Kaynana ,görümce..

Valla benim eşim sözkonusu olunca da evlat ayrımı oluyormuş gibime gelir.ama bu zaten onun farkında.ekstra bir şey sölemiyom.Ama benim eşimde hiçbir şey söyleyemez.hatta söyletmezde.Değişen bir şey yok yani.o yüzden maddi durumunuz yerindeyse hayatını yaşa.üzme kendini.

Ama ben yazımda suç sende değil demiştim..
Sadece sen haline şükret bir de yurtdışındaki abilerin eşlerini düşün dedim.
Düşünsene sen çalış didin eşinin annesine gönder o da diğer çocuklarına ev alsın.
İnsan çıldırır valla.

Son düzenleme:
yamukprensescim ben seni anlayabiliyorum,haksızlık yapılması insanı çok sinir eder,eğer çok geniş bir insan değilsen ki ben çok takarım düşünürüm kafama asla geniş olamam yani büyük hayal kırıklığı yaşardım..ama galiba anneler gelinleri yerine kızlarına vermeyi tercih ediyorlar..mesela benim kaynanamda çok iyidir hoştur eltimle bizi asla ayırmaz ama diyelimki birlikte sarma sarıyoruz,hemen görümceme bi tencere kendi sarar,bizde kendimiz kaynanamda toplaştıysak orda yenecek dolmayı sararız..ben genelde bişey demiyorum,sonuçta sarma alttarafı ama büyük eltim derki anne o zaman bizede bir tencere sarcan evimize götürcez:))) küçük bi örnek vermek istedim...ama tabiki senin olayın daha sinir bozucu,çünkü bariz haksızlık var bence hakkını ara derim ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…