Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kisirin icinde yumurta ne gezer nedinmi bari ?? kendi kendini rezil etmis orda kocaman kadin bunu bilmiyor ise yani seni rezil edecem diye kendini rezil etmis:1rolleyes:

cnm demedim demedim amaa ondan başka herkese söyledim haklısın orda beni değil kendini rezil etti çok cahil yaa valla acıyorum bi acayip kadın düğünde cenazede olay çıkarmaya bayılır misafir gelse hastayım der yatıyodum ben der milleti gittiğine gideceğine pişman eder o yüzden çok seveni yok acıyorum derken kadının evde hiç söz hakkı yok 6 oğlu var hepsi hizmetçi gibi kullanıyo büyük eltim parmağında oynatıyo onu oda benden çıkarmaya çalışıo iştee allahtan artık başka şehirdeyizde rahatım

Cicek86 canım dün bi derdin vardı noldu
Halledebildin mi
Umarım herşey gönlüne göre olmuştur

malesef canim
dun esim ile konustum rahatsizligimi birkez daha dile getirdim beni lutfen bu duruma mecbur etme sen beni koru yani dun sana yazdiklari tek tek soyledim annen banada sorabilirdi filan dedim haklisin diyo tek kelime etmedi neden bisey soylemiyorsn dedigimde yuzde 99 haklisinda o yuzden soylicek kelimem yok dedi bende tekrar soyledim o kiz senle boyle konusmaya devam eder onu uyarir isem kirici olurum kardesine soylersem bu olay dayaktan baslar bosanmaya kadar gider sonra kotu ben olurum lutfen mesafeyi kendin koy dedim ama bakalim canim umudum yok hic ilerki zamanlarda anlayacagiz yani olaydan zarar goren sonunda ben olacam annesine soylesem esimi fircalayacak o uzulecek dogal olarak ben uzulecem eltimi uyarsam laftan anlicak bir insan degil esimin kardesine soylesem eltimin yaptiklarini doven bir insan beddua almaktanda korkuyorum ama canim ben anladimki olay esimde bitiyor ben nekadar cabalasamda
esimin soylemesi gereken annesine suydu anne bunu esim ile konusmaliyim bakalim o ne dusunuyor sonra seni ararim demeliydi
ve eltim konusunda ona yuz verim tepesine cikarmamaliydi mesafeyi basta koymaliydi olay benim esimde bitiyo canim o insanlar bu yuzden beni saymiyor esimden dolayi

Üzüldüm
En azından kendine yakışır biçimde tepkini gösterdin
Onların seviyesine düşmedin
Annenle konuştun mu kesin geliyorlar mı
Fazla göze batmadan eşinle zıtlaşmadan anneni ayarla müsait değilim desin
Herşeyin eşte bittiği konusunda haklısın
Benim eşimde annesine çok düşkündür ama söz konusu bizim huzurumuz olduğu zaman herkesi ikinci plana atabiliyor
Bide sağlığına dikkat etse çok daha mutlu olucaz
Neyse konuyu dağıtmadan sana sağlık huzur diliyorum

Üzüldüm
En azından kendine yakışır biçimde tepkini gösterdin
Onların seviyesine düşmedin
Annenle konuştun mu kesin geliyorlar mı
Fazla göze batmadan eşinle zıtlaşmadan anneni ayarla müsait değilim desin
Herşeyin eşte bittiği konusunda haklısın
Benim eşimde annesine çok düşkündür ama söz konusu bizim huzurumuz olduğu zaman herkesi ikinci plana atabiliyor
Bide sağlığına dikkat etse çok daha mutlu olucaz
Neyse konuyu dağıtmadan sana sağlık huzur diliyorum

Canim Allah bozmasin hep boyle korusun esin seni cunku insan bundan dolayi cok yipratiyor bilmiyorum esim duzelecek diye inaniyorum ben biz cok severek evlendik 5 yil ayri kaldik ayri ulkelerde yani ona olan sevgim cok buyuk onunkide ayni sekilde ama bu duzene alismasi zaman alacak sabirla beklicem Annemlede konusmadim ama bu hafta onlada konusacam kabul etmememesini soylicem inan canim bu insanlarla ugrasmak kolay degil ben yani ugrasamam en son dugunumden bir gun evvel olay cikardilar ve dunumde bayildim ben yani cok hasassim direk hastalaniyorum ugrasamiyorum tek umidim esim yani o herseyin farkinda duzene griecek hersey inaniyorum ben.
buarada kac yillik evlisin canim sen??

