Kaynana ile alt üst oturma

Bir gün kapılarını çalmaya gidiyormuşsunuz ve başka bir komşu "onlar taşınalı çok oldu ya," diyormuş. Şuan bu sahne canlandı gözümde. :KK70:
Kız bi bak belki ölmüştür 🤭

Cumaları whatsapp grubundan birbirinin üzerine atlayıp sarılan ayılar gifini yolluyoruz 🤣🤣 yaşıyordu en son. 🤣🤣 Taşınsa yazardı diye umut ediyorum. 🤣🤣

Çok severim kayınvalidemi ya, kafa kadındır. 🤣 Çok gitsem kesin istemez aaa benim programım var niye hep geliyosun falan diyebilir yani. 🤣🤣🤣
Der valla hayalim ilerde evlendirip makyaj yapıp süslenip gezip tozacam 😂😂 ne torun bakarım ne bir şey severim sadece lütfen gelecekte ki gelinim vs benden bi halt beklemesin niye zorundamıyımmmm😂 bekar olmam dışında bir sorun yok :lülülü:

merhaba arkadaslar ben kaynanam ve eltimle alt üst oturuyorum, eltimle cok sükür iyi anlasiyoruz kaynanamda idare eder yani aslinda aramiz iyi ama söyle söylim ben bastan burda oturmak istemiyordum ama kaynanam bizi ikna etmeye calisti size karismicam etmicem herkesin evi ayri falan filan diyerekten.
Neyse ama yinede her eve girip ciktigimizda görünüp duyuluyo kim geldi gitti ben bunlari hep kaynanama söyledim zaten bastan neyi sevip sevmedigimi biliyo ama iste bazen cok fazla takiyorum kafama ister istemez gicik oluyorum ne görmek ne sesini duymak istiyorum, ara sira bi kahvalti hazirlar normalde her pazar ama tabiki her pazar onumu cekmek zorundayiz diye gitmiyoruz her cagirdiginda ya yedik diyoruz yada kendim hazirlamis oluyorum zaten.
Zaten buraya girerken dedik sadece bi kac senelegine burda kalicaz diye cünkü esimle ev almak istiyoruz insallah oda olur en yakin zamanda suan daha ayaklarimiz üstüne kalkmaya calisiyoruz herseyi kendimiz yaptigimiz icin hem dügün hem evi yeniden tamir ettik ilerde burdan cikarken daha iyi fiyata kiraya verebilelim diye.

Yani diyecegim o ki benimle ayni durumda olanlar var mi? Kaynanasiyla istemedigi halde alt üst oturanlar?
Ben nişanlıyız kaynanam şimdiden herşeye karışmaya başladığı halde ben bişey karışmam çağırırsan geliriz çağırmazsan gelmeyiz diyorlar ve benle konuşurken daha dublex ev aldılar taşıdılar ayrı 2 daireye çeviricekler orayı 3 aydır sevgiliydik o zaman yani nişanlım ödüyo kredisini bana ağız ucuyla sordular istemediğimi biliyodular şimdi ben başka yerde kaynanamdan ayrı oturmak istiyorum neredeyse nişan atıcaz bir artı bir evleri var kaynanalar bunce sene orda oturmuş oturmuş şimdi orayı beğenmiyor ne hikmetse ev almalarına biz konuşmaya başladıktan sonra oldu gidip orda otursalar oturmuyolar işte çıldırcam

merhaba arkadaslar ben kaynanam ve eltimle alt üst oturuyorum, eltimle cok sükür iyi anlasiyoruz kaynanamda idare eder yani aslinda aramiz iyi ama söyle söylim ben bastan burda oturmak istemiyordum ama kaynanam bizi ikna etmeye calisti size karismicam etmicem herkesin evi ayri falan filan diyerekten.
Neyse ama yinede her eve girip ciktigimizda görünüp duyuluyo kim geldi gitti ben bunlari hep kaynanama söyledim zaten bastan neyi sevip sevmedigimi biliyo ama iste bazen cok fazla takiyorum kafama ister istemez gicik oluyorum ne görmek ne sesini duymak istiyorum, ara sira bi kahvalti hazirlar normalde her pazar ama tabiki her pazar onumu cekmek zorundayiz diye gitmiyoruz her cagirdiginda ya yedik diyoruz yada kendim hazirlamis oluyorum zaten.
Zaten buraya girerken dedik sadece bi kac senelegine burda kalicaz diye cünkü esimle ev almak istiyoruz insallah oda olur en yakin zamanda suan daha ayaklarimiz üstüne kalkmaya calisiyoruz herseyi kendimiz yaptigimiz icin hem dügün hem evi yeniden tamir ettik ilerde burdan cikarken daha iyi fiyata kiraya verebilelim diye.

Yani diyecegim o ki benimle ayni durumda olanlar var mi? Kaynanasiyla istemedigi halde alt üst oturanlar?
Ben vardim derhal Tasindim yoksa delirecektim 2 sene oturdum alt ust

ara sira bi kahvalti hazirlar normalde her pazar ama tabiki her pazar onumu cekmek zorundayiz diye gitmiyoruz
Şu kisma çok üzüldüm benim de kv le ara ara gerilimlerimiz olur ama boyle bi cumleyi kendisine kurmaya kiyamam hele yengelerimin anneme karsi boyle bi cumle kurdugunu hic duymaz istemem yazik...

