Kaynana ile alt üst oturma

oooo 5 ay olmuş senin evleneli.. dur bakam daha bi bebiş yap daa:)
ben 4 senedir kaynanamla altlı üstlüyüm.. baştan hiç istemedim. keşke istemeseydim... eşimi sevdiğim için kabul etmişim salak kafam...
ama şu ki ne anneme yakin nede kaynanama yakin olmak istemiyorum. herşeyden haberdarlar onlar. benimde haberim oluyo:) misafir gelince beni çagiriyolar gel diye ayip olmasin die gidiyorum ama gitmek istemiyorum banane misafirinden.. benim misafirim mii....
bide bebek var. görümcem sık sık ağagiya iniyor yegeni görebilmek için.. kiramadim.. sevip giderdi... rahatsiz oluyordum o banamisin demiyooo.
bebegimin doğumu ile birlikte aralarimiz eskisi gibi sicak degilim ben soğuk duruyorum hiç muhabbet edesim gelmiyo.
çalışıyorum. evde oğlu (eşim) var işsiz..:) ben yokken hergün öğlen kahvaltida birlikteler.. bana laf söleyemiyo.. güçsüz olursam bin laf söler bilirim :)
keşke ayri eve çiksaydin.. daha iyi ben başka yere tayin istiyorum. eşim ben ailemden ayrılmam diye kabul etmiyo.

Ben de kv ile çok yakın oturuyorum ışığı filan takip ediyorlar ben de çok hoşlanmıyorum,eşimle beraber iyi de kazanıyoruz aslında taşınabiliriz ama kızıma kıyamıyorum,dört yaşına kadar baktı kadın hem de gözü gibi. Şimdi ikinciye hamileyim ücretsiz izin kullanıcam vs ama yine bi iki yıl bakacak kreş yaşına kadar,özel okulda tam gün kızım ama hasta oluyor okula gitmediği oluyor erken geldiği oluyor,çocuk büyüyünce de bitmiyor ki bakım işi,yani çocuk elimi kolumu hep bağladı,muhtemelen de bağlayacak,kızımın bakımı iyiyken kendi keyfim için uzaklaşamadım ya kötü bi bakıcıya denk gelirsem vs diye,eve gelen temizlikçiyi bile ne zor ayarladım,ama sizin çalışma durumunuz ya da böyle bi yardımları yoksa bu kadar da sinir oluyorsanız bi şekilde uzaklaşın ordan.

Ben de eltim ve kv ile ayni aptmandayim, kv ile sorunum yok sag olsun karismaz calisiyorum yardimci olmaya calisir ama eltim biraz degisik yani surekli ic ice mi olalim istiyor ya da surekli onunla ilgileneyim falan istiyor sanirim zaten bazi yaptiklari beni sinirlendiriyor birde neden gitmiyor musum ona falan gibi laflari oluyor, yok 2 cocukla cok yoruluyormus hic halini sormuyor musum faln ee ben de calisiyorum ve baya yogun calisiyorum ve hamileyim eve kendimi zor atiyorum resmen kimse bana sormuyor sen nasilsin diye...ben de o boyle yaptikca hic gidesim gelmiyor

Bende kendi özgürlügüme düskünüm tabi ve yapilan iyilikleride gören birisiyim, zaten gecici süre icin burda kalicaz diye sabretmeye calisiyorum, evden cikiyosun balkonda kaynana olunca hemen soruyo nereye gidiyon nerden geliyon gibi seyler bunlarda beni bunaltiyo.
Ben kendimi bildigim icin bastan istemedim ama sonra kaynanam bizi ikna etmeye calisti bende kirmak istemedigim icin, ve eltimde üst katta kaldigi icin ozaman tamam dedim simdi o kabul etmis ben etmesen kötü gelin ben olucam ve sonra bunun lafini duymak istemedigim icin kabul ettim sadece, yoksa öyle kendi özgür istegimle degil.

Evet hazir sofraya cagriyor ama kendisi istediyse burda kalmamizi ozaman bi zahmet bizdende is beklemesin.

Ben yine üzerime düsen görevide yapiyorum saygimi hep koruyorum.

