- 6 Ağustos 2022
- 81
- 16
- Konu Sahibi Pembehayaller88
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri... Öyle bir dertleşmek istedim. Kaynanamdan nefret ediyorum. Çünkü o daha nişanlıyken çıkardığı pislikleri ilerlete ilerlete devam ettiriyor ve ben dört senelik evliyim. Ondan daha güzel yemek yapıyorum ve ne zaman mutfağına ona yardım etmek için girsem;' böyle hamur yogurani da ilk kez görüyorum. Böyle kuymak mi olur bebek maması gibi... Sürekli bir aşağılama... Oysa ben tamamen iyi niyetimden yardım ediyorum( her gün oran agriyo buram agriyo. Ah dizim vah boynum). Mutfağına dokunmamdan rahatsız olduğunu fark ettiğimde kendimi yemekten geri çekmiştim ve o annemi arayıp kızını hiç mi yetistirmedin bişey bilmiyor yapmıyor demişti. O kadar aptalım ki ona acıyıp ellerim ağırina kadar kremle masaj yaptım ve o ertesi gün beni sürekli imalariyla asagiladi. Üstelik bebeğimi kaybedeli(düşük) iki ay geçmişken( psikolojikmi düzeltmek için yazlıklariba gittik eşimle). Bana bir keresinde kendi ağzıyla söyledi;' bı dahakine gelinimi çok iyi secicem' diye Kaynım tepki verdi ama niyet belli... Eşimle severek evlendik ve onu çok ama çok seviyorum. En zor zamanlarimizi hep beraber atlattık ve annesine tepki vermekten artık yoruldugunun farkındayım. Gerçekten üzülüyorum. İstesem geri dönüşü olmayan kavgalar çıkarıp kvye karşılık veririm ve eşimde benden yana olur eminim ama bunu yapmiyorum çünkü eşimi o kadar çok seviyorum. Bu yaşta benim bile anneme ihtiyacım varken onun yok mu, diye düşünüyorum (üstelik diğer oğulları arasında eşime sürekli haksızlık yapmasına rağmen) . Ben ilk evladımı karnımda üç ay tasidigimda bile ona bu kadar kıyamaz elim karnımda dolaşırken bazı insanlar anne olmaktan bir haber... Adı ana işte! Öyle bir anne düşünün ki kocasıyla bir olup çocuklarını sürekli asagiliyor ve cimrilikten ağzı kokuyor ağzı... Biz gittiğimizde sucuğu sakladığını gördüm biliyor musunuz? Kilo almayın diye buzluğa koydum çok sucuk tuketiyosunjz dedi bize... Misafir gelcek diye dolapta etleri bekletti bizim için bir şey yapmadı. Yazliktayken her gün küçük oğlu için oğlum bunu sever bunu yapalım, şunu sever bugün şunu yapalım. Eee benim kocam da başka bir şey istedi hevesle malzemesini bile aldı o gün bile öteki oğlu mantarlı bilmem ne sever onu yapalım. En sonunda dayanamadım kocam şunu istiyo bunu yapcam dedim kaynatam içerden seslendi. İkisi fazla gelir bu kadar da pis boğazlı olmayın... Biz de pazar günü dönecekken cuma günü İstanbul'a döndük. Evlerinin de canı cehenneme kendilerinin de... Kayinlarimi seviyorum ama onlardan tiksiniyorum!!!!