Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

sanırım işte olduğum ve beynimin biraz yorgun olmasından kaynaklı anlamakta zorlandım. şimdi anladığım kadarıyla kaynanan eltinle size gelecekler ama evin de tek yatak odası sizinki başkada oda yok. en fazla bir kişilik yer var diyorsun o da senin annende kalmayı teklif ediyor.
valla zor durum benimde başıma çok geliyo ama benim içine düştüğüm durum daha çok eşininkine yakın. bizimkiler geliyo artık arabanın alabildiği kadar 3 yada 5 kişi. eşime diyorum babamlar aradı gelecek ay bize geleceklermiş. soruyo kim kim. anne baba şu bu o... neyse eyvallah. sonra yola çıkmadan iki gün önce aranıyor babam şu arkadaşım vardıya benim bilmem ne amcan onunla eşide gelecek bizimle bide anneside geleckmiş. hasbinallah. dolayısıyla eşim senin durum sinir küpü. ev müsait mi arkadaş getirelim mi yok doğrudan geliyoruz. acayip kötü arada kalıyorum. aileme mi kızim zaten uzaktalar ayda yılda bi gelecekler yoksa eşimimi yatıştırim?... ben de çalışıyorum eşimde çalışıyor e adam aşırıda titiz...

senin taraftan bakınca olaya sinir oldum olaya ama eşin tarafından bakıncada üzüldüm onun adına. bence madem anneni ev müsait değil diye misafir etmedi. doğrudan anneni işin içinden çıkar o müsait değil de bitsin. sende artık kendileri bilir kaç kişi gelirlerse doldur salona varsa yer yatağın doşşeğin at yerde yatsınlar. hatta yorganın falan fazladan yoksa beraber yatır, rahat edemezlerse öle kafalarına göre gelmeye kalkmazlar birdaha...

bence de tgull haklı annen müsait olmadığını söylesin o ikisini de beraber salonda yatır yerim yok kusura bakmayın diyerek baksınlar bakalım nasıl oluyormuş

Ben olsam yere bi yorgan üstlerine bi battaniye serer ikisini birlikte yatırırdım
Sırtları ağrısın kıçları donsun kaydirigubbakcemile3 3 günde geri dönerler
Ben kaynanamı sert kanepede Temmuz günü yorganla yatırdım pikem yok kusura bakmayın dedim zemuszemus
Ama sen yine de benim bu aklımı dinleme mantığının kaybetme
Anneni devreye sok

:roflol:alkisalkisalkis süper yaa kesin çözüm vallaa ayakta alkışlıyorum:roflol:

canım harıkadın ya cok guldum hala da guluyorum....

Cicek86 kullanıcısından alıntı
kizlar size bir sorum olacak yardimci olun bir bana olay su
dun esim annesi ile konusuyor ve buraya gelmek istedigini soylemis annesi biz yurt disindayiz o turkiyede bizim yanimiza gelecekmis ama eltim ile birlikte bizim ev bir oda bir salon yani en fazla bir kisi agirlayabiliriz esim bunu annesine soyluyor ve annesi birimiz kayinvalidende kaliriz birimizde sizde oglum diyor yani ya eltim ben calisiyor iken esimle yalniz bizim evde kalacak yada 22 yasinda bir erkek kardesim ve babamla birlikt tabiki annemde var o ayri yada kayinvalidem babamlarla birlikte kalacak siz neyapardiniz sizce normalmi bu? yani eltimin esimle yalniz kalmasi veya kardesimin ve babamin yasadigi yerde kalmasi normalmi ve kayinvalidemin annemlerde kalmasi.
buarada soylemedende gecemicem kayinvalidem annem turkiyede tatilde iken evim musait degil diyip kabul etmeyen insan) :)) siz neyaaprdiniz yardim edin lutfen

madem 1+1 ev..bir odada siz ve eşiniz kalacak ,bir odada da kayınvalide ve elti kalabilir.neden kalamıyor anlamış değilim..yatak yoksa,yere yorgan ser ,üstüne örtü ,yastık ,üstüne örtmesi içinde bir yorgan daha..

