• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin beni sevdiği gibi bende onu sevmek istiyorum.

son cümlelerin beni tarif etti sanki.
evliliğimin ilk ayı kv ve kocam yüzünden zehir oldu. 30 günü 30 sene yaptınız demiştim onlara.
o günden kalma sanırım, en ufak sürtüşmelerde ben de boşanmayı düşünüyorum.
sakinleşince geçiyor.
evet sakinleşince bişey kalmıyor ama. her tartışmada o günler film gibi geçiyor gözümün önünden.

Sevmediğiniz adamdan nasil 2 cocuk yaptiniz? Ciddi soruyorum bunu, nasil ayni yatagi ayni evi hayati paylasabiliyorsunuz?
sevmiyorum dediysem adamdan nefrt etmiyorum tiksinmiyorum. allah aşkına etrafınıza bir bakın bütün evlilere %90 ının çocuğu var bunların hepsi kör kütük aşıkmı birbirine.

merhaba arkadaşlar, sizlerle konuşmak beni çok rahatlıyor.

on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.

ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.
bence geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenin. iyilik size fazla gelmiş. rahat batmış . daha ne diyim bilemedim .kendinize gelin . size kendinizi değerli hissettirmesi sizi yanıltıyor. sanıyorsunuz ki hemen boşanırım.

Ben bu kadar mükemmelliyete inanmıyorum
mutlaka adamın sizi rahatsız eden bir yönü vardır
siz de kendinizi böyle telkinlerle adama karsi yaklastirmaya calısıyorsunuz gibi geldi bana
eşim anlattığım gibi bir insan fazlası var eksiği yok. ama biz ilk iki senemizi çok kötü geçirdik. görücü usulu evlendik birbirimizi tanımadan. kv çok bunalttı beni bu sıkıntılarla uğraşmaktan eşime bağlanamadım.

Yazdığınız maddelere bakılırsa eşinize karşı çok borçlanmışsınız ve hiçbir borçlu alacaklısını sevmez. Dünya tarihinde hepde böyle olmuştur.
evet haklısınız. bazen kendimi ona karşı çok borçlu hissediyorum. ben 10 yıllık evliliğimizde hiç onun kadar vefakar özverili olamadım. allah esirgesin ona bişey olsa vicdan azaplarından yaşayamam.

inan anlattığımdanda iyi bir insan etrafındada çok sevilen sayılan bir insan. eşimi seviyorum ama diyorumya boşanma düşüncesi çok çabuk oluşuyo bende. evet eskiler aklıma geldikçe damarlarım çekiliyor. kv den nefret ediyorum. ama onunla bi sıkıntım kalmadı. 2-3 ayda bir ya o gelir ya ben giderim görüştüğümüzde kimse kimseye kırıcı konuşmaz.
@suzi0713 hanım yapmayın lütfen!!
buna toplumda şımarma diyorlar yanlış anlamayın
malesef böyle insanlara kolay gözüyle bakılıyor ve çabuk gözden çıkarma olayları olabiliyor

şimdi siz şunu sorgulayın.. eşinizi gerçekten seviyor musunuz?

evet haklısınız. bazen kendimi ona karşı çok borçlu hissediyorum. ben 10 yıllık evliliğimizde hiç onun kadar vefakar özverili olamadım. allah esirgesin ona bişey olsa vicdan azaplarından yaşayamam.
Vefa,özveri karşılıklı ve beklentisiz gelişen duygulardır.Ama bunları veremediğiniz için kendinizi suçlu hissetmemelisiniz.Demekki bir yerlerde bir boşluk var.Ayrıca şunu da belirtmek isterim bir adam iyi bir baba iyi bir kardeş iyi bir dost,arkadaş,evlat olabilir fakat size uygun bir eş olup olmadığını sizden başka kimse bilemez.Günlük gereksimlerinizi ve üzerine düşen görevlerini yerine getiriyor olabilir eminim sizde getiriyorsunuzdur. Sanırım duygu anlamında boşluklar var.Ne yapmanız gerekir işte onu bilemiyorum.

sevmiyorum dediysem adamdan nefrt etmiyorum tiksinmiyorum. allah aşkına etrafınıza bir bakın bütün evlilere %90 ının çocuğu var bunların hepsi kör kütük aşıkmı birbirine.

nefret ve tiksinme yoksa sevilmeyen adamdan çocuk yapılır yani, peki o zaman :KK14:
başkalarının hayatını hiçbir zaman belirleyici olarak görmedim, insanlar hiç tanımadıkları kişilerle de seks yapıyor, çoğunluk bunu yapıyor diye doğru bulmak zorunda mıyız? ben sorumu direk size sordum sevmeden nasıl 2 çocuk yaptınız diye, vereceğiniz cevap "ama herkes yapıyor" olmasaydı keşke.

