• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana,görümce...sabrım taştı artık..

ayy canım taktığın şeye bak bırak elinde telefon olsun ne olacak sen hep kendi görevini yap ki dönüp sana karşı şunu yapmadı bunu yapmadı buda böyle oldu gibi şikayetlerde bulunmasınlar.. ellerine koz verme.. hem ikinizde zıtlaştığınız zaman ne olacak biliyor musun tecrübelerimden konuşuyorum olay büyüyecek te büyüyecek bir bakmışsın eşin yıpranmış arada kalmış yazık sonuçta annesi bacısı atsa atamaz satsa satamaz ..eşin mutsuz olduktan sonra yıprandıktan sonra ne önemi var gururun.. ailende huzursuzluklar olacak.. sana tavsiyem ne yakacak kadar yaklaş nede donacak kadar uzaklaş...

Evet canım ben zaten diyorum ailen onlar senin saygısızlık yapma sakın ama olayın içinde ne bileyim valla bi tuaflar ya aslında konuşmayıda düşünmüyorum hiç ama eşim üzülür diye tedirginim

Anladım canım doğru ama bu saatten sonra mesaj atsam abes olur aslında benım sucumda yok olayın ıcınde yokum sadece eşim bilmiyoduk bilsem aramazmıyım aklımda bin birtürlü şey var dedi..Doğru aslında eşimin aklına gelse arardıı yanii ne bileyim aklım karıştıı

hayır hayır atma şuan msj. bi kaç gün sonra tavirları sana karyşı çok sert değilse, abla hamilelik zor geçiyor.
ilaçların yan etkileri halsizlik uyku yapıyor de. tamamen unutmuşum de geç. bu kadar üzme kendini. bunlar telafi edilecek şeyler. ister kabul etsin ister etmesin.
hem o ilaçlar harbiden afedersin beni mal gibi yapıyo :27: salondan odaya giderken ne alacağımı unutuyorum :27:

hayır hayır atma şuan msj. bi kaç gün sonra tavirları sana karyşı çok sert değilse, abla hamilelik zor geçiyor.
ilaçların yan etkileri halsizlik uyku yapıyor de. tamamen unutmuşum de geç. bu kadar üzme kendini. bunlar telafi edilecek şeyler. ister kabul etsin ister etmesin.
hem o ilaçlar harbiden afedersin beni mal gibi yapıyo :27: salondan odaya giderken ne alacağımı unutuyorum :27:

Canım sorma şu an yemek masası duruyo toplayamadım eşimde daldı öyle koltukta progestan sağolsun benisarhoş gibi yapıyor aynı:))

Canlm ya sen işin içinde yoksan sana bir şey söylememişlerse canını niye sıkıyorsun ki?sen bence hiç bir sey olmamış gibi davran.sanki birseyden haberin yokmuş gibi,ya da olanlar seni ilgilendirmezmiş gibi ki zaten kardeşlet arasında olan bir durum.kafana takma derim.bence görümcene afedersin unutmuşum içerikli bir mesaj ata bilirsin.nede olsa aranızda sözlü olarak kötü 1seyler geçmemiş.sen aranı normal tutmaya bak bence.ne onlardan 1sey bekle ne de ekstra bir sey yap onlara.her şey düz,gerektiyi şekilde...

Forevercım,sen hamilesin ,zor geçiyor,ve bu gibi gereksiz konular ile canını sıkma ,çok çok anlayışlı bir kocan var ,herşeyine yardımcı,seni onlara karşı destekleyen ,allaha şükürki birde gencecik annen var ,senin onların yaptığı yemeğede ,gelip gitmelerinede ihtiyacın yok,boşver gelirlerse surat asma ,gidersende el öp otur kenarda ,illa bu ilişkilerin canım cicim olması gerekmiyor,onların belliki seninle bir sorunları var,o yüzden sana kaç kez söyledim hem arkadaş hem abla olaraj tavsiyelerde bulundum ,eşinde biliyor onların tavırlarını ve tutumlarını ve her zaman sana hak veriyor ,sende sesini çıkarmayarak ve sakin kalarak eşinin gözünde aslında yüceliyorsun .bu sebeple boşvereceksin ,her ne olursa olsun,bebeğini sormasalarda ,doğum günü için sorun çıkartırlarsada ,yada herhangi olabilecek her türlü olumsuzluğa kulaklarını kapatacaksın canım.ancak böyle mutlu olursun ,geçecek bu zor günler ,bebeğinle mutlu günlerin olacak ,o zaman kv,görümce umrunda bile olmayacak.