kaynana ve eltilerimizden işitsek işitsek birer koca kaya parçası işitiriz oda löngürt diye kafamıza düşer....ne incisi yaww.....ben üç senedir doğru düzgün bi laf duymadım ki......
amannnn zaten kaynana pamuk ipliği olmuş gökten yere düşmüş ,genede gelinin kafası yarılmış.....
nese ben şu kaya parçalrını biraz kafamda toparliyimde paylaşıcam kızlar sizlerle......sevdim bu topiği.....:enbuyukkk:

arkadaslar yorumlar icin tskler
dun kayninvalidemle konustum buraya gelmeyi dusunuyormusunuz dedim sevimdim oglunuz mutlu olacak bu duruma.... eltimle birlikte geliyormusunuz galiba dedim cevap ne biliyormusnuz.. yok oyle bisey yok kizim o ailesinin yanina memleketine gidecek :S soka girdim tabi esime soylerken ben duydum ve yuz ifadesini gordumde banada yok oyle bisey dedi esime anlattim durumu bana oyle soylemisti ama dedi ve oda soka girdi tabi annesinin iki dakika icinde olayi nasil kivirdigi ortaya cikti ve yalan soylediigii :) ahh kizlar kadina iyi davransam diyorum esim icin ama bir seytanlik dusunur aramizi bozar diye korkuyorum neyapacagimi sasirdim inanin

ve bu arada nesrin111 arkadasim sana gore demekki normal kocani bir baska kadinla ve hic guvenmediign biri ile yalniz evde birakirdin demekki tebrikler dusuncesi bile beni sinir ediyor diyeceksinki esine guvenmiyormusun olay o degil ama guveniyorum ama o kiza yani eltim olacak o insana guvenim hic yok cunku bakalim hakkimizda hayirlisi....

şahsen bende eltime güvenmem o konuda gülüşü bile sinir ediyo beni o 13 senelik evli olduğu için onlar benim kardeşim diyo sarılıyo el şakaları yapıyo ben aynısı yapsam onun kocasına gözümü oyar vallaa öle birisi

canim benimki benim kocamdan iki yas kucuk benden buyuk olmasina ragmen balim canim yakisikli abim arkasina ekliyo bu sekilde konusuyo seni ozledik seni seviyorum diye ve ben onun kocasini gercekten kardesm olarak goruyorum ama bu sozleri etmiyorum ismi ile hitap ediyorum ballim canim bitanecik yakisikli bunlar baska bir erkege soylenmez bana gore

cnm aslında maksatları bizi kıskandırmak çünkü bişiyde diyemicez mesela ben anca kendikendime sinir olurum ama ne kendisine nede evdekilere söyleyemem niye söylersem suçlu ben olucam oda amacına ulaşmış olucak benim eltim cin gibi o konuda çok tehlikeli bana göre okadar rahatki sinir oluyorum o rahatlığına yaa ama eşime söylüyorum ben anlamam yenge menge mutlaka mesafe koyucaksın mümkünse olduğu yere girme diye ayy yazarken bile aklıma gelio sinir oldum

xseni okadar iyi anliyorumki tabiki kiskandirmk isin ara bozmak icin yapiyo canim ya baska derdi neolacak bende esime soyluyorum ama kiizi gorsen boyle cocuk gibi davraniyo suan inan bende cok sinir oldum seninkinede benimkini zaten bi kasik suda bogup oldurebilirim elime verseler hayir canim nasil bi insan bellide degil kimse yanlis anlamasin ama kacip gelen bir kiz bu hemde ilk kactigi kisi degil adi birsuru erkekle cikti nikahsiz yasadilar anlatsam sana azin acik kalir inan

