• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana - Gerilim İmdb. 9.7

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
498
Size bir insan nasıl delirtilir hemen anlatıyorum..

Üniversiteden arkadaşım eşinin işi sebebi ile 2 hafta kadar önce bulunduğum memlekete geldiler.Burada kayınvalideleri eltileri falanda yaşıyor eşinin memleketi diyebilirim yani yıllar önce yerleşmişler.Arkadaşım tüm eşyalarını ev bulana kadar kayınvalidesinin alt katına boş dükkana yerleştirdiler. Biz de dün konuştuk çevreyi bilmediği için birlikte ev bakarız diye düşündük.Eşide izin alamıyormuş o da eltisi ile felan gitmek istemiyordu.
Saat yanılmıyorsam yeni 10 olmuştu erken başlayalım dedik hem kayınvalidesin de kahvaltı yapmış olduk..

Bende arkadasıma Sedef sen hazırlan ben masayı toplarım dedim geç kalmayalım dedim.O arada kayınvalidesi nereye gidiyorsunuz diye sordu bende ev bakmaya gidiyoruz x teyze dedim.

Aman Allah'ım kadın bir sinirlendi ben hayatımda böyle bir tepkiyi kimseden görmedim.

Yok ben hakanı arayacağım biz ona alt katı ( boş dükkan ) tadilat yapıp oraya geçireceğiz dedik..O da tamam dedi şimdi karısının lafına gidiyor..

O arada sese sedef geldi..

Kıza bakarak evimi beğenmedin o zaman gel birlikte oturalım bu evde ( 18 ,19 yaşlarında görümce , kayınvalide , K.Peder ) dedi.

Arkadaşımda ben iç içe oturamam anne benim de özelim var arkadaşlarım var bende kendi evimde misafir ağırlamak istiyorum.Bende rahat edemem siz de edemezsiniz hem hamileyim ileride babamdan utanır uzanamam bile dedi.

Kadın hemen koştu telefon açtı oğluna laf şu.

-Bak hakan karın olacak bize hizmet etmek istemiyormuş.Bizim yanımızda rahat rahat oturamazmış.Babandan rahatsızmış..

Ben şok tabi.Baktım arkadaşım ağlıyor kadın habire laf sayıyor aldım çantasını bize getirdim.Dedim sakinleş hani yol boyunca ağladı yazık daha yeni hamile kız.Neyse eve geldik oturduk biraz rahatlamasını istedim eşini ara dedim telefonu evde unutmuş numarasını sinirden zor hatırladı..

Ve aradı eşini..Kızın anlatmasına fırsat bile vermeden hemen geliyorum dedi.Ben tarif ettim yolu neyse kısa kesiyim geldi. Yalnız bıraktım oda da konuştular.Sonra eşi odadan çıkıp eşi için bir kaç gün izin istedi burda kalması adına.Bende tabi ki dedim.

Sonra arkadaşımın yanına gittim eşi özür dilemiş haber vermediği için annesi sürekli dile getiriyormuş o da bakarız diyormuş falan.Sözüm ona şu anda canım arkadaşımla birlikte ev bakıyoruz öğle yemeğine geldik eşimin iş yerine o da yanımda dinleniyoruz ve sizinle paylaşalım istedik.. O hala sinirli ve nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor bilmiyor.Bende bir fikir veremiyorum.Kayınvalidesine karşı nasıl bir tutum sarfetmeli..Siz olsaydınız ne yapardınız.

mesafeli olucak hep, yani kızın söylediği şeyleri resmen çevirerek söylemiş, ama eşi arkasındaysa sorun yok, mesafeli olsun yüz göz de olmasın,başka çaresi yok

Elbette taviz vermesin. İlk taviz tüm duvarı kalıcı olarak yıkar. Madem resti çekebildiler, aynen devam etsin.
Eğer görüşmek isterlerse onlar kurallarını esnetir ve yaklaşır.

hemen ev tutmaya baksınlar..yazık ya neden böyle işleri yokuşa sürüyor kayınvalidesi ayıp valla...
mesafesini korusun çünkü tehlikeli bir kadın..

kayınvaldesine hiç bi tutum sergilemesin eşi ne güzel ondan yanaymıs
annesıyle yüz göz etmiyor ve sizin evde kalmasını istemiş
ama tabi başta annesine bakarız demesi yanlıs kadın da ümitlenmiş galiba

ve telefon da oğluna bu bize hizmet etmek istemiyor diyerek de nıyetını belli etmiş zaten
allah herkesi korusun bu yapışkan yılışık allahın belası kaynanalardan
kendi kızlarının başına gelsin dıyorum ben aynıları
beduaysa beddua baska turlu anlamazlar nasıl anlayacaklarsa oyle olsun allah bıldıgı gıbı yapsın onları
burdan ben bıle sinirlendim
allahın cezası
cuma gunu hurmetıne allah ıslah etsın

çok mecbur kalmadıkça asla konuşmasın, ama sonuçta eşinin ailesi eninde sonunda denk gelicekler, mesafeli olunca zaten karşı taraf geri çekilir, çok mecbur kalmadıkça konuşmasınlar dediğim gibi

Anladım canım teşekkürler.Zaten eşinin ailesi ile ilgili hiçbir sıkıntısı yoktu.Birtek işte şimdi kayınvalidesi ile böyle bir mevzu geçti.

