O kadar coşmayın... Zaman neyi getirir bilinmez gün gelir çocuk için sağlık için yakınlarına taşınmak için can atarsınız.Evim kaynanama 17 km annemede 11 km cok şükür.. simdi tasiniyorum ama yine uzak olcak oooh canima değsin
Ne alaka coşmak la şimdi? AnlayamadımO kadar coşmayın... Zaman neyi getirir bilinmez gün gelir çocuk için sağlık için yakınlarına taşınmak için can atarsınız.
Bende normalde öyle birisiyim yani hep öyle söylerdim ne kendi annemlerle ne kaynanamlarla alt üst oturmak istemem diye, ama cok büyük konustum heralde basima geldi, yani bu karar yine bana ve esime kalmisti ve kaynanamda öyle söyleyince hani karismicam size hic diye bende inandim ve düsündüm bari sevap olur sadece gecici süreligine tasinalim ozaman dedim. Ilk basta kaynanamla cok iyidim ama kina ve dügün zamani illa bi gerginlikler olurya o yüzden kin veya ön yargili davraniyo olabilirimde.
Mesela benim annemler gelse illa ugrarlar yani tamam hic selam vermeseleree olmaz ama bende böyle seyleri sevmiyorum sonucta onlar her geldigindede annemler gelmiyorya, kendi anneme babamada özel olsun istiyorum. Kim geldi gitti hep haberleri oluyor.
Kusura bakmayin lütfen belki daha biraz cahil olabilirim bu konusa daha 5 ay oldu evleneli, daha evliligime seviniyim derken böyle seyleri takar oldum.
Malesefde suan tanisamayiz daireyi kendimize göre istedigimiz gibi yeni tamir ettik o yüzden borc yaptik mecbur 1-2 sene dayanmam gerek
Herşeyi karşılıklı bekliyorsan bir pazar da sen kahvaltı hazırla sen onu çağır madem bence sen kendi kendini dolduruyorsun kadına acıdım vallaBende kendi özgürlügüme düskünüm tabi ve yapilan iyilikleride gören birisiyim, zaten gecici süre icin burda kalicaz diye sabretmeye calisiyorum, evden cikiyosun balkonda kaynana olunca hemen soruyo nereye gidiyon nerden geliyon gibi seyler bunlarda beni bunaltiyo.
Ben kendimi bildigim icin bastan istemedim ama sonra kaynanam bizi ikna etmeye calisti bende kirmak istemedigim icin, ve eltimde üst katta kaldigi icin ozaman tamam dedim simdi o kabul etmis ben etmesen kötü gelin ben olucam ve sonra bunun lafini duymak istemedigim icin kabul ettim sadece, yoksa öyle kendi özgür istegimle degil.
Evet hazir sofraya cagriyor ama kendisi istediyse burda kalmamizi ozaman bi zahmet bizdende is beklemesin.
Ben yine üzerime düsen görevide yapiyorum saygimi hep koruyorum.
Ama ben herseyi karsilikli istiyorum yani burda alt üst kaliyoruz dolayisiyla kaynanamlari kendi annemlerden daha cok görüyorum ve bende sadece gelinim diye illa erkek tarafinla sürekli olmak görüsmek istemiyorum.
Bilmiyorum kendimi ifade edebiliyormuyum
Baba evine derken evi terk mi etmistin?Ben alt üst oturuyoruz ben istememiştim ama ailem beni biraz etkiledi yok kira vermezsiniz yok kendi evin falan böyle zorluk yasayacağımı bilseydim kirada olurdum daha iyi kaç kez bu ev meselesinden kavga ettik baba evine döndüğümde ayrı ev istedim tutmadı cok zor alt üst oturmak kv sesini duymak olum geliyor bazen sanki hep gözetleniliyorum hissi illa gelio geçerken laf atacaksın ailem küs rahat gidip gelmiyorlar tayin meselemiz var insaallah uzaklara tasınırız bizde çook amin