Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

çiçekcım hepınızı okadar ıyı anlıyorum kı ne dıyeyımkı.allah yardımcımız olsun.o kadar cok sey yasadımkı ancak feraha erebıldım.sahrudcum ve senın soyledıklerın bnm ıcın cok onemlı....rabbım yardımcımız olsun...

sagol canım ama aynı evde kalınca napıcan canım dedıklerını soyledıklerını bır ben bıda allah bılır belkı sen yasamadın aynı evden ondandır.ama kesınlıkle soyledıklerını ne karsı geldım nede bısı dedım hıc konusmam .esım evet benı korur ama esımede aynı davranıyorlar canım obur kardeslerı bı yere esım bıyere canım

sagol canım sabırdan baska bısı dılemıyorum zaten

sahrudcum bayılıyorum senın tavsıyelerıne ya.bu kadar akılıı mantıklısın ıste.allah kocıslerımızle aramızı bozmasın gerısı vızzz gelır demı.....

Teşekkür ederim canım mantıklı olmak zorundayım
Çünkü eşimin sağlığı iyi değil ve benden başka destekçisi yok
Dün akşam eşimi kaybetmenin korkunç yüzünü gördüm
Koridorda baygın yatarken buldum
Şimdi ben ona nasıl annen laf soktu baban paramızı yedi vs vs diye üstüne gidebilirim
O zaten babasının nasıl karaktersiz olduğunu biliyor
Benim görevim eşimin yanında olmak ve huzurunu sağlamak
Beni evde görseniz hiç bu kadar değilim
30unu geçmiş iki şebek kaydirigubbakcemile3

amin canaim Allah buyuk goruyor herseyi ama iste biraz caba biraz sabir gerekiyor ... ben cok nazli buyutuldum kimse evde dokunmazdi bana belki rahatsizliklarimdan dolayidi cocuklugumdan belli hastayim ileri derece astlim hastasi simdide iste uzulunce hemen hastalaniyor nefes alamiyorum ama birgun hersey duzelecek ben bu duruma gelebilmek icin 4,5 yilimi harcadim canim az bir sure degil bir okadar daha sabrederim Allah hepimizin yardimcisi olsun

çok gecmıs olsun cnm.saglıklı bır hayat dılıyorum sıze.allah yardımcınız olsun.bnmde esımın saglık sorunu var.hemoroıd fıstul var.yarın yada oburgun dra gıtcez.daha once 5 kere amelıyat olmus ama halen gecmedı.buyuk ıhtımal yıne amelıyat dıyecek doktor.cok korkuyorum ona bısey olcak dıye.bana dua edın.allah eslerımızı bebıslerımızı bagıslasın hepımıze...

bence de herşey eşlerde bitiyor. seni kabullencek ve seni her ortamda savunmasını bilecek.kızcaksa ya da bişeyler söyliycekse de yanlızken söylemeli. kaynanalrı da eltileri de şımartan yine eşler. onların yanında onlara değer verip onları pohpohlamak yerine eşine değer vermeli ki herkes değer versin. yoksa eş değer vermeyince kimse değer vermiyor. eşim çok iyi bir insandır ve herkes için iyi bilinmek ister oyüzden herkese gereğinden iyi davranır bu da benim şımarmasını neyazıkki istemediğim insanların abartı şımarıp tepeme binmelerine neden oluyor.her durumda iş eşte bitiyor.

cok iyi anliyorum canim seni ayni durumdayiz ama iste olay eslerde benim esimde sagolsun herkezi sever ilgilenir ve herkezde fazla yuz buldugu icin tepesinde geziyor benim istedigim oysa tek bisey beni saymalari esim birtek bunu yapsa yeter

cok iyi anliyorum canim seni ayni durumdayiz ama iste olay eslerde benim esimde sagolsun herkezi sever ilgilenir ve herkezde fazla yuz buldugu icin tepesinde geziyor benim istedigim oysa tek bisey beni saymalari esim birtek bunu yapsa yeter

cnm yanlıs bılmıyosam eger daha 4 aylık evlısın.bıraz sabret zamana bırak.benım esımde ılk baslarda fazla savunamıyordu benı.ama sımdı varya dunya bır yana ben bır yana.gecen sordum annen ablan bana suan ole davransalar napardın dedım.PARCALARDIM ONLARI DEDI DUSUN YANI.belkı sen benden buyuksundur ben 24 yasındayım ama yasayarak ınsan ogrenıyor zamanla.aman ya bu kaynana gorumceler ne ıster bızden.halbukı ogulları mutlu ıse mutlu olsalar ya....cık cık cık...

