2 hafta kvde de mi kalacaksın?
Eğer lale bir mecburiyetiniz var ve de nasıl sorunsuz geçer o 2 hafta derseniz
3 maymunu oynayın derim.
En güzel çözüm inanın bu.
Duymamış gibi yapın demicem gerçekten duymayın. Size laf sokmaya çalıştığını farkettiginizde tuvalete gidin. Konuyu değiştirin. Mutfağa gidin. Duymayın.
Aşırıya kaçmaya başlamışsınız bu iyi değil ne yaşanmış olursa olsun çocuğuma dokunmasın diyorsaniz takıntı haline getirmeye başlamışsınız gibi geldi.Yapabilsem keşke üstelik çoğunluk kendi ailemde kalacağım. Iyice gitti psikolojim sanki 2 dk sabretmeye gücüm yok gibi
Çocuğa dokumalarına bile katlanamıyorum
Düşündüm biraz da çıtlattim kabul etmedi. Ona öyle güvenmiyorum ki psikologa bile inanmaz cahillesiyor ailesi söz konusu olunca.Eşinizin ailesi nasıl olursa olsun, mesele eşinizde biter. Eşinizle beraber bir psikolog terapisi almayı düşündünüz mü? Çünkü siz eşinize ne derseniz deyin, sizi abartmakla suçlayacaktır. Üstelik zamanla sizden uzaklaşa da bilir. Ama bir psikologtan duyarsa (evlilik terapisi gibi) hayattaki ilk önceliğinin çekirdek ailesi olması gerektiğini anlayabilir.
Insallah başarabilirim. Çok teşekkürler.Aşırıya kaçmaya başlamışsınız bu iyi değil ne yaşanmış olursa olsun çocuğuma dokunmasın diyorsaniz takıntı haline getirmeye başlamışsınız gibi geldi.
Bakın herkesin hayatında mecburen görüştüğü pek de haz etmediği insanlar olabiliyor.
Benim de var ve ben ne zaman ki gözümde takilmayacak kadar onemsizlestirdim işte o zaman her şey daha yolunda gitmeye başladı.
Kuzu sarma olun demiyorum sadece biraz kaba tabirle arsız ve vurdumduymaz olun.
Hep şunu düşünün onun cahil davranışları ve seviyesizligi sizinle alakalı değil siz orda olsanız da o cahil orda olmasaniz da.
Bu kadın da böyle dediğiniz an püf noktayı yakalamış olursunuz .
Sakin tartışmayın hep siz kaybedersiniz. Cahille tartışılmaz deyip hep susan siz olun.
Kazanan da siz olacaksınız o zaman
Düşündüm biraz da çıtlattim kabul etmedi. Ona öyle güvenmiyorum ki psikologa bile inanmaz cahillesiyor ailesi söz konusu olunca.
Sevindim sizin adınıza. 4 sene olacak. Dediginiz videoları dinliyorum eşime de aynen konu açmaya çalışıyorum ama diyecek ki sebepsiz yere nerden çıktı. Dün olan bir şeyi bile olmuş geçmiş sayıyor üzerini kapatıyor çözmeden çok dar kafalı biri ailesi konusunda.kaç senelik evlisiniz? Yaşadığınız şeyleri ben de yaşadım, biz eşimle youtube üzerinden psikologlar dinleyerek aştık durumu. Terapiye gitmedik ama evde sürekli bir terapi havası vardı. Eşim belki de sağlıkçı olduğu için biraz önem vermiştir işin psikolojik boyutuna. Siz de youtubedan keşfedebilirsiniz, önce siz izleyin evde tekken. Kafanıza yatan videoları sanki ilk kez izliyormuşsunuz gibi eşinizle de izleyin. Ama bunu uygun bir dille söylemek sizin elinizde tabi. Ben zamanla o kadar net anladım ki eşler istemezse aileler hiçbir zarar veremiyormuş. Benim eşim ilk evlendiğimizde herşeyi annesine telefonda yarım saat anlatan bi tipti. Kaynanam da düşman başına bir karakter.. çok çektim gerçekten yine ara ara krizler oluyor ama daha kolay aşıyoruz eşimle birlik olunca.