evet bir insanın iyi biri olması ille büyük aşka ya da sevgiye sebep olacak diye bir kural yok ancak evlilik olmuş çocuklar olmuş bu saatten sonra ne olabilir?
ayrıca eşin hissetmiyor mu ona olan bu soğukluğunu?

ben de eminim şöyle sövse dövse nasıl kör kütük aşık olursun... resmen bazen kadına karşı şiddeti destekleyeceğim bu forumda bu gidişle.. böyle iyi karakterli bir insanı nasıl sevemezsin hani sana olan tavırlarının sen de sevgi oluşturması lazımdı ama sen iyice soğumuşsun..

kızdım sana şu an.

evet bir insanın iyi biri olması ille büyük aşka ya da sevgiye sebep olacak diye bir kural yok ancak evlilik olmuş çocuklar olmuş bu saatten sonra ne olabilir?
ayrıca eşin hissetmiyor mu ona olan bu soğukluğunu?

ben de eminim şöyle sövse dövse nasıl kör kütük aşık olursun... resmen bazen kadına karşı şiddeti destekleyeceğim bu forumda bu gidişle.. böyle iyi karakterli bir insanı nasıl sevemezsin hani sana olan tavırlarının sen de sevgi oluşturması lazımdı ama sen iyice soğumuşsun..

kızdım sana şu an.
eşim hissediyormu bilmiyorum bana bişey söylemedi hiç. ama bi kereseinde tatile gitmiştik kaldığımız otelde aynı memleketten bir aile ile tanıştık. kadın bana kocan seni çok seviyor ama sen ona karşı öyle değilsin demişti. iki günde tanıştığımız bir insan bunu nasıl anladı bilmiyorum. ben dışarda eşime soğuk davranmam.

eşim hissediyormu bilmiyorum bana bişey söylemedi hiç. ama bi kereseinde tatile gitmiştik kaldığımız otelde aynı memleketten bir aile ile tanıştık. kadın bana kocan seni çok seviyor ama sen ona karşı öyle değilsin demişti. iki günde tanıştığımız bir insan bunu nasıl anladı bilmiyorum. ben dışarda eşime soğuk davranmam.

2 gün tanıdığın biri bile anladıysa demek ki bahsettiğin gibi soğuk davranmıyor değilsin ya da rol yapıyorsun seviyormuş gibi bazı insanlar farkediyor demek ki.

böyle hayat geçmez işte.. en iyisi en kısa zamanda baş başa bir tatile çıkın bir bak kendi hislerini kontrol et..

eşinize aşık değilsinizdir. genelde böyle iyi anlayışlı her anlamda eşini düşünen incitmeyen erkeklere kadınlar aşık olmaz. nerde bizi üzecek canımızı acıtacak erkek var gider onları buluruz. ben sizin yerinizde olsam şu anlattığınız profildeki bir erkekle hayatımın sonuna kadar mutlu yaşardım..

o kadındaki kendini bilmezlik de bravo dogrusu. nasıl bir cüretle iki gündür tanığı insana bu yorumu yapabilmiş. cahilden korkulur.

merhaba arkadaşlar, sizlerle konuşmak beni çok rahatlıyor.

on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.

ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.
eşinizi sevmiyorsunuz başka açıklaması yok zaten görücü usulu imiş...

eşinize aşık değilsinizdir. genelde böyle iyi anlayışlı her anlamda eşini düşünen incitmeyen erkeklere kadınlar aşık olmaz. nerde bizi üzecek canımızı acıtacak erkek var gider onları buluruz. ben sizin yerinizde olsam şu anlattığınız profildeki bir erkekle hayatımın sonuna kadar mutlu yaşardım..
kendimden nefret ediyorum bazen neden böyleyim diye. hep bi mutsuzluk var üzerimde yüzüm hep solgun. dün bi komşumuz geldi çay içtik suzi hastamısın iyi görünmüyorsun dedi. yok dedim canım bişey istemiyor dedim elim kolum kalkmıyor dedim. oda canlan dedi. bi sorunun yok sıkıntın yok dedi. valla ben x abiye (eşime) imrenerek bakıyorum dedi. sen kalk şuraya gidelim desen x abi hemen kalkar ne istersen yapar dedi. eşimin bana karşı ilgisini komşularımda bilir hep imrenirler bana. galiba insanoğlu biraz nankör oluyor.

geçen yıl kalp spazmı geçirmişti acil ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. ağlamaktan gözlerim şişmişti kalbim yerinden çıkacak gibiydi.
canım senin hissettiklerin sevmemekten degil bende öyleyim yanındaiken sebiyorsun ama bunu uzak kaldıgındaki gibi yada evlenmeden önceki gibi hissedemessin . yinede sevgini hissetmek için esinin yüzüne bak senin için ne anlam ifade ediyor onu düsün o olmayınca nasılsın o senin hayatında nereleri dolduruyor sonra gülümse gör bak için nasıl kaynıyor

Back
X