Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

cnm siz daha yeni evliymişsiniz tabiki zamanla yerine oturucak bazı şeyler sinir olduğunu hiç belli etme bence eşine sımsıkı sarıl allah mutluluğunuzu bozmasın cnma.s.

cnm siz daha yeni evliymişsiniz tabiki zamanla yerine oturucak bazı şeyler sinir olduğunu hiç belli etme bence eşine sımsıkı sarıl allah mutluluğunuzu bozmasın cnma.s.

amin canim sizinkinide bozmasin iste kendi kendime sinir oluyorum gececektir yakinda:)) insallah

bu taş bana mı?

bak seni tanimiyorumsende beni neler yasadigimi bilmiyorsun dusmanima bile vermesin benim eltiden ve kayinvaliden ama kusura bakma dunyada herkez iyimis gibi davranmamalisin hgun gelir birinin ahini alirsin ve bu seyler basina gelir eltin varsa tabiki ...

madem eltinle ilgili hoşlanmadığın şeyler var ve bu yüzden sende kalmasını istemiyorsun ,o zaman mesajında ,eltimin şu şu hareketleri hoşuma gitmiyor ,o yüzden onu evimde istemiyorum diyebilirdin..sen olaya öyle bir giriyorsun ki ,sanki evinde eltin değilde ,sokaktan bir kadın gelip kalacakmış gibi bir izlenim oluyor...birde ,sana normal mi geliyor bunlar gibi saçma cümle kullanıyorsun..hey Allahım yaaa
beddua haklı ise yerini bulur ..istiyorsan edebilirsin..

canim anlattim ben bu sayfada butun yasadiklarimi nekadar ters bi insansin ne b u stress yani inanamiyorum formda bile bukadar sinirleniyorsan gercek hayatta nasilsin merak ettim acikcasi ayrica kimseye beddua etmem ben etsem eltime kayinvalideme edersim inanilmaz negatif enerji dagitiyorsun vallahi forma yazik ne diyim bukadar sinir stress de insani oldurur yazik edersin kendine...benneyaptımki

iyide ben senin sadece 1 mesajını okudum birkaç gün önce..ondan alıntı yaptım ,düşüncemi yazdım..başka mesajını okumadım ki.....

iyide ben senin sadece 1 mesajını okudum birkaç gün önce..ondan alıntı yaptım ,düşüncemi yazdım..başka mesajını okumadım ki.....

bak olayin sonunda konuya girince boyle yanlis anlasilmazliklar olur iste gerek yoktu oyle bir yoruma vede ben bu konuda bukadar hassasken burda gelip biseyelr payalsiyorsam derdimi anlatiyorsam ki cok iyi arkadaslarimiz var sagolsun akil veren yon veren yardimci olan demekki gercekten biseyler paylasmaya ve ters tepki almaya hc ihtiyacim yoktu ama neyse....

cnm gereksiz bi gerginlik oldu herlade çekenin halinden çeken bilir takma yani

slm kızlar eccik cnm sıkkın yarın evlendiğimiz için mevlüt yapılcak,hiç istemiyorum ya :hulya: gelinliğimi giyicem ama ailem yanıma olmadığı için hiç içimden gelmiyo ,kaynanamda millete yine ben yaptım demek için illede giyiceksin diyo..... diğer bi sorunumda çeyizim için aldırdıkları hiç sevmediğim yatak örtüsünü serecekmişim,bunun için benimle tartıştılar,sermek istemiyorum çünkü o örtü yüzünden ilk 3 günümü(gerdekte dahil) kaltukta geçirdim benneyaptımki yırtıp atasım var.... neymiş kapıların hepsini açacakmışız,evi göstercekmiş,bende dedim ki,çeyizde bakmaya gelselerdi,bakma şanslarını kaybettiler dedim... Başa sarıyo kadın,ama yine herşeyi ben yaptım desin milletin içinde,bozucam artık ya...Ne kadar ben yaptım delisiymiş.

rengarenkcım allah kolaylık versın.bıktım butur ınsanlardan.herseye karısmaya bayılırlar...gelınlıgı gıy ama ortuyu sreme.boylece hem onların ıstedıgını tam yapmamıs olursun.bısey derlersede hepımızın ıstedıgı gıbı olsun de....

çicek06 aysimacım nerdesiniz.dun pc basında oturamadım.ne cok olay olmus boyle.gercekten eltısıyle sorunu olmayan anlayamaz.bendede var bıtane.bır kasık suda bogasım var.ama hayatım hapıste gecmesın dıyorum sakın ol dıyorum kendıme cocugumuz olcak ya sabır dıyorum öle işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…