Biz oturduk. Şirret, çıkarcı, yalancı yengemden, pasif abimden ve terbiye edilmemiş yeğenlerimden dolayı cehennem gibi yaşadık bir süre. Biz çıkmaz etmezdik, maalesef onlar hep bizdeydi. Yengem çocuklarla ilgilenmemek için bize bırakır, her gün bir o sokak, bu sokak, o arkadaş saatlerce gezerdi. Yıllarım dersimi, işimi gücümü bırakıp, çocuk bakmakla geçti. Annemin engeli var, çocuk peşinde koşturamaz; bilerek benim özelimi işgal ederdi. Evimiz marketi olmuştu, bir gün içinde on kere kapı çalar, süt yumurta ekmek peynir diş macunu isterdi. Bizden geçinirdiler, abartmışlardı, iyice parazitleşmişlerdi. Hepimiz rahatsızdık. Şaka gibi dönemlerdi, kurtulduk çok şükür. Bir daha mı tövbe. Günde otuz kere zil çalar mı kayıp yıllar yemin ederim :kızgın:

Aynı durumdayız canım yazları tokata gidiyorlar Allahtan 6 ay yoklar..
Yemek yapmışım yapmamışım farketmez o çağırınca hemen zıplayıp gider eşim bana haber vermez bir bakmışım inmiş aşağı eve çıkıncada benim suratımı çeker şirinlikler yapar
Akşam çaya çağırıldıysak mutlaka gitmeliyiz aksi halde k.p. söylenir üst üste arar arada eşimde tepki göstersede anlamazlar
Cumartesi pazarları mutlaka gelir k.v. kahvaltı yapmış olur ama çayımızı içer ..gelmesi sorun değil ama zehrini akıtmadan laf sokmadan bana yada ergen kızıma sataşmadan yada kendine yetmeyen aklını bize vermeden gitmez boş ve cahilce milleti eleştirir kendini över saatlerce arkasından kocası gelir evde bulunan herşeyi eleştirir kedimi kızımı yerdeki halıyı yada geç uyanıyor olmamızı eşimde dinler sadece ses çıkartmaz.. Onlar gidince ben yine tavır eşim yine trip çeken olur bu döngü yıllardır böyle
Üstümüze büyük eltim var ama ona asla gidilmez yanlız günlük yemeğini k.v. götürür alışkanlık olmuş boş geçirmez asla içeri girmez kapıdan verip döner evde yoklarsa kapının önüne bırakır
Benim kapım açılsa hemen fırlar nere gittin nerden geldin bilmem ne
Anneme gitsem hemen (niyee) diyecek kadar bencildir ..en son sence niye demiştim bozulmuştu🤣 hemen kızını peşime takmaya çalışır oda gelsin seninle sıkılıyor falan kabul etmeyince bozulur direk
Kaçta yattım kaçta kalktım sürekli takiplerinde gece uyumaz ışıkları kontrol eder
Evime biri gelse hemen damlar oturur başköşeye
Tutar eskilerini getirir eşya yada kıyafet almayınca bozulur tavır yapar.bende alıp çöpe atarım fark ettirmeden ..
Yani bu gibi tavırlar diyeceksin nasıl katlanıyorsun
Yıllardır kavga etmekle bir yere varamadım aynılar değişmiyorlar kendilerini bizim sahibimiz zannediyorlar
Eşimi elimin altına aldığımdan beri onları gerçek anlamda umursamıyorum hatta mutlu hayatımız onları oldukça geriyor bunun hazzı benim için kafi
Mesela bu yaz memlekete gitmedik 2 kez tatil yaptık aşırı sinir oldular ama uzakta olduklarından diş geçiremediler..onlar burda olmayınca evin ağası benim ben ne dersem o🤣

Buradan taşınma imkanım hiç olmadı bu ekonomik şartlarda da olacağını sanmıyorum bazen diyorum ki boşanmadan bunlardan asla kurtulamam...
Ama evliliğim gayet iyi eşimle çok iyi anlaşıyoruz hayallerimiz,zevklerimiz, fikirlerimiz herşeyimiz aynı..düzgün giden bir evlilik bozmaya değer mi diyor vazgeçiyorum(bu hale getirmek yıllarımı aldı)
Ailene sınır çiz diyorum bazen ne yapayım benden başka kimseleri yok diyor (abisi ailesiyle hiç alakadar olmaz düşman gibi onlara karşı) babasıda ona karşı tabi...
Tek çalacakları kapıları bizim kapımızmış evet öyle aslında yaşlı insanlar tmm eyvallah ama bizde genç değiliz artık yaş 38 eşim 43
Dün telefonda ailesiyle konuşuyordu sizi ben alırım tokattan buraya sen kullanma arabayı dedi delirdim yazın gitmedik ya onun için kendini kötü hissediyormuş
Yıllardır ilk kez posta koydu ailesine kurbanda gitmedi suçlu hissediyor kendini
Geleceklerini düşündükçe başıma ağrılar giriyor bütün huzurumu kaçıracaklar yine
Allah affetsin bizde yaşlanacağız birgün diye diye kendimi teskinliyorum ama nereye kadar bilmem

Eski konu hortlatma perileri iş başında 😂 Allah aşkına nerden geliyor aklınıza bu kadar zamanlara inmek 😂😂😂

X