Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

ya anlamam kayınvalidler gelirler gelmesine de niye illa peşine birilerini takarlar anlamam. aynı durum benim başımda bayramda bize gelcekler kayınvalidemler eltim de gelcekmiş.illa takcaklar birilerini.şimdiden uçak bileti aldılar.bi de şunu gözlemliyorum sizde de aynı durum hiç kimse sana sormuyor sanki ben kuklayım evde, eşlerle işler hallediliyor. bu kız müsait mi değil mi arayan soran yok. düşündükçe sinir oluyorum. sizinkiler de ilginç evin durumunu bile bile saçmalamışlar bişey desen sen kötü gelin olursun...

aynen oyle dun benlede konustu oysa hic gelecem filan demedi oglu ile konusurken soyledi bende duyuyorum tabiki ama ben neyaapcam aricam bugun kusura bakmayin bu ev oglunuzun evi oldugu kadari ile benimde evim size kapimiz acik ama yaninizda insan getirmeyi dusunmeden evvel bir zahmet banada sorun diyecem ariyacam kesin karar verdim isyerinden cikar cikmaz aricam hemde ... cok sinirliuim suan inan yani dun uyuyamadim resmen sinirden esimin sadece kayinvalideme sormam gerekiyor dedigini duydum bana sormuyo sagolsun ama kapatir kapatmaz direk tepkimi gordu hayirkiz kardesi olsa gelecek olan kapim herzaman ack ama eltim denen o kisinin ne isi var dimi ... birde o kiza guvensem iyi hos annesinede guvenmiyorum bir seytanlik vardir illa bir plan yapmistir aramizi bozmak icin nede olsa eltim kactigi zaman biz esimle nisanli idik o turkiyede ben yurt disinda bana ozaman nette kiz geldigi zaman nisanlin ile ayni yatakta yatar diger ogluma guvenmiyorum demisti buyuk oglum dokunmaz kiza sanki uzerime kuma geliyo ya herneyse olaylar oldu bitti bu yuzsuz kiz yerlesti yerine nikahsiz yasadilar baktim esimle balim canim yakisikli arkasinada abim kelimesi diye konusuyo bu konuyuda sevgili eltimin kocasi ile yani esimin kardesi ile konusacam ve yine bugun butun sinirimki alcam adam yerine koymamak neymis

bence sen dırek annene topu at annem evımız musaıt degıl kusura bakmasınlar dedı de geç kenara etme bulma dünyası olsun..

canım anlıyorum ama şunu düşün senın eşinin bırsey yaptıgı yok yok esıyle konuşcam falan dıye düşünüp olumsuz seyler getırme aklına kı olumsuz sonuçlanmasın.ve eşinin aklınada boyle düşünceler gelmesıne sebep olma.en güzeli eşin annene sorarsa annen evımız müsait değil desin olsun bitsin.boylece ıkısınden yanlızca belkı bırısı gelır.

Son düzenleme:
Evim müsait değil ,deyin siz de...Ne var ? İnsanları böyle zırt pırt gidip neden rahatsız ederler anlamıyorum. :1closedeyes:

bence sen dırek annene topu at annem evımız musaıt degıl kusura bakmasınlar dedı de geç kenara etme bulma dünyası olsun..

oda aklimda zaten derse birimiz annende kaliriz diyecem anneme sordunuzmu musaitmi imis diyecem hic sanmiyorum aama cok istiyorsaniz bir musaitmi degilmi ogrenin diyecem anlar zaten okadar aptal kadin degil

Evim müsait değil ,deyin siz de...Ne var ? İnsanları böyle zırt pırt gidip neden rahatsız ederler anlamıyorum. :1closedeyes:

soyleyim canim neden insanlarin mutluluklari huzurluklari onlari rahatsiz ediyor ondan o rahati bozacaklar sebep bu baska bisey degil ama ayaklarina dolansin diyorum Allah buyuk goruyor herseyi

hmm tamam sakin olmayi denicem sinirlenmicem ama onlari bugun kesin aricam 2 saatim kaldi isten cikar cikmaz aricam hayir arkamdan konusursa konussun zaten yapiyo zaten sevmiyorki beni

Çiçekcim aslına bakarsan bende senin gibi davranıp sinirle arardım ama
Bu eşinle aranda sorun olmasın Bence de anneni ara müsait değiliz desin
Benim görümcemde gelmek istediği zaman beni takmayıp eşimi arıyordu
Gelebilirmiyiz müsaitmisiniz ? demiyordu Geliyoruz diyordu
Eşimle konuştum keşke bana sorsaydı hazırlık yapar daha iyi ikramda bulunurdum
Sen evin durumunu bilemezdin ki dimi şeklinde damardan konuştum
Eşimde artık patronu arayın evin durumunu o bilir bizim evin reisi hanımdır diyor :lepi:
Her zaman söylüyorum Kaynana taktiği güzelim
Asla kavgayla değil onların iyiliği içinmiş gibi tepkiler vereceksin zemuszemus

tamamda iste ben oyle yapamiyorum sinirleniyorum hakliyimda ama busekilde beni hic birsey yerine koymuyorlar baksana canim dun bana sorma zahmetinde bile bulunmadi neyapim bu durumda yani aramayimmi? akil ver sendaha deneyimlisin belliki

birde su eltimin esine olan konusmalarini neyapim ? eltimin kendisinemi soyleyim yoksa kocasinami kocasi ile aram iyi sonucta 5 yildir taniyorum eltimi ise bir yil olmadi bile akil ver lutfen kaybeden yine ben olmayim

hmm tamam sakin olmayi denicem sinirlenmicem ama onlari bugun kesin aricam 2 saatim kaldi isten cikar cikmaz aricam hayir arkamdan konusursa konussun zaten yapiyo zaten sevmiyorki beni

