anasına vermiş(para istediğindede alamamış) ama bu kız bi gözlük alıyo 500 tl :1shok: bi de bana bak senin bi maaşını takıyom diyo
aklıma geldikçe yazıyorum:))
bende sezeryanla doğum yaptım,dr sezeryanla doğum yapmamı uygun gördü
neyse,doğum oldu eve geldim,kaynanam bebeği görünce aa bukadarcık çocuğu nasıl doğuramadın
ben bilsem bu kadar küçükmüş,bırakmazdım seni sezeryana dedisırnaşık şey
bide bebeği kucağıma alınca,bırak şu bebeği maymun ettiniz habire kucağınızda diye bağırırdı:CüvCüv:
aklıma geldikçe yazıyorum:))
bende sezeryanla doğum yaptım,dr sezeryanla doğum yapmamı uygun gördü
neyse,doğum oldu eve geldim,kaynanam bebeği görünce aa bukadarcık çocuğu nasıl doğuramadın
ben bilsem bu kadar küçükmüş,bırakmazdım seni sezeryana dedisırnaşık şey
bide bebeği kucağıma alınca,bırak şu bebeği maymun ettiniz habire kucağınızda diye bağırırdı:CüvCüv:
görgüsüzlüğün kitabı da yazılmış da haberimiz yokmuş demek:1shok:
neyse arkadaşım ya, aman yüzgöz olma,mesafeni takın. yenisin diye her şey çok garip gelir şimdi sana, ilerde alışır takmamaya başlarsın.ama onlar huylarından vazgemiceklerine göre sen takmamaya çalışsan iyi edersin ruh sağlığın açısından:teselli:
cm benım ya guleyım mi üzüleyim mi şaştım,buna benzer bişeyde biz yaşıyoz işten beraber dönüyoruz eşimle mecburen önce kaynanamlarda oturuyoz,kaynanam eşime oğlum acsındır yemek koyalım ye diyo ve beni çagırmıyo eşimde yemiyom diyo anasıda illa ye oglum dıyo
ayyyy pofidi kısss harbiden bizde gidince oglunu kucaklar kucaklar ,sarılır öper öperr kara gözlüsünü banada söyle bi bakar sende hosgeldin der usulen bi sarılır iter sonraa -tatlicadiarzu-
sonbahar senin kaynana tam benlikmiş al kakaydirigubbakcemile3fama vur diyor habireee