- 21 Eylül 2009
- 9.729
- 9.815
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #2.021
tsk ederim canim tavsiyelerin icin belki yasindan belki deneyiminden dolyi inan cok faydali bilgiler veriyorsun ve senin yazdigin herseyi daha dikkatli okuyor ve bi okadarda onem veriyorum ama sunuda soyleyim tabiki hergunumu bu sorunlarla gecirmiyorum arada sinirimi bozmayan seyler olmasa aklima bile gelmezler zaten onlarlada fazla ugrasacak zamanim yok inanin size bruda yazdigim kadar evde okadar tekrarlamiyorum
Kızlar ukalalık etmek istemem ama benim size tavsiyem
Kaynanayı eltiyi görümceyi boşverin kocayı kendi tarafınıza çekin
Ne kadar görümce kaynana uğraşırsak eşten o kadar uzaklaşıyoruz
Sıkıntılarımızı eşimizle sakinleştiğimiz zaman konuşalım
Ama Eşinizi kendinize yakın tutup mağdur görünürseniz o kadar kazançlı çıkarsınız
Çünkü herşey kocada bitiyor
Eşinizden bişey isterken yalnız olmaya dikkat edin
Başkalarının yanında istekte bulunmayın tartışmayın
Bunların benim acizane fikirlerim her kocada işe yaramayabilir ama çoğunlukla faydalı bilgilerdir
Herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın
cnm allah yardımcın olsun oncelıkle.senı cok ıyı anlıyorum.ben kacarak evlendım.6 ay kaynanayla bır oturdum.bana etmedıklerını bırakmadılar.bı yatak odası bıle almadılar.6 ay kayınpederın eskı yatagında yattık esımle.banada herseyıme karısıyordu kaynana.evlı gorumcem var o gelmıstı bıde.33 gun 3 erkek yaramaz cocuguna ben baktım.gorumcem hatta demıs esıme nıkahınızı hemen yapma olurda anlasamazsanız kolay ayrılırsın demıs.dusun yanı.bırakıp gıdım dıye cok bekledıler ama bn hep sabrettım.cok sukur esım arkamdaydı herzaman.dugunumu de yaptı sagolsun.suan 7aylık hamıleyım evlenelı 2.5 sene oldu ayrı evdeyım sımdı ama ınsan yasadıgı hıcbır haksızlıgı unutamıyor.ama sana tavsıyem sabır et herzaman esının sevgı saygısını koru.allah yardımeder.cok sukur ben cok mutluyum ama belkıde bunları yasamasaydım eger bugunun kıymetını nerden bılecektım.allah yardımcın olsun....
sahrudcum bayılıyorum senın tavsıyelerıne ya.bu kadar akılıı mantıklısın ıste.allah kocıslerımızle aramızı bozmasın gerısı vızzz gelır demı.....
çiçekcım hepınızı okadar ıyı anlıyorum kı ne dıyeyımkı.allah yardımcımız olsun.o kadar cok sey yasadımkı ancak feraha erebıldım.sahrudcum ve senın soyledıklerın bnm ıcın cok onemlı....rabbım yardımcımız olsun...
Teşekkür ederim canım mantıklı olmak zorundayım
Çünkü eşimin sağlığı iyi değil ve benden başka destekçisi yok
Dün akşam eşimi kaybetmenin korkunç yüzünü gördüm
Koridorda baygın yatarken buldum
Şimdi ben ona nasıl annen laf soktu baban paramızı yedi vs vs diye üstüne gidebilirim
O zaten babasının nasıl karaktersiz olduğunu biliyor
Benim görevim eşimin yanında olmak ve huzurunu sağlamak
Beni evde görseniz hiç bu kadar değilim
30unu geçmiş iki şebek kaydirigubbakcemile3
bence de herşey eşlerde bitiyor. seni kabullencek ve seni her ortamda savunmasını bilecek.kızcaksa ya da bişeyler söyliycekse de yanlızken söylemeli. kaynanalrı da eltileri de şımartan yine eşler. onların yanında onlara değer verip onları pohpohlamak yerine eşine değer vermeli ki herkes değer versin. yoksa eş değer vermeyince kimse değer vermiyor. eşim çok iyi bir insandır ve herkes için iyi bilinmek ister oyüzden herkese gereğinden iyi davranır bu da benim şımarmasını neyazıkki istemediğim insanların abartı şımarıp tepeme binmelerine neden oluyor.her durumda iş eşte bitiyor.
cok iyi anliyorum canim seni ayni durumdayiz ama iste olay eslerde benim esimde sagolsun herkezi sever ilgilenir ve herkezde fazla yuz buldugu icin tepesinde geziyor benim istedigim oysa tek bisey beni saymalari esim birtek bunu yapsa yeter
cnm yanlıs bılmıyosam eger daha 4 aylık evlısın.bıraz sabret zamana bırak.benım esımde ılk baslarda fazla savunamıyordu benı.ama sımdı varya dunya bır yana ben bır yana.gecen sordum annen ablan bana suan ole davransalar napardın dedım.PARCALARDIM ONLARI DEDI DUSUN YANI.belkı sen benden buyuksundur ben 24 yasındayım ama yasayarak ınsan ogrenıyor zamanla.aman ya bu kaynana gorumceler ne ıster bızden.halbukı ogulları mutlu ıse mutlu olsalar ya....cık cık cık...
23 yasindayim canim ve insallah bende o gunleri gorecem beni savundugunu suan hersey cok yeni bayanlar olayi daha cabuk kabul ediyo erkeklerden sabirliyim beklicem canim ben esimi yillarca bekledim birazdaha beklerim neolacakki:) beni sevdiginden eminim o yeter butun ailesini turkiyede birakip yurt disina yanima geldi hemde onu neler bekledigini bilmeden iki yillik uni mezuni ve seviyisenden cok alcakta iste calisiyor herhalde sevmeyen insan bunu yapmazdi dimi??
evet cnm sevgısınden suphe etmek bana dusmez.zamanla goreceksın hersey duzelecek.benım esımde bılgısayarcı ama malesef guvenlık olarak calısıyor.hayat sartları napacaksın.allah hepımıze mutlu yuvamızı korumayı nasıp etsın.gerısı dıs kapının dıs mandalı....
ŞÖYLE Bİ BAKTIMDA GENELİNİZ KAYNANADAN ÇEKİYO ALLAHA ŞÜKÜR BENİM ÖYLE BİR SORUNUM YOK GÖRÜMCEMİDEÇOK SEVİYORUM EVİMİZ BİRAZ UZAK ONDAN OLABİLİRMİ..kaydirigubbakcemile3