-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.101
:dance:zemuszemus
:dance:zemuszemus
cıcekcım canım amınnnn.senınde canım senınde.ben 7 aylık hamıleyım.yarın 8 ayıma gırıyorum.kısmetse 1 oglumuz olcak.darısı basına canım.ben su an 25 bastım esım 32ye.allah yuvalarımızı korusun....bebek beklıyozzz hadı senden....
cok sagol cnm ya.bencede 4 ay cok erken.bız 2 yılımızı bıtırdıgımızde anca karar verdık.gezın tozun yasınız daha kucuk.cıcekcım cok sevdım senı ben ya.keske msnın versen bana...tabı sakıncası yoksa....
evet canim bende oyle dusunuoorum cok bekledik biz 5 yil ayri kaldik canim ayri ulkelerde keyfini cikarmak istiyorum suanlik sana verim msnimi ama evde girmiyorum nete canim isyerindende sadece bu sayfalar aciliyor ama istersen yinede verebilirim:))
tamam cnm da nasıl vereceksınkı.bende sana buradan vermek ısterım ama esım bılg konusunda cok profesyonel.bana dedıkı bu sıteye sadece kadınlar degıl erkeklerde gırıyor.yazısmalarına dıkkat et dedı.o yuzden acıktan vermek ıstemıyorum ama nasıl olcak...
cnm ozel msj okumasını bılmem ben.nasıl okuyorsun cnm.tarıf edebılırmısın.olmazsa esım aksam gelınce baktırırım...
ahh canim bende buraya uye olali cok olmuyo ikimiz birbirimizden cahiliz hayatta tarif edememaksam baktir sen ama dedigim gibi fazla msnde olmam kirk yilda bir burda daha olabiliyorum isyerind oldugumdan dolayi
cnm bende fazla msn acmam,halbukı herzaman evde elımın altında.malum calısmadıgım ıcın.ama esım bana bayagı bısıy ogrettı pc konusunda.neyse cnm sımdılık cıkıom ben gorusuruz.bu arada aysima 04 bugun hıc yok ortalarda.sahrud da oyle.nerde bu kızlar ya.optum cnm...hoscakal...
slm kızlar bugün hava çok güzel diye 2 yolluğum vardı onları yıkadım ama yoruldum yaa
ben yokken baya kaynatmışsınızz sizi siziiiikaydirigubbakcemile2
Ben burdayım Eşimin bayılma vukuatından sonra geceleri çaktırmadan başında nöbet tutuyorum
Sürekli üstünü örtüp ateşini nefesini kontrol ediyorum
O yüzden o işe gidince biraz dalıyorum haliyle geç uyanıyorum
İşi gücü serdim zaten bu aralar
evet aysimacigim kacirdin sen ama oh iyi etmisin ellerine saglik bende isyerindeyim isi boslladim yazistim burda bol bol ve rahatladim tabiki :))
O bayılmadan sonra bişey olmadı ama ben tedirginim
Hala iç ağrıları mide yanmaları var ama ilaçlarla azaldı zaten doktor iyileşme sürecinin uzun olacağını söylemişti
Şimdilik ilaçlarını aksatmadan kullanıyor