Kaynana sorunu

Aysnrcls

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
12
2
27
Kızlar merhaba ilk defa buraya yazıyorum aslinda yazıp yazmamak arasında baya kaldım ama anlatacağım konuyu içimde tuttukca moralim bozuluyor bugün benim kinam oldu her şey güzel başladı oynadık ettik kuaförün yaptığı eşarp baya bozulmaya başladı en sonunda eşarbı tamamen çıkardık öyle oynamaya devam ettim neyse kına bitti foto dediler başım açık hani olmaz dedim ama yinede bir iki tane çekildim eşimin teyzesi durmadan bana sakin ol sakin ol dedi fotoğraf çekilmeyelim demişim diye neyse kına bitti herkes çıktı bende çıktım salondan dışarı sonra ayağim ağrıyordu baktım herkes çıkıyor bende gittim arabaya bindim sonra eşim benim ailemin elini öpmüş ama ben unuttum neyse eşim hatırlattı ben arabadan indim tekrar üstümde kabarık elbise ile gittim elini öpmeye bana çocuk gibi arkasını dönüp istemiyorum diye trip atıp gitti eşimle arabada baya kavga ettik niye unuttun dedi bana akşam şimdi evde bana bir sürü laf edecekler falan dedi ben baya strese girdiğim için direk gözyaşı geldi gözümden bu seferde niye ağlıyorsun diye kızdı neymiş ağlarsam arabada kuzeni vardı herkese laf ederlermiş ağladım diye şimdi diyor annemi ara özür dile hani unuttum anne falan de diyor neyse 10 defa aradım sırf tatsızlık çıkmasın diye hiçbirini açmadı siz olsanız ne yaparsınız 😔

Kızlar merhaba ilk defa buraya yazıyorum aslinda yazıp yazmamak arasında baya kaldım ama anlatacağım konuyu içimde tuttukca moralim bozuluyor bugün benim kinam oldu her şey güzel başladı oynadık ettik kuaförün yaptığı eşarp baya bozulmaya başladı en sonunda eşarbı tamamen çıkardık öyle oynamaya devam ettim neyse kına bitti foto dediler başım açık hani olmaz dedim ama yinede bir iki tane çekildim eşimin teyzesi durmadan bana sakin ol sakin ol dedi fotoğraf çekilmeyelim demişim diye neyse kına bitti herkes çıktı bende çıktım salondan dışarı sonra ayağim ağrıyordu baktım herkes çıkıyor bende gittim arabaya bindim sonra eşim benim ailemin elini öpmüş ama ben unuttum neyse eşim hatırlattı ben arabadan indim tekrar üstümde kabarık elbise ile gittim elini öpmeye bana çocuk gibi arkasını dönüp istemiyorum diye trip atıp gitti eşimle arabada baya kavga ettik niye unuttun dedi bana akşam şimdi evde bana bir sürü laf edecekler falan dedi ben baya strese girdiğim için direk gözyaşı geldi gözümden bu seferde niye ağlıyorsun diye kızdı neymiş ağlarsam arabada kuzeni vardı herkese laf ederlermiş ağladım diye şimdi diyor annemi ara özür dile hani unuttum anne falan de diyor neyse 10 defa aradım sırf tatsızlık çıkmasın diye hiçbirini açmadı siz olsanız ne yaparsınız 😔
Ah es kisiside manyak 😱

Ne b.ktan takıntılar bunlar. İnsanlık hali o yorgunlukla unutmuşum de geç bence. Böyle birsey için kalp kirilmi. Kendini ifade et ve savun. Sonuçta aramissiniz açmamış kayinvalideniz. Sizin daha yapacak bir şeyiniz yok. Esinizde sizi savunsun bir zahmet daha şimdiden evdekilere sizi savunamiyorsa çok zor.

Ben olsam eşimin ara demesiyle aramazdim.
Aramayın eşinize de tavrınızı koyun.
Daha ilk günden böyle davranmasını müsaade ederseniz 1 yıl sonra burada
Kocam cok anneci beni onlara ezdiriyor konuları açarsınız.
Saygı başka bir şey ama suçun yokken ezilmek bambaşka bir şey.

Bir kere özür dilemişim sırtını dönmüş üstüne aramışım açmamış o zaman istediği kadar patlasın çatlasın bu sefer ben sırtımı dönerim. Nişanlınızın da arabada kuzen yanında şov yapası tutmuş. Gelin olan stresli olan başı kalabalık olan sizsiniz onun anlayışla karşılaması lazımdı. Vah vah unutmuşsunuz ne büyük günah... Bu konuyu uzatmayın konu hakkında konuşmayın bile. Üstüne düştükçe havalanacaklar.

.Ben olsam eşimin ara demesiyle aramazdim.
Aramayın eşinize de tavrınızı koyun.
Daha ilk günden böyle davranmasını müsaade ederseniz 1 yıl sonra burada
Kocam cok anneci beni onlara ezdiriyor konuları açarsınız.
Saygı başka bir şey ama suçun yokken ezilmek bambaşka bir şey.
Katılıyorum sanki cinayet islemis. Saygı boyle birşey mi gerçekten. Telefonu acmamakla asıl saygısızlığı onlar yapmış. Bana kalırsa oğlunu da vermez elinden gelse. İnşallah evin tek oglu degildir

O adami hayatima almazdim. Arizalar ailecek. Küsmek nedir hem de en guzel gunde. Ilerde çook başiniz ağrir

Biz kadınlar hayatı bazen ne kadar zorlaştırıyoruz. Yani ne olmuş unutmuşsa gelir yine öper o çok kıymetli elini bu kapris neden?

Üstünüze düşeni yapmışsınız olayın üstüne düşerek daha fazla büyütmeyin. Eşinizlede bir anlık dalgınlık için gereken her şeyi yaptım. Konuyu uzatmak annenin sorunu minvalinde bir konuşma yapın.

X