Esimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynana sorunu🤦🏻♀️
- Konu Sahibi Alisa0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaynana sorunlari
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Esimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
Aynı evdemi yaşıyorsunuz?
EvetAynı evdemi yaşıyorsunuz?
Geçmiş olsun ozaman değişmeyecektir.
Baştan aynı evde yaşayarak hata etmişsiniz.
Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyorGeçmiş olsun ozaman değişmeyecektir.
Baştan aynı evde yaşayarak hata etmişsiniz.
- 18 Ağustos 2022
- 1.281
- 2.314
- 63
- 29
Neden kabul ettin? Yaş kaç? Çalışıyor musun?
- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.427
- 88
Alisa konu açmışsın ya tek tek kv her davranışı için konu mu açacaksınEsimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
Aynı evde yaşamayı kabul ediyorsan bunları da kabul etmissindir.Esimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
bunlar sonradan aklima geldiAlisa konu açmışsın ya tek tek kv her davranışı için konu mu açacaksın
Bir tasinacagini söyleyen erkek bir de bosanacagim zaten karı koca iliskimiz yok diyen erkekten hayır gelmez!Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyor
Desenize o zaman bir şey mi gördün neden bakıyorsun diye düzgün bir üslupta? Bu arada yaşadığınız evlilik değil. Her gün sizinle salonda, mutfakta oturan biri oldukça evlilik evlilik değildir. Eşinizle tartışamazsınız bile gerektiği gibi.Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume
Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyor
Taşınana kadar çocuk yapma.
Eşinede fazla güvenme.
Genelde öyle diyorlar ama o iş uzun sürüyor hele çocuk varsa.
- 11 Haziran 2024
- 21
- 25
- 3
- 23
Hoşgeldin boşanma konusundan önce acılan Kaynana konusuEsimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
Kendinize ev açtıktan sonra evlenmeyi neden beklemediniz? Kayınvalideniz bunları yapınca tepki vermiyor musunuz?Evet hata ettim ama esim tasinacagimizi soyluyor
- 5 Aralık 2022
- 2.022
- 3.204
- 63
Çok zor bi durumya. Kibarca uyarabilirsin odama girmeden kapıyı çalın diye
- 11 Haziran 2024
- 21
- 25
- 3
- 23
Canım benim ayrı eve çıkmadığınız sürece ne olacak sana madde madde sayayimmi sonu hiç iyi bitmiyor ama bir an önce ayrılmaya bakın.Esimle mutlu bir evliligimiz var fakat sorun kaynana. Ben odamda uyurken ve ya ustumu degismeye girerken kapiyi tiklamadan odaya giriyor direkt. Bu da beni rahatsiz ediyor her insanin bir ozeli vardir sonucta. Esim isten gelip yemek yiyip cay ictikten sonra esime git uyu diyor. Esimde diyor ki karimla vakit geciricem ne uyumasi . Esim bana iltifat ettiginde garip tepkiler veriyor. Beni tepeden tirnaga inceliyor . Bi makyaj yapsam yada guzel giyinsem falan aksama kadar bakiyor yuzume rahatsiz oluyorum gercekten.
Eşin ilk zamanlar seninle vakit geçirmeye daha çok yönelecek
Annesinin üzüldüğünü görünce yavaş yavaş kv o vakitlerin içine giricek
Sen bu durumdan rahatsız oldukça eşinle aranda anlamadığın bir durum olmaya başlayacak
sonra tartışmalar başlayacak
Gibi gibi bir sürü sonu boşanmayla biten bir sürü madde var
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.297
- 298
- 12 Haziran 2024
- 33
- 36
- 3
- 36
bence boyle insanlar kendi yasayamadiklarini gelinlerinde yasamasini istemiyor esi kendine iltifat etmediyse mutlu bir iliskisi olmadiysa oglununda bunu karisina yasatmasini istemiyor ayni evde yasamak zaten olmaz seneler seneler gecer de yaslanir el ayak tutmaz anlarim ama bu zamanlarinizi basbasa gecirmeniz lazim
- 19 Haziran 2024
- 112
- 368
- 18
Ayrı eve çıkmayı acele hale getirin. Eve çıkana kadar da söyleyin eşiniz annesinin yanında size iltifat etmesin, annesi kıskanıyor olabilir. Bu iltifatlar onu iyice körüklüyordur. Eşiniz annesinin "git uyu" laflarını dinlemiyor, size gereken ilgiyi gösteriyorsa kayınvalidenizin dediklerini görmezden gelin, kendi yağınızda kavrulun. Ayrı eve çıkana kadar huzurunuzu korumuş olursunuz.
Kapıyı tıklatması gerektiğini de ona söyleyin. Hiç uyardınız mı kendisini, yazmamışsınız bunu. Uyardıysanız tekrar uyarın, çözülmezse eşiniz çözsün konuyu.
Kapıyı tıklatması gerektiğini de ona söyleyin. Hiç uyardınız mı kendisini, yazmamışsınız bunu. Uyardıysanız tekrar uyarın, çözülmezse eşiniz çözsün konuyu.