- 6 Ağustos 2009
- 2.996
- 8
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.041
kizlar size bir sorum olacak yardimci olun bir bana olay su
dun esim annesi ile konusuyor ve buraya gelmek istedigini soylemis annesi biz yurt disindayiz o turkiyede bizim yanimiza gelecekmis ama eltim ile birlikte bizim ev bir oda bir salon yani en fazla bir kisi agirlayabiliriz esim bunu annesine soyluyor ve annesi birimiz kayinvalidende kaliriz birimizde sizde oglum diyor yani ya eltim ben calisiyor iken esimle yalniz bizim evde kalacak yada 22 yasinda bir erkek kardesim ve babamla birlikt tabiki annemde var o ayri yada kayinvalidem babamlarla birlikte kalacak siz neyapardiniz sizce normalmi bu? yani eltimin esimle yalniz kalmasi veya kardesimin ve babamin yasadigi yerde kalmasi normalmi ve kayinvalidemin annemlerde kalmasi.
buarada soylemedende gecemicem kayinvalidem annem turkiyede tatilde iken evim musait degil diyip kabul etmeyen insan) :)) siz neyaaprdiniz yardim edin lutfen
sanırım işte olduğum ve beynimin biraz yorgun olmasından kaynaklı anlamakta zorlandım. şimdi anladığım kadarıyla kaynanan eltinle size gelecekler ama evin de tek yatak odası sizinki başkada oda yok. en fazla bir kişilik yer var diyorsun o da senin annende kalmayı teklif ediyor.
valla zor durum benimde başıma çok geliyo ama benim içine düştüğüm durum daha çok eşininkine yakın. bizimkiler geliyo artık arabanın alabildiği kadar 3 yada 5 kişi. eşime diyorum babamlar aradı gelecek ay bize geleceklermiş. soruyo kim kim. anne baba şu bu o... neyse eyvallah. sonra yola çıkmadan iki gün önce aranıyor babam şu arkadaşım vardıya benim bilmem ne amcan onunla eşide gelecek bizimle bide anneside geleckmiş. hasbinallah. dolayısıyla eşim senin durum sinir küpü. ev müsait mi arkadaş getirelim mi yok doğrudan geliyoruz. acayip kötü arada kalıyorum. aileme mi kızim zaten uzaktalar ayda yılda bi gelecekler yoksa eşimimi yatıştırim?... ben de çalışıyorum eşimde çalışıyor e adam aşırıda titiz...
senin taraftan bakınca olaya sinir oldum olaya ama eşin tarafından bakıncada üzüldüm onun adına. bence madem anneni ev müsait değil diye misafir etmedi. doğrudan anneni işin içinden çıkar o müsait değil de bitsin. sende artık kendileri bilir kaç kişi gelirlerse doldur salona varsa yer yatağın doşşeğin at yerde yatsınlar. hatta yorganın falan fazladan yoksa beraber yatır, rahat edemezlerse öle kafalarına göre gelmeye kalkmazlar birdaha...