23 yasindayim canim ve insallah bende o gunleri gorecem beni savundugunu suan hersey cok yeni bayanlar olayi daha cabuk kabul ediyo erkeklerden sabirliyim beklicem canim ben esimi yillarca bekledim birazdaha beklerim neolacakki:) beni sevdiginden eminim o yeter butun ailesini turkiyede birakip yurt disina yanima geldi hemde onu neler bekledigini bilmeden iki yillik uni mezuni ve seviyisenden cok alcakta iste calisiyor herhalde sevmeyen insan bunu yapmazdi dimi??

evet cnm sevgısınden suphe etmek bana dusmez.zamanla goreceksın hersey duzelecek.benım esımde bılgısayarcı ama malesef guvenlık olarak calısıyor.hayat sartları napacaksın.allah hepımıze mutlu yuvamızı korumayı nasıp etsın.gerısı dıs kapının dıs mandalı....

evet Allah daha beterinden saklasin ac evsiz sussuz insanlar var bizim bir evimiz kiramizi odeyebildigimiz sicak bir yuvami her aksamda yemegimiz var cok sukur huzur hayatta en onemli sey allah hepimizi butun kotuluklerden korusun

kızlar benim kuzenim 17 yaşında severek evlendi kocası mühendis olduğu için aileside karşı çıkmadı 4 senelik evliler şimdi ama adam annesi ve babasından ayrılamıyo koparatife girmişlerdi evleri bitti kuralarında bizim kıza 3.kat kayınvalidesine 1.kat çıkmış kocası neyapmış ne atmiş kendisininkinide 1.katla değiştirmiş yanyana şimdi ve kadın 10 sene önce kansermiş iyileşmiş ama hala hastalığını evdekilere karşı kullanıyo bizim kızın hiç söz hakkı yok hizmetçi gibi 2evin işini görüyo okadar paranın içinde bulaşık makineleri bile yok ve kadın inadına hergün yemeğe kardeşlerini falan çağırıyo bizimkide çekiyo ayy yazmakla bitmez onu görünce halime şükrediyorum vallaa

aysimacım kuzenine üzüldüm doğrusu. ezilmesinin nedeni yaşının küçük olması ve tecrübesiz olması olabilir. ama böylede çekilmezki nereye kadar. kızın gençliği eve hizmetle geçiyor yazık. annesi filan durumu bilmiyor mu? kocası nasıl bir adam 3. katı değiştiriyor ve 1. kata geçiyor. üste olsalar nolur aynı apartman. bilmiyorum ama böyle çekilmez. kız iş yaptıkça ses çıkarmadıkça tepesine çıkacaklar.

ŞÖYLE Bı BAKTIMDA GENELıNıZ KAYNANADAN ÇEKıYO ALLAHA ŞÜKÜR BENıM ÖYLE BıR SORUNUM YOK GÖRÜMCEMıDEÇOK SEVıYORUM EVıMıZ BıRAZ UZAK ONDAN OLABıLıRMı..kaydirigubbakcemile3

aysımacım allah kuzenının yardımcısı olsun.çok erken evlenmiş daha çocuk ya ne olur ondan.esı muhendıs osa nolur karısını savunmadıktan sonra.hadı durumları ıyı barı bır bulasık makınesı alsınlar kıza gercekten cok uzuldum sımdı....

canlarım elimizden bişey gelmiyoki hep diyoruz ezdirme kendini diye ama kocası annem diyo başka bişey demiyo cnm okadarda uysalki taş olsa çatlardı valla ona mecbur çekiceksin diyolar eniştem zaten kuzu gibi adam iş yapmakla bişey olmaz dövmesi yok sövmesi yok diyo kızda mecburen çekiyo bana göre tek kurtuluşu kaynanasının hakkın rahmetine kavuşması başka türlü kurtuluşa ereceğini sanmıyorum kocası maaşını bile babasına verip harçlığını babasından alıyo kızlar siz siz olun kızlarınız makam mevki sahibi ve tek oğlan diye vermeyin sonu genellikle böyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…