- 19 Eylül 2017
- 360
- 504
- 53
- 31
Merhaba, 4 yıllık evliyim ve 4 yıldır aynî apartmanda karşılıklı dairelerde oturuyoruz eşimin ailesiyle. 5 kardeşler ve tek biz aynî apartmandayız diğerlerine başka yerden bize ayNı yerden ev alındı. Kaynanam eşime çok düşkün çünkü. Sabah akşam zile basmadan durulmuyor bi yere giderler zile basarlar gelirler zile basarlar. En müsait olmadığımızda zile ısrarla basarlar açmazsak ararlar üst üste.. sürekli orda olmamızı istiyorlar ev temizlesem bırak gel sonra yap şu işim var sonra git. Oturmaya gelirler k.baba sağı solu arar gelinde çay içiyoruz sizde gelin.. ve biz evimizi sattık apartman da başka olaylardan sonra eşim burda durmak istemedi teklif ondan geldi açıkçası benim de işime geldi tabiki şimdi kiraya gidiyoruz müstakil ev alıcaz biraz birikim daha yapıp. Ama sorun şu ki kaynanam bana cephe aldı resmen hem üzülüyorum yalnız kalacaklar diye ama o bana cephe aldıkça da sinirleniyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu süreçte burdan uzak olmak bana çok iyi gelicek ama bu seferde telefondan sızlanmaları başlayacak. Kendimi yalnız kaldıkları için kötü hissediyorum halen