Canlm ya sen işin içinde yoksan sana bir şey söylememişlerse canını niye sıkıyorsun ki?sen bence hiç bir sey olmamış gibi davran.sanki birseyden haberin yokmuş gibi,ya da olanlar seni ilgilendirmezmiş gibi ki zaten kardeşlet arasında olan bir durum.kafana takma derim.bence görümcene afedersin unutmuşum içerikli bir mesaj ata bilirsin.nede olsa aranızda sözlü olarak kötü 1seyler geçmemiş.sen aranı normal tutmaya bak bence.ne onlardan 1sey bekle ne de ekstra bir sey yap onlara.her şey düz,gerektiyi şekilde...

Canım eşime demiş foreveryours beni aramadı diye eşim eve bi geldi yorgun argın söylene söylen gidi daha kapıdan ben nelerle uğraşıyorum ayıpdır felan diye sonra kaynanam aradı bı tonda o saydı benımle ilgili duyoyorum ben eşim söylemiyo ama tel sesinden ssinden duyuluyo delidim resmen

Forevercım,sen hamilesin ,zor geçiyor,ve bu gibi gereksiz konular ile canını sıkma ,çok çok anlayışlı bir kocan var ,herşeyine yardımcı,seni onlara karşı destekleyen ,allaha şükürki birde gencecik annen var ,senin onların yaptığı yemeğede ,gelip gitmelerinede ihtiyacın yok,boşver gelirlerse surat asma ,gidersende el öp otur kenarda ,illa bu ilişkilerin canım cicim olması gerekmiyor,onların belliki seninle bir sorunları var,o yüzden sana kaç kez söyledim hem arkadaş hem abla olaraj tavsiyelerde bulundum ,eşinde biliyor onların tavırlarını ve tutumlarını ve her zaman sana hak veriyor ,sende sesini çıkarmayarak ve sakin kalarak eşinin gözünde aslında yüceliyorsun .bu sebeple boşvereceksin ,her ne olursa olsun,bebeğini sormasalarda ,doğum günü için sorun çıkartırlarsada ,yada herhangi olabilecek her türlü olumsuzluğa kulaklarını kapatacaksın canım.ancak böyle mutlu olursun ,geçecek bu zor günler ,bebeğinle mutlu günlerin olacak ,o zaman kv,görümce umrunda bile olmayacak.

bu hatuna katılmamak elde değil yılların tecrübesi, arada banada akıl verse kv görümce pıçaklamadan önce :27:

Valla canım sorma sinir ettiler beni allah eşimden raI olsun o olmasa naparım bilmiyorum ben onlara gitsem bilemiyorum bi surat assalar ki görümcem öyledir genellikle ben orda sinirlerinir çıkar gelirim eve yani bilmiyorum eylülümm yaaa

bu hatuna katılmamak elde değil yılların tecrübesi, arada banada akıl verse kv görümce pıçaklamadan önce :27:

ah yavrum ah ,bende de var evlere şenlik bir kaynana bir görümce ,ben onları adam edene kadar neler çektim ama oldu yani ,
12 yıldır bu ailedeyim ,9 yıldırda gelinleriyim resmi olarak :)
belirgin bir taktiğim yok ,umursamazlık işe yarıyor diyorum o kadar .

