Kızlar merhaba ilk defa buraya yazıyorum aslinda yazıp yazmamak arasında baya kaldım ama anlatacağım konuyu içimde tuttukca moralim bozuluyor bugün benim kinam oldu her şey güzel başladı oynadık ettik kuaförün yaptığı eşarp baya bozulmaya başladı en sonunda eşarbı tamamen çıkardık öyle oynamaya devam ettim neyse kına bitti foto dediler başım açık hani olmaz dedim ama yinede bir iki tane çekildim eşimin teyzesi durmadan bana sakin ol sakin ol dedi fotoğraf çekilmeyelim demişim diye neyse kına bitti herkes çıktı bende çıktım salondan dışarı sonra ayağim ağrıyordu baktım herkes çıkıyor bende gittim arabaya bindim sonra eşim benim ailemin elini öpmüş ama ben unuttum neyse eşim hatırlattı ben arabadan indim tekrar üstümde kabarık elbise ile gittim elini öpmeye bana çocuk gibi arkasını dönüp istemiyorum diye trip atıp gitti eşimle arabada baya kavga ettik niye unuttun dedi bana akşam şimdi evde bana bir sürü laf edecekler falan dedi ben baya strese girdiğim için direk gözyaşı geldi gözümden bu seferde niye ağlıyorsun diye kızdı neymiş ağlarsam arabada kuzeni vardı herkese laf ederlermiş ağladım diye şimdi diyor annemi ara özür dile hani unuttum anne falan de diyor neyse 10 defa aradım sırf tatsızlık çıkmasın diye hiçbirini açmadı siz olsanız ne yaparsınız