- 2 Eylül 2009
- 617
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.061
ay canim bizimki suslu yasi 25 yuz 23 diyor ama 25
valla bilmiyorum boyle devam ederse sonu iyi olmicak ben kocami nerdeyse kendimden kiskanacam biz 5 yil ayri ulkelerde yasadik sonunda kavusmusuz bunu kimsenin bozmasina izin veremem valla canim ama iste olayi nasil ele alacam tam bilmiyorum buaalar bakalim sakin takiliyorum:d sinirlenmiyorumkizmiyorum ama patlarim yakinda birde biz daha 4 aylik evliyiz aradan zaman gecse hersey yerien oturacak ama iste cok yeni daha
cnm siz daha yeni evliymişsiniz tabiki zamanla yerine oturucak bazı şeyler sinir olduğunu hiç belli etme bence eşine sımsıkı sarıl allah mutluluğunuzu bozmasın cnma.s.
aysimacigim allah dusmanimim basina vermesind iyorum hep ama bazi insanlara vermeliki iyinin kotunun oldugunu gormeliler canim ":):
bu taş bana mı?
bak seni tanimiyorumsende beni neler yasadigimi bilmiyorsun dusmanima bile vermesin benim eltiden ve kayinvaliden ama kusura bakma dunyada herkez iyimis gibi davranmamalisin hgun gelir birinin ahini alirsin ve bu seyler basina gelir eltin varsa tabiki ...
madem eltinle ilgili hoşlanmadığın şeyler var ve bu yüzden sende kalmasını istemiyorsun ,o zaman mesajında ,eltimin şu şu hareketleri hoşuma gitmiyor ,o yüzden onu evimde istemiyorum diyebilirdin..sen olaya öyle bir giriyorsun ki ,sanki evinde eltin değilde ,sokaktan bir kadın gelip kalacakmış gibi bir izlenim oluyor...birde ,sana normal mi geliyor bunlar gibi saçma cümle kullanıyorsun..hey Allahım yaaa
beddua haklı ise yerini bulur ..istiyorsan edebilirsin..
benim 7 tane eltim var
canim anlattim ben bu sayfada butun yasadiklarimi nekadar ters bi insansin ne b u stress yani inanamiyorum formda bile bukadar sinirleniyorsan gercek hayatta nasilsin merak ettim acikcasi ayrica kimseye beddua etmem ben etsem eltime kayinvalideme edersim inanilmaz negatif enerji dagitiyorsun vallahi forma yazik ne diyim bukadar sinir stress de insani oldurur yazik edersin kendine...benneyaptımki
benim 7 tane eltim var
hahaha biz bitanesiyle bas edmiyoruzallah kolaylik versinnaniknanikdelikafadulden
iyide ben senin sadece 1 mesajını okudum birkaç gün önce..ondan alıntı yaptım ,düşüncemi yazdım..başka mesajını okumadım ki.....
bak olayin sonunda konuya girince boyle yanlis anlasilmazliklar olur iste gerek yoktu oyle bir yoruma vede ben bu konuda bukadar hassasken burda gelip biseyelr payalsiyorsam derdimi anlatiyorsam ki cok iyi arkadaslarimiz var sagolsun akil veren yon veren yardimci olan demekki gercekten biseyler paylasmaya ve ters tepki almaya hc ihtiyacim yoktu ama neyse....
senağlama:a015:
cnm gereksiz bi gerginlik oldu herlade çekenin halinden çeken bilir takma yani