Seni sevmezse sevmesin,sen sanki onu çok mu seviyorsun ? Onun taktiği ile yanıt vereceksin.İstediği kadar arkandan konuşsun ,buna takılmak gereksiiz,ama yarın öbür gün eşini etkiler,o da anasının dizinin dibine sokulur.Huzurunuzu dah açok bozar,eşinle aranız açılır.Kayınvaliden için değil,kendin için byle davranman gerek.yerimseniben

Böyle konularda erkekler çok tehlikelidir
Sen hangi kelimeleri kullanırsan kullan erkekler düz mantıklıdır
Ya seni iftiracı olarak görür yada karısının sadakatından şüphe eder
Bence anneni ara o evimiz müsait değil desin
Sakin olabileceksen sende ara gelmek istiyorsunuz ama keşke bana söyleseydiniz durumu izah ederdim
Annemin evi müsait değil Bizim de evimiz malum kusura bakmayın de
Ama sakın ola kaynananın eline koz verip kocanla aranı açma
Ben eşimden yana çok şanslıyım o yüzden kimseyle yüz göz olmadan sorunlar çözülüyor
Birazda onların silahını kullanıyorum
Allah gönlüne göre versin canım Sevgiyle kal

bizim olaylar cok kariisk esimdeherseyin farkinda ama annesine laf edemiyor iste dedigin gibi bu davranislar yuzunden sonunda uzulen ben olacam galiba ama beceremiyorum iste sinir oldugum zaman azimdan cikiyor oyle ve halada anne demiyorum icimden gelmiyorum yapamiyorum cunku anne demeyi hak edecek bir sey bile yapmadi

Sagol canim tavsiyelerin icin ihtiyacim vardi azda olsa burda yazinca sinirim gecyor nede olsa azcok benzer seyleri yasayanlar var burda tsk dinledigin icin

bende 7 senelik evliyim 18 yaşımda evlendiğimden kaynanam kayınpederim hala çocuk gibi görürler beni ama eltimin yeri onlarda birbaşkadır evi eltim yönetir benim kaynanamda kendisini annemle kıyaslar onunla oturup annemin arkasından atmamı bekliyo bu huyu hala değişmedi bende annem bitanedir diyorum kapatıyorum neyse bi keresinde konu komşu toplandır oturuyoruz bende kısır yaptım herkesin içinde bu kısırda yumurtamı var yumurta kokuyo ben yiyemem alerjim var demezmi ne diyceğimi bilemedim yaa çok sinir oldummm neişi var kısırın içinde yumurtanın be kadın

selam kızlar yine ben geldim uzun bir aradan sonra.2 gün önce kaynanamgile kardeşi,kardeşinin eşi ve kızları gelmişti.bizi aradılar bizde gittik neyse kaynanam ben gelinlerin ailesini sevmiyorum diye başladı.3 eltiyiz hiç birimizin ailesini sevmiyormuş.bizim düğünden açıldı babam güya 10 tane burma bilezik alın demiş.saygımdan sustum aileme hakaretler etti bişey diyemedim ama suratım ateş gibi yandı.:gitme:aldıkları düğünde 4 tane 10 gramlık bilezik bide setti.2 hafta anca takabildim bilezikleri.sette kaynanamgildeydi hepsini bozdurdular.babamın ve babamgil tarafında takılan bilezikleri bile bozdurdular.yeni gelinim kolumda bilezik yoktu şimdi kolumda bilezik varmış umrumda bile değil.sanki çok bi eşya almışlar gibide söylüyor.klava:kaynanamın kardeşi bana bakıyor sen boşver gibisinden.görümcemde bizim gelinler alınmazlar iyide kötüde söylesek sesleri çıkmaz diyor.insan benim yanımda söylemez sevmiyorsan sevme annemlerde meraklı değil zaten.bişey diyememek kahrediyor beni.mafoldumben

kisirin icinde yumurta ne gezer nedinmi bari ?? kendi kendini rezil etmis orda kocaman kadin bunu bilmiyor ise yani seni rezil edecem diye kendini rezil etmis:1rolleyes:

seni gercekten tebrik ediyorum sabir tasimisin??
bu lafi benim ailem hakkinda soyleyecek ve ben susacam agzinin lafini veririm ay gercekten simdi yazini okuyunca halime sukrettim yanlis anlama belki kadin cingenin tekidir ugrasamiyorsundur ama cidden sabir gerek ya sasirdim

evet canım sabırlıyımdır ama içime ata ata dert sahibi oldum..:gitme:aslında kimse laf söyleyemez ama eşimin fırsat vermesi yokmu onun yüzünden hep..konuşturmuyor asla ailesine karşı.kendi onlardan önce laf söylüyor ondan böyleler.çok düşkünler birbirlerine.inan birinin yanında konuşurken zorla konuşuyorum yabancı biriyle konuşurken heyecenlanıyorum panik oluyorum.hiç bir zaman konuşma hakkı verilmediği için, hep baskı hep baskı bişey konuşurken yanlış bişey söyleyecem diye ödüm kopar ya biri gözümün içine bakar yada biri dürterek lafımı keser ve olan bana oldu.senağlama.haklı olsam bile sus sen haksızsn dendi kendimi ifade etme hakkı hiç bir zaman verilmedi.senağlamagerideki sayfalarda var çok hikayem okuduysan eğer:çok üzgünüm:

uzuldum canim hayir hikayeni okumadim ama esinin seni tutmamasi cok kotu bisey allah yardimcin olsun Allah iyi olanin yanindadir merak etme birgun esinde bunu fark edecektir uzme sen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…