ya karakterleri bozuk birde şu var mesela benim eltim 31-32 yaşında 12 -13 senelik evliler kaynım tam bi işkolik ne bi güzel söz söylediğini duydum ne ilgilendiğini allah var benim kocam nerde olursak olalım ilgilendiğini gösterir oda buna bozuluyo sanırım yada oda ilgi ve sevgi arıyo diye düşünüyorum ama yanlış yerde arıyo benim küçük eltimde nikahlıyken kaynıma kaçtı 6 senedir boşanamıyo kocasından ama o büyük eltim kadar sırnaşık değil

dogru diyorsun canim vallahi karaktersizlik .. buarada bizim ikimizin eltileride sorunlu benim kaynimda gozu disarida hep dayak kufur hakaret var kocamda cok sukur hicbiri yok anlayisli herkesi dinler kocam sever sayar budna surekli ilgi goruyo zaten diyorda sen gitti abi kardesin ortaligi bos buldu ama sorun o kocamla evli degil kardesiyle evli
kocama boyle yakin davranmasi beni deli ediyor diyemiyorumda kimseye daha altinda birsuru seyler var sinir olmakla hakliyim mesela ornek..
bunlar bir sehirde kaliyor yer ismi soylemeyim cok kucuk biryer orasi ama cok guzel ben yurt disindayim nisanliyiz ozaman kocami zorluyor abi yanimiza gel burasi cok guzel gezdiririz diye ve kocam valizini hazirliyor ben depresyonda hani ayriyiz gitsin dedim ilk once ama o gece oyle ruyalar gordumki ve ciktida ruyam o sehird ogun buyuk olay olmus yani esimi cok seviyorum galiba sorun birazda bende herkezden kiskaniyorum....
inanirmisin bir cocuk bile istemiyorum onu paylasmamak icin biryandanda ikimizden bir parca olabilme dusuncesi heycanlandiriyor ama yine iste galiba sorunluyum ben eniyisi ruh halimi sorunluya cekim
hehe

hehehehe:roflol: ayy ben ilk evlendiğim zaman sinir krizleri geçiriyodum ozamanlar eşimede söyleyemiyodum şimdi 7 senelik evliyizde sesim çıkıyo ya birde benim eltim 31 yaşında ben evlendiğim zaman çok bakımzsızdı hatta paspal diyebilirim sonra bunda bir değişiklik sürekli rejim dar pantolanlar diş bakımları falan sanırsın yeni gelin aramızda gereksiz bi rekabet çıktı yani ama o belden aşağı vurdu allahıma çok şükür uzağımmm ama bayramda gidicezklava:

töbe töbeeeeeeeee...
ya burada eltiden bahsediyoruz..ben kocamı eltim ile bırakırım..elti yabancı bir insanmıdır ki ........eltinden ,sanki sokataki bir kadından bahseder gibi bahsediyorsun....madem eşine güveniyorsun sorun yok o zaman...zaten hep aynı şey denir..ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum..olduuuuuuuuakannehir
ayrıca senin eşin çalışmıyormu? bu adam gündüz işte olmayacakmı? olmasa bile eşinin, kardeşinin karısı ile gündüz aynı evde kalmalarında ne gibi bir sakınca var ,gerçektende anlamış değilim.....

anlamadigin seye karismamani tavsiye ederim!

ay canim bizimki suslu yasi 25 yuz 23 diyor ama 25
valla bilmiyorum boyle devam ederse sonu iyi olmicak ben kocami nerdeyse kendimden kiskanacam biz 5 yil ayri ulkelerde yasadik sonunda kavusmusuz bunu kimsenin bozmasina izin veremem valla canim ama iste olayi nasil ele alacam tam bilmiyorum buaalar bakalim sakin takiliyorum:d sinirlenmiyorumkizmiyorum ama patlarim yakinda birde biz daha 4 aylik evliyiz aradan zaman gecse hersey yerien oturacak ama iste cok yeni daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…