kaynana kabusu

hatupek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
85
9
16
Kocaeli
selam kizlar bizim 2 arabamiz va guya biri benim ama sozde benim butun hafta araba kayinvalidemde haftads 3 gunde aksamlari geziyor 11 lerde eve geliyor bugun ogleden sonra ben alip teyzeme gideyim dedim ordanda anneme gidiccektim neyse hazirlaniyordum kv geldi aa nereye dedi bende isim var gezicem dedim eee ben izmite gidicem dedi bende ben gidicem dedim sonra yola ciktim esim mesaj atti yaklasinca arabayi bana ver dedi bende bi isi var gelicek sndim bekledim baya sonra gelmicen mi dedim neyse gelsi bi baktim obur arabayla gelmis ee benim arabam nerde dedim anneme verdim dedi neden verdin dedim sen ne yapicaksin o izmite gidicek dedi bende dedim ki zaten butun hafta onda niye ben alinca rahat vermiyosunuz dedim bana azma sorun cikarma agzina bilmem ne yaparim dedi ve yavsak dedi oyle sinirliyim ki yaniii

Arabanın anahtarını kvdene kim veriyor. Kvden niye izmite gidiyor. Sen neden evli barklı ınsansın tek basına niye izmite gidiyorsun. Baya karısık... Hiç anlaşılır değil.

Araba senin değil düpedüz kayınvAlidenin. Eşinde seni iyi oyuna getirip almış arabayı. Ben olsam öyle bir ödetirim ki bidaha annesi gelip arabayı isteyemez

bana esim yavsak diyecek ... annemin evinden dönmezdim sen devam et böyle. anahar birkere niye kvdende bende olsam satarim okadar basit. sen niye keni kararlarini vermiyorsunki ezik misin?? kvden nasil evine zirt pirt anahar icin girio cikiyor
arkamda duran bir ailem yok cekip gidemiyorum beni eziyorlar hic bir fikrime saygi duymuyorlar kaynanam kendi eviymis gibi takiliyor bide senin evin benim evim mi var diyo bir kere benim arabam dedim ne demek senin araban dedi

arkamda duran bir ailem yok cekip gidemiyorum beni eziyorlar hic bir fikrime saygi duymuyorlar kaynanam kendi eviymis gibi takiliyor bide senin evin benim evim mi var diyo bir kere benim arabam dedim ne demek senin araban dedi
O araba senin paranla alindiysa senin arabandir..

hayir benim paramla alinmadi terbiyesizlesme dedim ne diyeyim konusursam dover beni
Peki boyle ne zamana kadar susup hakaretlerine yok saymalarina katlanacaksin nereye kadar gidecek boyle.. kendi cocugun yoksa ayril iş bul kimseye siğinmanada gerek yok kendi ayaklarının ustunde durabilirsin.

Peki boyle ne zamana kadar susup hakaretlerine yok saymalarina katlanacaksin nereye kadar gidecek boyle.. kendi cocugun yoksa ayril iş bul kimseye siğinmanada gerek yok kendi ayaklarının ustunde durabilirsin.
ben kendi ayaklarimin ustunde dururum ama bir oglum var zaten hersey ona hamile oldugum zaman basladi yoksa cekip giderdim biliyolar ama simdi farkli gidemicegimi biliyorlarr

Back
X