• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin beni sevdiği gibi bende onu sevmek istiyorum.

merhaba arkadaşlar, sizlerle konuşmak beni çok rahatlıyor.

on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.

ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.
bosverrrrrrrrrr hep kadınlar mı iyi olcak bırak esin de böyle gayet güzelll yasa gitt

eşinin sana olan sevgisinden, bağlılığından emin olduğun için böyle düşündüğünü düşünüyorum.
Sizi öyle sahiplenmiş ki, onsuz nasıl bşy olacağını tatmamışsın.

aman diyim, bu şekilde kimseye anlatmayın sayfa sayfa. dost var düşman var. böyleleri mumla aranıyor da bulunmuyor.
Kıymetini bilin ömür boyu ;)

Konu sahibi bunun tek sebebi eşinin sana birşey katmıyor olması bence.
Eminim ki senin aklına, dünyana gerçek birşeyler katsaydı sen onu sonradan da severdin. Senin bir suçun yok. O seni, sen ona güzel birşeyler kattığın için seviyor.

İyilik bulunmaz bir nimet olsa da ruhumuz sadece onunla beslenmiyor.

Back
X