malesef canim
dun esim ile konustum rahatsizligimi birkez daha dile getirdim beni lutfen bu duruma mecbur etme sen beni koru yani dun sana yazdiklari tek tek soyledim annen banada sorabilirdi filan dedim haklisin diyo tek kelime etmedi neden bisey soylemiyorsn dedigimde yuzde 99 haklisinda o yuzden soylicek kelimem yok dedi bende tekrar soyledim o kiz senle boyle konusmaya devam eder onu uyarir isem kirici olurum kardesine soylersem bu olay dayaktan baslar bosanmaya kadar gider sonra kotu ben olurum lutfen mesafeyi kendin koy dedim ama bakalim canim umudum yok hic ilerki zamanlarda anlayacagiz yani olaydan zarar goren sonunda ben olacam annesine soylesem esimi fircalayacak o uzulecek dogal olarak ben uzulecem eltimi uyarsam laftan anlicak bir insan degil esimin kardesine soylesem eltimin yaptiklarini doven bir insan beddua almaktanda korkuyorum ama canim ben anladimki olay esimde bitiyor ben nekadar cabalasamda
esimin soylemesi gereken annesine suydu anne bunu esim ile konusmaliyim bakalim o ne dusunuyor sonra seni ararim demeliydi
ve eltim konusunda ona yuz verim tepesine cikarmamaliydi mesafeyi basta koymaliydi olay benim esimde bitiyo canim o insanlar bu yuzden beni saymiyor esimden dolayi

canım benım ya yazdıklarını okudum ınan aynı kaderı paylasıyoz senle bende aynısıyım.haklıysam bıle haksız yerıne koyarlar ınsanların yanında canım cıcım aile ıcınde kapılar arkasıda konusurlar .bırısı geldınde bana gıt falan demelerı zoruma gıdıyor hıc konusamıyorum sankı yanlarında hızmetcı gıbıyım allah yardımcımız olsun ama esım benı korur herzaman nefayda esımede aynı davranıyolar yok yapamazsın sen bılmezsın hep esımı ayrı tutuyorlar canım bıde kaynanamla kalıyorum bı evım olsa hıc bunları cekmem

4 aylık kaydirigubbakcemile3 evliyiz
Ama öncesinde 4 yıllık bi ilişkimiz var
Biz evlenmek için çok geç kaldık
Birbirimizi geç bulduk 29 yaşında tanıştık
32 buçuk yaşında evlendik
Ben hep aceleciyimdir her işi vaktinda hatta öncesinde yaparım
Bi tek evlenmekte geç kaldım sengözlerimebaksanab

canım benım ya yazdıklarını okudum ınan aynı kaderı paylasıyoz senle bende aynısıyım.haklıysam bıle haksız yerıne koyarlar ınsanların yanında canım cıcım aile ıcınde kapılar arkasıda konusurlar .bırısı geldınde bana gıt falan demelerı zoruma gıdıyor hıc konusamıyorum sankı yanlarında hızmetcı gıbıyım allah yardımcımız olsun ama esım benı korur herzaman nefayda esımede aynı davranıyolar yok yapamazsın sen bılmezsın hep esımı ayrı tutuyorlar canım bıde kaynanamla kalıyorum bı evım olsa hıc bunları cekmem

Allah yardimcin olsun canim ben cogu zaman kendimi ezdirmiyorum koruyorum kendimi adim kotu geline cikiyor benim kayinvalidemde sagolsun pek sever esimi kenara cekip konusmayi artik ne soyluyrosa amasuan yurt disindayiz biz onlar turkiyede birazda olsa rahatim ama esinin seni korumasi guzel ben esime beni neden korumuyorsun dedigim zaman yaninda yapmiyorum ben bunu diyo sen yokken koruyorum ama iste insan gormek istiyor yani kendimi iyi hissedecem ben cunku surekli kendimi koruma duygusu icerisindeyim tek kendimi degil onuda koruyorum onun ailesine karsi canim insallah seninde en kisa zamanda ayri evinolur ve rahatlarsin