Bizim evde de hep izlenir bu videolar.kaç senelik evlisiniz? Yaşadığınız şeyleri ben de yaşadım, biz eşimle youtube üzerinden psikologlar dinleyerek aştık durumu. Terapiye gitmedik ama evde sürekli bir terapi havası vardı. Eşim belki de sağlıkçı olduğu için biraz önem vermiştir işin psikolojik boyutuna. Siz de youtubedan keşfedebilirsiniz, önce siz izleyin evde tekken. Kafanıza yatan videoları sanki ilk kez izliyormuşsunuz gibi eşinizle de izleyin. Ama bunu uygun bir dille söylemek sizin elinizde tabi. Ben zamanla o kadar net anladım ki eşler istemezse aileler hiçbir zarar veremiyormuş. Benim eşim ilk evlendiğimizde herşeyi annesine telefonda yarım saat anlatan bi tipti. Kaynanam da düşman başına bir karakter.. çok çektim gerçekten yine ara ara krizler oluyor ama daha kolay aşıyoruz eşimle birlik olunca.
Sevindim sizin adınıza. 4 sene olacak. Dediginiz videoları dinliyorum eşime de aynen konu açmaya çalışıyorum ama diyecek ki sebepsiz yere nerden çıktı. Dün olan bir şeyi bile olmuş geçmiş sayıyor üzerini kapatıyor çözmeden çok dar kafalı biri ailesi konusunda.
Evet tam da böyle malesef.2 hafta neden kalıyorsunuz ki? Kalın birkaç gün dönün? Çok istiyorsa eşinizi kalsın o kadar süreyi.
Kimse için bu kadar strese girmeye gerek yok.
Kafasına vur ekmeğini al olan eşiniz size gelince öyle olmuyor anlaşılan.
Konu da kaynana kişisi değil eş olmalıymış.
Evet tam da böyle malesef çünkü olaylar arasında ona karı ağızlı lafı da edildi ondan sonra da eşim çok değişti. Üstelik tatile giden absiinden arabamızı getirmesini istediği ben hamile olduğum icin ihtiyacımız var dediği icin üstelik ne zman isterseniz getiririm demişti o absii olacak insan!
Sevindim sizin adınıza. 4 sene olacak. Dediginiz videoları dinliyorum eşime de aynen konu açmaya çalışıyorum ama diyecek ki sebepsiz yere nerden çıktı. Dün olan bir şeyi bile olmuş geçmiş sayıyor üzerini kapatıyor çözmeden çok dar kafalı biri ailesi konusunda.
Etti sasirdim ben de konuşmam bir daha ben onunla dedi. Sonra barıştılar. Annesi büyük ihtimal yine o senin abin falan filan demistir. Şimdi de konu açıldığında o sana bişey demedi bana dedi sana küfür etmedi bana etti diye savunur hepAraba olayında eşiniz abisine ağzını açıp bir laf edemedi mi? Ben anlamıyorum bu adamlar niye böyle. Her konu dışarda pasif süt dökmüş kedi ama karısına gelince kaplan kesilen adam dolu. Bıktım ya.
Yok bir daha o lafı edemezler zaten o laftan sonra boşanalım diye çıkış yapmıştım korktular. Ama kiskirtmaya çalışacaklar evet bilmiyorum ne yapacağım keşke ölselermuhtemelen sizi kiskirtmaya calisacaklar. oyuna gelmeyin. soğuk kanlı ve umursamaz olun. kendinizi kontrol edemeyeceğinizi düşünürseniz bi meşgale bulun, cay koyun, bulaşık yikayin falan. cocukla ilgili bir seyler söylerlerse de dalga gecin. çocuğa biz bakacağız derlerse, ay biraz rahat ederim tatile cikariz deyin. ya da çocuğu almak isterlerse oh be bakacak birisi buldum vs deyin, siz rahat ediyormuş gibi davranınca onlar da bakmak istemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?