Valla canım sorma sinir ettiler beni allah eşimden raI olsun o olmasa naparım bilmiyorum ben onlara gitsem bilemiyorum bi surat assalar ki görümcem öyledir genellikle ben orda sinirlerinir çıkar gelirim eve yani bilmiyorum eylülümm yaaa

2 gün önce bendelerdi ana kız ,bebeğin adı salih olacakmış bide ciddi ciddi söylüyorlarki bi görsen sen bile sinirlenirsin o derece ,insan gibi sormak yok ,illa salihmiş,bir fikrimi alın belki olacak şeyi böyle yaparak oldurmuyorsunuz .
bende dedimki ben adını koyarım ,ruhunuz duymaz ,sesleri kesildi,yani taviz vermemek gerekiyor.

ah yavrum ah ,bende de var evlere şenlik bir kaynana bir görümce ,ben onları adam edene kadar neler çektim ama oldu yani ,
12 yıldır bu ailedeyim ,9 yıldırda gelinleriyim resmi olarak :)
belirgin bir taktiğim yok ,umursamazlık işe yarıyor diyorum o kadar .

aman nazar değmesin, darısı bizlere o halde Eki Görüntüle 955086
Eki Görüntüle 955086
forever'ı da beni de Allah kurtarsın

Tum bunlari bosver ve bebeginin keyfini cikar..en guzel gunler bunlar..birak millet naparsa yapsin. Esin ve sen birarada olun mutlu olun bebisiniz bunu hissedecektir. Hayirli olsun simdiden..

Ne kadar bana benzeyen bi konu... benimde diğer gebeligimde bebek karnimda öldü kürtaj oldum şimdi yine hamileyim çok şükür ama riskli bi gebelik doktor hiçbiri yapma sırt üstü yat sadece dedi ve birsürü ilaç doğuma kadar her gün bir iğne vs vs.. kaynanam tatile gitti evli görümcem burda beni bi hayırlı olsun diye bile aramadi hicbirsey yapamadığimi yapmamam gerektiği bildikleri halde kıyametler koptu kaynanam yokken görumcemi davet etmedim bi süre diye. Görumcemin 3 tane canavar gibi küçük çocuğu var ben yalnızım ve hamileyim o da beni cagirabilirdi ama çağırmadi ve aramadi bile sonunda yine ben cagirdim bu sefer yaptığım yemekleri beğenmedi biz cocuklarimla bunlardan yemiyoruz dedi kalktım yeni baştan yemek yaptım bu halimle o sırada çocukları halıya vişne sularimi dokmedi eşyalar mi kırıp dokmedi vs. Her tarafı batırıp gittiler ve ben şu an Evimin işini dahi yapamıyorum. Vicdan meselesi vicdanı olmayan insanlardan çok şey beklememeyi tavsiye ediyorum sana. Bi de en azından senin esin seni savunmus benimki annesinin doldurusuna gelip bana soylemedigini bırakmadı. Allah ıslah etsin denir boylelerine sadece

ayy canım taktığın şeye bak bırak elinde telefon olsun ne olacak sen hep kendi görevini yap ki dönüp sana karşı şunu yapmadı bunu yapmadı buda böyle oldu gibi şikayetlerde bulunmasınlar.. ellerine koz verme.. hem ikinizde zıtlaştığınız zaman ne olacak biliyor musun tecrübelerimden konuşuyorum olay büyüyecek te büyüyecek bir bakmışsın eşin yıpranmış arada kalmış yazık sonuçta annesi bacısı atsa atamaz satsa satamaz ..eşin mutsuz olduktan sonra yıprandıktan sonra ne önemi var gururun.. ailende huzursuzluklar olacak.. sana tavsiyem ne yakacak kadar yaklaş nede donacak kadar uzaklaş...

Ayni sekilde dusunuyorum ben de. Kendim icin boyle tatsizliklarda hem ben yipraniyorum hem esim yipraniyor. Ilerde yasliligimiza birseyler kalsin istedigim icin mumkun mertebe problem ciksin istemiyorum. Ama dedigim gibi eski gelinleri de yok malesef karsilarinda, sonucta ne kadar verirsen o kadar alirsin. Ben beni ve benim ailemi gercekten sevdiklerini takdir ettiklerini bilsem veya dusunsem eski halime (yani can ciger) donerim, ama sanmiyorum ki fikirleri dusunce tarzlari deyissin. Su an ise sadece bir evladin esi olarak gorevimi yapiyorum esim ve kizim icin.

Back