- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
-
ayy canım taktığın şeye bak bırak elinde telefon olsun ne olacak sen hep kendi görevini yap ki dönüp sana karşı şunu yapmadı bunu yapmadı buda böyle oldu gibi şikayetlerde bulunmasınlar.. ellerine koz verme.. hem ikinizde zıtlaştığınız zaman ne olacak biliyor musun tecrübelerimden konuşuyorum olay büyüyecek te büyüyecek bir bakmışsın eşin yıpranmış arada kalmış yazık sonuçta annesi bacısı atsa atamaz satsa satamaz ..eşin mutsuz olduktan sonra yıprandıktan sonra ne önemi var gururun.. ailende huzursuzluklar olacak.. sana tavsiyem ne yakacak kadar yaklaş nede donacak kadar uzaklaş...
Anladım canım doğru ama bu saatten sonra mesaj atsam abes olur aslında benım sucumda yok olayın ıcınde yokum sadece eşim bilmiyoduk bilsem aramazmıyım aklımda bin birtürlü şey var dedi..Doğru aslında eşimin aklına gelse arardıı yanii ne bileyim aklım karıştıı
hayır hayır atma şuan msj. bi kaç gün sonra tavirları sana karyşı çok sert değilse, abla hamilelik zor geçiyor.
ilaçların yan etkileri halsizlik uyku yapıyor de. tamamen unutmuşum de geç. bu kadar üzme kendini. bunlar telafi edilecek şeyler. ister kabul etsin ister etmesin.
hem o ilaçlar harbiden afedersin beni mal gibi yapıyosalondan odaya giderken ne alacağımı unutuyorum
Canlm ya sen işin içinde yoksan sana bir şey söylememişlerse canını niye sıkıyorsun ki?sen bence hiç bir sey olmamış gibi davran.sanki birseyden haberin yokmuş gibi,ya da olanlar seni ilgilendirmezmiş gibi ki zaten kardeşlet arasında olan bir durum.kafana takma derim.bence görümcene afedersin unutmuşum içerikli bir mesaj ata bilirsin.nede olsa aranızda sözlü olarak kötü 1seyler geçmemiş.sen aranı normal tutmaya bak bence.ne onlardan 1sey bekle ne de ekstra bir sey yap onlara.her şey düz,gerektiyi şekilde...
Forevercım,sen hamilesin ,zor geçiyor,ve bu gibi gereksiz konular ile canını sıkma ,çok çok anlayışlı bir kocan var ,herşeyine yardımcı,seni onlara karşı destekleyen ,allaha şükürki birde gencecik annen var ,senin onların yaptığı yemeğede ,gelip gitmelerinede ihtiyacın yok,boşver gelirlerse surat asma ,gidersende el öp otur kenarda ,illa bu ilişkilerin canım cicim olması gerekmiyor,onların belliki seninle bir sorunları var,o yüzden sana kaç kez söyledim hem arkadaş hem abla olaraj tavsiyelerde bulundum ,eşinde biliyor onların tavırlarını ve tutumlarını ve her zaman sana hak veriyor ,sende sesini çıkarmayarak ve sakin kalarak eşinin gözünde aslında yüceliyorsun .bu sebeple boşvereceksin ,her ne olursa olsun,bebeğini sormasalarda ,doğum günü için sorun çıkartırlarsada ,yada herhangi olabilecek her türlü olumsuzluğa kulaklarını kapatacaksın canım.ancak böyle mutlu olursun ,geçecek bu zor günler ,bebeğinle mutlu günlerin olacak ,o zaman kv,görümce umrunda bile olmayacak.
Forevercım,sen hamilesin ,zor geçiyor,ve bu gibi gereksiz konular ile canını sıkma ,çok çok anlayışlı bir kocan var ,herşeyine yardımcı,seni onlara karşı destekleyen ,allaha şükürki birde gencecik annen var ,senin onların yaptığı yemeğede ,gelip gitmelerinede ihtiyacın yok,boşver gelirlerse surat asma ,gidersende el öp otur kenarda ,illa bu ilişkilerin canım cicim olması gerekmiyor,onların belliki seninle bir sorunları var,o yüzden sana kaç kez söyledim hem arkadaş hem abla olaraj tavsiyelerde bulundum ,eşinde biliyor onların tavırlarını ve tutumlarını ve her zaman sana hak veriyor ,sende sesini çıkarmayarak ve sakin kalarak eşinin gözünde aslında yüceliyorsun .bu sebeple boşvereceksin ,her ne olursa olsun,bebeğini sormasalarda ,doğum günü için sorun çıkartırlarsada ,yada herhangi olabilecek her türlü olumsuzluğa kulaklarını kapatacaksın canım.ancak böyle mutlu olursun ,geçecek bu zor günler ,bebeğinle mutlu günlerin olacak ,o zaman kv,görümce umrunda bile olmayacak.
bu hatuna katılmamak elde değil yılların tecrübesi, arada banada akıl verse kv görümce pıçaklamadan önce
Valla canım sorma sinir ettiler beni allah eşimden raI olsun o olmasa naparım bilmiyorum ben onlara gitsem bilemiyorum bi surat assalar ki görümcem öyledir genellikle ben orda sinirlerinir çıkar gelirim eve yani bilmiyorum eylülümm yaaa
ah yavrum ah ,bende de var evlere şenlik bir kaynana bir görümce ,ben onları adam edene kadar neler çektim ama oldu yani ,
12 yıldır bu ailedeyim ,9 yıldırda gelinleriyim resmi olarak :)
belirgin bir taktiğim yok ,umursamazlık işe yarıyor diyorum o kadar .
ayy canım taktığın şeye bak bırak elinde telefon olsun ne olacak sen hep kendi görevini yap ki dönüp sana karşı şunu yapmadı bunu yapmadı buda böyle oldu gibi şikayetlerde bulunmasınlar.. ellerine koz verme.. hem ikinizde zıtlaştığınız zaman ne olacak biliyor musun tecrübelerimden konuşuyorum olay büyüyecek te büyüyecek bir bakmışsın eşin yıpranmış arada kalmış yazık sonuçta annesi bacısı atsa atamaz satsa satamaz ..eşin mutsuz olduktan sonra yıprandıktan sonra ne önemi var gururun.. ailende huzursuzluklar olacak.. sana tavsiyem ne yakacak kadar yaklaş nede donacak kadar uzaklaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?