4 aylık kaydirigubbakcemile3 evliyiz
Ama öncesinde 4 yıllık bi ilişkimiz var
Biz evlenmek için çok geç kaldık
Birbirimizi geç bulduk 29 yaşında tanıştık
32 buçuk yaşında evlendik
Ben hep aceleciyimdir her işi vaktinda hatta öncesinde yaparım
Bi tek evlenmekte geç kaldım sengözlerimebaksanab

:) canim benim uzun yillar var onunuzde insallah birlikte yaslanirsiniz
bizde 4 aylik evliyiz ve 4.5 yilldir tanisiyoruz ama surekli brilikte degildik cunku ben yurt disinda o turkiyede idi zaman herseyin ilaci derler ya sabirla beklicem ben.

Allah yardimcin olsun canim ben cogu zaman kendimi ezdirmiyorum koruyorum kendimi adim kotu geline cikiyor benim kayinvalidemde sagolsun pek sever esimi kenara cekip konusmayi artik ne soyluyrosa amasuan yurt disindayiz biz onlar turkiyede birazda olsa rahatim ama esinin seni korumasi guzel ben esime beni neden korumuyorsun dedigim zaman yaninda yapmiyorum ben bunu diyo sen yokken koruyorum ama iste insan gormek istiyor yani kendimi iyi hissedecem ben cunku surekli kendimi koruma duygusu icerisindeyim tek kendimi degil onuda koruyorum onun ailesine karsi canim insallah seninde en kisa zamanda ayri evinolur ve rahatlarsin

canım bızde yurt dısında tanısdık baya kaldık orda kaynanam zorlada olsa getırdı tr cok zor gunler gecırıyorum kendımı hıc koruyamıyorum canım cunku konusmama bıle ızın vermıyorlar konusamyorum konussam bıle susturuyorlar canım napıcamı bılmıyorum keske gelmeseydım basta orda hata yaptım ama dınletemedık esımle ben kaynanama

canım bızde yurt dısında tanısdık baya kaldık orda kaynanam zorlada olsa getırdı tr cok zor gunler gecırıyorum kendımı hıc koruyamıyorum canım cunku konusmama bıle ızın vermıyorlar konusamyorum konussam bıle susturuyorlar canım napıcamı bılmıyorum keske gelmeseydım basta orda hata yaptım ama dınletemedık esımle ben kaynanama

canim benim benimde ilk planim turkiyede yasamakta kayinvalidem ile birlikte cunku ozamanlar melek gibi kadindi annem arkadas cevrem herkez sakin yapma desede ben o cok iyi yapabilirim diyordum Allah korumus beni cunku senin kayinvaliden nasil bilmiyorum ama benimki beni oldururdu ve rahatlardi sonunda allah korududu beni simdi zor bir donem geciriyoruz esim hala alisamadi ama bitecek bence seninde firsatin ve imkanin varsa ya biran once ayri eve cikin yada yurt disina evliligin icin huzurun iicin canim

canim benim benimde ilk planim turkiyede yasamakta kayinvalidem ile birlikte cunku ozamanlar melek gibi kadindi annem arkadas cevrem herkez sakin yapma desede ben o cok iyi yapabilirim diyordum Allah korumus beni cunku senin kayinvaliden nasil bilmiyorum ama benimki beni oldururdu ve rahatlardi sonunda allah korududu beni simdi zor bir donem geciriyoruz esim hala alisamadi ama bitecek bence seninde firsatin ve imkanin varsa ya biran once ayri eve cikin yada yurt disina evliligin icin huzurun iicin canim

canım benım yurt dısına neyle gıdım kı hangı parayla onların elıne bakıyoz suanda ben cok denedım yurtdısına tekrar gıtmeyı cocuk bakıcılı ıcın oturum verıyorlardı ama parasız yuzundn yapamadım canım bıde evlısın dedıler olmaz dedıler napıyım ben benım gorumcem yok ama gorumcelere deger bır kaynanam var benım

