• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana - Gerilim İmdb. 9.7

Dükkanı eve çevirmek istemişler tadilatma ama kabul etmedi arkadasım ne iç içe ne alt alta olmaz diyor.

düşman olamaz... netice de eşinin annesi.
özür falan da dilemesin. kayınvalidenin de özür dileyeceğini sanmam.
bayramda, hastalıkta, düğünde falan bir araya gelinebilecek birisi.

bir de yan yana geldiğinde hiçbir şey hakkında hiçkimse hakkında yorum yapmasın arkadaşınız. zira kadın biri bin yapıp abarta abarta anlatabilecek, hatta insanları tahrik edebilecek yapıda biri..

son olarak eşi neden kadını yalnız bıraktı onu anlamadım. karısının yanında olmalıydı. gerekirse otelde kalmalıydı ama anneye ben her zaman eşimin yanındayım mesajını vermeliydi..

Arkadasin kararli olsun ve mesafe koysun kaynanayla arasina bugün böyle lafi cevirip anlatan yarin daha neler neler söyler ..

Kesinlikle yüz vermesin ev bulana kadarda kaynanada kalmasin tepkisini koysun...

Bence soguk ve tavirli olsun esi arkasindaymis ne guzel.Ev tutulana kadar haber vermesinler ailesine evi tutsunlar oyle soylesinler

Ben bu konuda bıraz sızıde hatalı buldum
yanı arkadasınız sızden bunu ıstemıs olabılır ama cocugun aılesı varken sıze sıra gelmemelı demıyım ama , sız anca yanlarında gıderdınız .

kadın bırde sızden duyuyor
bundada enıste bey hatalı oldugu kadar arkadasınzıda hatalı

Ben bu konuda bıraz sızıde hatalı buldum
yanı arkadasınız sızden bunu ıstemıs olabılır ama cocugun aılesı varken sıze sıra gelmemelı demıyım ama , sız anca yanlarında gıderdınız .

kadın bırde sızden duyuyor
bundada enıste bey hatalı oldugu kadar arkadasınzıda hatalı

Hangi konuda hatalıyım acaba.

Hangi konuda hatalıyım acaba.
gel beraber ev bakalım demıs olabılır
kayınvalıdesı cocugun aılesı varken bu arkadasınızın ıstegı bıle olsa sen , bak x ben gelırım tabı ama yakısık almaz (almamıs) sen eltınıde cagır bende gelırım fılan dıyebılıyor olman gerekırdı
sahsen ben suanda ev bakacak olsam arkadasımı cagırsam benım kımle gıdecegımıde sorgular yanı

eşi devlet memuru vs değilse keşke bulundukları şehri bırakıp gelmeselerdi...

gel beraber ev bakalım demıs olabılır
kayınvalıdesı cocugun aılesı varken bu arkadasınızın ıstegı bıle olsa sen , bak x ben gelırım tabı ama yakısık almaz (almamıs) sen eltınıde cagır bende gelırım fılan dıyebılıyor olman gerekırdı
sahsen ben suanda ev bakacak olsam arkadasımı cagırsam benım kımle gıdecegımıde sorgular yanı

Arkadaşımın benimle gitmek isteme sebebi çevreyi çok iyi bilmem ve daha rahat edebilmesi.Ben bunda bir sakınca göremiyorum kayınvalidesi yahut kayınpederi ile gezebilecek bir durumu yok ki zaten onlarda gelemez teyze hasta.Eltisine gelince de arada ki samimiyet çok önemli bir pay teşkil ediyor ve zaten onlarla gitmemek için benden yardım istedi.Bu durumda gidilebilecek en mantıklı kişi benim gibi duruyor.

burda suçlu eşi neden bakarız deyip açık kapı bırakıyor ki olmaz anne diyecekti bu kadar basitti arkadaşına üzüldüm yani

Teşekkr ederiz arkadaşlar şimdi çıkıyoruz ev bakmaya devam edeceğiz.Tekrar gidecek ama tavırlı bir şekilde olacak.Yorum ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Hemen ev baksın, yerleşsin muhattabına almasın bence.
Yazık günah millette hizmet etmek için evlenmiyoruz

gerçek yüzünü şimdiden görmüş

gidip uzak semtte ev tutun

az görüşme ile işi halledin

kocası da annesini susturacak oldu bitti

Neyse siz yardımcı olun arkadaşına ama kv sizin ile arkadaşımızın aranızı bozmak isteyebilir bu genelde böyledir gelin dalsız budaksız kalsın kimseye sığınamasın , sadece biz olalım mecburı istesede istemesede bizim sözümüzden çıkmasın niyeti de belliymiş zaten geline kendilerine hizmetçilik yaptırmak akşamdam akşama evine gitsin geri kalan saatlerde hizmetimizde hazır bulunsun , kv hayallerini arkadaşın suya düşürmüş bundan sonra çok dikkatli olun oğluna seni kötüleyebilir arkadaşlığnız bitsin, diye ikinizin gözünün önünde oğluna telde yalan dolan uyduran kv daha neler yapmaz lütfen bunu dikkate alın Allah yar ve yardımcınnız olsun canım amin

bu erkeklerde ailelerine karşı hep bir bakarız lafı var bir türlü net bir şekilde düşündüklerini söyleyemiyorlar.

Back
X