Ama ben herseyi karsilikli istiyorum yani burda alt üst kaliyoruz dolayisiyla kaynanamlari kendi annemlerden daha cok görüyorum ve bende sadece gelinim diye illa erkek tarafinla sürekli olmak görüsmek istemiyorum.
Bilmiyorum kendimi ifade edebiliyormuyum

Bu arada kiramizida ödüyoruz yani borcsuz degiliz kendimiz yaptik kendimiz ödüyoruz evin borcunu

Cocugum Yok ve burdan tasinmadanda cocuk düsünmüyorum zaten calisiyorum ve önce para biriktirmek istiyorum

Hicbir problem yok. Kimsenin de doldurusuna gelmeyin. Hem bunu siz tercih etmissiniz. Kadin da soz verdigi gibi size karismiyormus. Ee daha ne? Ha cok cok mu kafaya takiyorsunuz. Bu evi kiraya verip baska eve kiraya gecersiniz. Ama bence problem yok ortada

Bencede ne alaka, sanki onlar yüzünden istemiyorum dedim, baska hayallerim var daha önce büyük ev birikim ondan sonra cocuk dedim.

Valla Bacim bende evleneli 9 ay olcak işte sen iyi niyetli davranmışsın ama hos degil tabi gelenden gidenden haberleri olması
Bazilari var laf bile eder her gun annenler geliyor hayırdır diye yalansa yalan de? Burda konularda var evime gelene kaynanam karışıyor diye.
Ben seni haklı buldum sende bir hevesle masraf edip tamır ettirmissin kendi zevkince mutfak falan mi yaptirdin?
Insallah kurtulursun ordan yeni eve taşınırsınız ve düğün ve kina zamani olan seylere kin tutman gayet normal
Ne yazik ki boyle seyler unutulmuyor
Insanin özel günü sonucta
Haksiz miyim. Ben seni hakli buldum

Evli değilim ama bir dönem aile apartmanında kiracıydım ve ev sahibim kaynana gibi herşeyime karışırdı hiç arkadaş çağıramazdım tv sesine, telefonla konuşmama bile laf ederdi
o yüzden ev sahibiyle aynı apartmanda oturmaya da kaynanaya da karşıyım çok şikayetçiyseniz çıkın

Ben alt üst oturuyoruz ben istememiştim ama ailem beni biraz etkiledi yok kira vermezsiniz yok kendi evin falan böyle zorluk yasayacağımı bilseydim kirada olurdum daha iyi kaç kez bu ev meselesinden kavga ettik baba evine döndüğümde ayrı ev istedim tutmadı cok zor alt üst oturmak kv sesini duymak olum geliyor bazen sanki hep gözetleniliyorum hissi illa gelio geçerken laf atacaksın ailem küs rahat gidip gelmiyorlar tayin meselemiz var insaallah uzaklara tasınırız bizde çook amin

Herşeyi karşılıklı bekliyorsan bir pazar da sen kahvaltı hazırla sen onu çağır madem bence sen kendi kendini dolduruyorsun kadına acıdım valla

Baba evine derken evi terk mi etmistin?

Ahhh canm ahhh benimde hic sorunum yoktu. Ama nekadar iyi olsada iki taraf sorun cıkıyor illaki, bende kullanılmaktan yoruldum. Kayinwalidem altta ben ustte oturuyorum. Benim evime bana sormadan misafir cagırıp sonra ben cagirmadım diyip isin icinden cıktı görümcem cıkıp benden izinsiz dolabımdan kiyafetimi alıp giydi cıldırdım esime patladm. yaz ayında yayladalar guya surekli geliyorlar asagıda evi olmasına ragmen bende kalmak istiyorlar buda beni cıldırtıyor. Bizde birkac sene dedik 1 yılda bezdim Esimde cok pisman oldu. Ama gel gorki gidemiyoruz evlerine masraf yaptık otururz diye 12.000 tl o yetmiyor gibi kayınpederin arabasını yaptırdı esime parasını verecegim dedi ama vermiyor 7.000 tl biz kredi oduyorduk zaten esimde artık son 1 yıl daha sabret yalwarsalar durmam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…