Kızlar ukalalık etmek istemem ama benim size tavsiyem
Kaynanayı eltiyi görümceyi boşverin kocayı kendi tarafınıza çekin
Ne kadar görümce kaynana uğraşırsak eşten o kadar uzaklaşıyoruz
Sıkıntılarımızı eşimizle sakinleştiğimiz zaman konuşalım
Ama Eşinizi kendinize yakın tutup mağdur görünürseniz o kadar kazançlı çıkarsınız
Çünkü herşey kocada bitiyor
Eşinizden bişey isterken yalnız olmaya dikkat edin
Başkalarının yanında istekte bulunmayın tartışmayın
Bunların benim acizane fikirlerim her kocada işe yaramayabilir ama çoğunlukla faydalı bilgilerdir
Herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın

canım benım yurt dısına neyle gıdım kı hangı parayla onların elıne bakıyoz suanda ben cok denedım yurtdısına tekrar gıtmeyı cocuk bakıcılı ıcın oturum verıyorlardı ama parasız yuzundn yapamadım canım bıde evlısın dedıler olmaz dedıler napıyım ben benım gorumcem yok ama gorumcelere deger bır kaynanam var benım
cnm allah yardımcın olsun oncelıkle.senı cok ıyı anlıyorum.ben kacarak evlendım.6 ay kaynanayla bır oturdum.bana etmedıklerını bırakmadılar.bı yatak odası bıle almadılar.6 ay kayınpederın eskı yatagında yattık esımle.banada herseyıme karısıyordu kaynana.evlı gorumcem var o gelmıstı bıde.33 gun 3 erkek yaramaz cocuguna ben baktım.gorumcem hatta demıs esıme nıkahınızı hemen yapma olurda anlasamazsanız kolay ayrılırsın demıs.dusun yanı.bırakıp gıdım dıye cok bekledıler ama bn hep sabrettım.cok sukur esım arkamdaydı herzaman.dugunumu de yaptı sagolsun.suan 7aylık hamıleyım evlenelı 2.5 sene oldu ayrı evdeyım sımdı ama ınsan yasadıgı hıcbır haksızlıgı unutamıyor.ama sana tavsıyem sabır et herzaman esının sevgı saygısını koru.allah yardımeder.cok sukur ben cok mutluyum ama belkıde bunları yasamasaydım eger bugunun kıymetını nerden bılecektım.allah yardımcın olsun....

sahrudcum bayılıyorum senın tavsıyelerıne ya.bu kadar akılıı mantıklısın ıste.allah kocıslerımızle aramızı bozmasın gerısı vızzz gelır demı.....

valla benim gorumcem var ama neyalan soyleyim melek gibi ilk baslarda abisini kiskandigi ve paylasmaadigi icin tabi ufak tefek seyler oldu ama suan inan annesinden bin kat daha iyi

Kızlar ukalalık etmek istemem ama benim size tavsiyem
Kaynanayı eltiyi görümceyi boşverin kocayı kendi tarafınıza çekin
Ne kadar görümce kaynana uğraşırsak eşten o kadar uzaklaşıyoruz
Sıkıntılarımızı eşimizle sakinleştiğimiz zaman konuşalım
Ama Eşinizi kendinize yakın tutup mağdur görünürseniz o kadar kazançlı çıkarsınız
Çünkü herşey kocada bitiyor
Eşinizden bişey isterken yalnız olmaya dikkat edin
Başkalarının yanında istekte bulunmayın tartışmayın
Bunların benim acizane fikirlerim her kocada işe yaramayabilir ama çoğunlukla faydalı bilgilerdir
Herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın

tsk ederim canim tavsiyelerin icin belki yasindan belki deneyiminden dolyi inan cok faydali bilgiler veriyorsun ve senin yazdigin herseyi daha dikkatli okuyor ve bi okadarda onem veriyorum ama sunuda soyleyim tabiki hergunumu bu sorunlarla gecirmiyorum arada sinirimi bozmayan seyler olmasa aklima bile gelmezler zaten onlarlada fazla ugrasacak zamanim yok inanin size bruda yazdigim kadar evde okadar tekrarlamiyorum

X