• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailede sayilmamak

Ülke değiştirmeyi düşünebilirsin dilin var sonuçta Türkiye veya başka ülkelerde iş daha kolay bulabilirsin.

İyi ama Türkiyedeki ailelerin büyük çoğunluğu mevcut durumu kızının basına kalkardı. Aileniz bebeğe kol kanat germiş. Olumlu yönden bakmaya calışın bence. Olumsuzluk çok ama olumlu tarafları da cok ailenizin

aynen ben de şaşırdım, hani avrupa da yaşıyor olsak çektikleri eziyet diycem de, turkiye de babanın kızına nişanlıyken hamile kalmasına rağmen sahip çıkması bence "Allah tan daha ne istiyosun" denecek bir durum.

olumsuz tarafları da çok var ama bence anafikir olarak ailen arkanda durmuş o çok iyi

Senin hör gördüğün tarla kenarında doğurup, capaya devam eden kadinlar, senden daha da gururlu ve dürüst kadınlardır.
Sen yüzde yüz Arap memleketlerin birinde yaşıyorsun demek, böyle insan aşağılıyan insanları, ben sade Arabistan memleketlerine gördüm. Çok kibirli ve kendini beğenmiş, kendini üstte gören insanlardan çok nefret ederim. Çok çirkin yorum yapmışsınız.

aılenız genel olarak boyle ıletısımsızlık ıcındedır bır anda olmamıstır cok kotu ınsanlar olsalar evlılık dısı dogumunuzda yanınızda olmazlardı ne halın varsa gor derlerdı
genel olarak en basından kopuk ve ıletısım sorunu olan bır aılenız varmıs yanı sımdı tutup da benı saymıyorlar deyıp olan ıyı yanlarını da hıc etmeyın
sız hamıle kaldıgınızda sartlarınızı aılenızı bılıyordunuz neler yasayacagınızı az cok tahmın edıyordunuz dogum anına kadar keske sartlarınızı ona gore ıyılestırseydınız

mevcut durumunuzu ancak sız ıyılestırebılırsınız bu bır surec daha ıyı gunlerınız de olacaktır suan sıkıntılar yasamanızın bır sebebı de sızın tedbırsızlıgınız olmus keske boyle olmasaymıs

Bekar bir anne olmanıza gizli bir tepki olarak da size saygılı davranmıyor olabilirler. Yanlış anlamayın ben bunu doğru bulmuyorum ama elbette bizim toplumumuz insanları olarak çok farklı değiller sanırım. Çocuğunuza sahip çıkın ve onun annesi benim, lütfen anlayış gösterin bebeğime dair karar ve davranışlarıma! diye de sıkça belirtin. Bu arada bir an önce iş bulup kendinize hayat kurun. Orada mümkün değilse burada! Bebeğinizin de size saygı duymayan, ailenizin saçma tavırlarıyla yoğrulmuş bir insan olmaması için bu şart. Başka türlü o insanların değişeceğini ve size saygı duyacaklarını dahası çocuğunuzu istediğiniz gibi yeyiştirebileceğinizi düşünmek hayal olur

Back