Size bir insan nasıl delirtilir hemen anlatıyorum..

Üniversiteden arkadaşım eşinin işi sebebi ile 2 hafta kadar önce bulunduğum memlekete geldiler.Burada kayınvalideleri eltileri falanda yaşıyor eşinin memleketi diyebilirim yani yıllar önce yerleşmişler.Arkadaşım tüm eşyalarını ev bulana kadar kayınvalidesinin alt katına boş dükkana yerleştirdiler. Biz de dün konuştuk çevreyi bilmediği için birlikte ev bakarız diye düşündük.Eşide izin alamıyormuş o da eltisi ile felan gitmek istemiyordu.
Saat yanılmıyorsam yeni 10 olmuştu erken başlayalım dedik hem kayınvalidesin de kahvaltı yapmış olduk..

Bende arkadasıma Sedef sen hazırlan ben masayı toplarım dedim geç kalmayalım dedim.O arada kayınvalidesi nereye gidiyorsunuz diye sordu bende ev bakmaya gidiyoruz x teyze dedim.

Aman Allah'ım kadın bir sinirlendi ben hayatımda böyle bir tepkiyi kimseden görmedim.

Yok ben hakanı arayacağım biz ona alt katı ( boş dükkan ) tadilat yapıp oraya geçireceğiz dedik..O da tamam dedi şimdi karısının lafına gidiyor..

O arada sese sedef geldi..

Kıza bakarak evimi beğenmedin o zaman gel birlikte oturalım bu evde ( 18 ,19 yaşlarında görümce , kayınvalide , K.Peder ) dedi.

Arkadaşımda ben iç içe oturamam anne benim de özelim var arkadaşlarım var bende kendi evimde misafir ağırlamak istiyorum.Bende rahat edemem siz de edemezsiniz hem hamileyim ileride babamdan utanır uzanamam bile dedi.

Kadın hemen koştu telefon açtı oğluna laf şu.

-Bak hakan karın olacak bize hizmet etmek istemiyormuş.Bizim yanımızda rahat rahat oturamazmış.Babandan rahatsızmış..

Ben şok tabi.Baktım arkadaşım ağlıyor kadın habire laf sayıyor aldım çantasını bize getirdim.Dedim sakinleş hani yol boyunca ağladı yazık daha yeni hamile kız.Neyse eve geldik oturduk biraz rahatlamasını istedim eşini ara dedim telefonu evde unutmuş numarasını sinirden zor hatırladı..

Ve aradı eşini..Kızın anlatmasına fırsat bile vermeden hemen geliyorum dedi.Ben tarif ettim yolu neyse kısa kesiyim geldi. Yalnız bıraktım oda da konuştular.Sonra eşi odadan çıkıp eşi için bir kaç gün izin istedi burda kalması adına.Bende tabi ki dedim.

Sonra arkadaşımın yanına gittim eşi özür dilemiş haber vermediği için annesi sürekli dile getiriyormuş o da bakarız diyormuş falan.Sözüm ona şu anda canım arkadaşımla birlikte ev bakıyoruz öğle yemeğine geldik eşimin iş yerine o da yanımda dinleniyoruz ve sizinle paylaşalım istedik.. O hala sinirli ve nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor bilmiyor.Bende bir fikir veremiyorum.Kayınvalidesine karşı nasıl bir tutum sarfetmeli..Siz olsaydınız ne yapardınız.
o dolduruşçu kayınvalide en tehlikelisi

mesafe mesafe mesafe çözüm bu

evi bunlara mümkünse en uzaktan baksın

Anladım canım teşekkürler.Zaten eşinin ailesi ile ilgili hiçbir sıkıntısı yoktu.Birtek işte şimdi kayınvalidesi ile böyle bir mevzu geçti.

ben en çok arkadaşınızın söylediği şeyleri sanki farklı bir şey söylemiş gibi oğluna anlatmasına takıldım, gayet mantıklı şeyler söylemiş arkadaşın, ama aynen dediği gibi oğluna anlatmamış kv, daha önce uzaklık vardı sanırım o yüzden aralar iyiydi, lafları değiştiren insanlara kızarım ben tehlikeli gelir bana, o yüzden mesafe her zaman iyidir, tartışmaya bile hiç bir zaman girmesin

mış. Yani tadilatla felan önceden bir mağazaymış sanırım.Öyle düşünmüüşler.

daha neler artık akşam da kepenkleri kapatır yatarlar. ama ben yine de kızda suç buldum, bir insan k.validesinin bu derece çirkef olduğunu nasıl bilmez? biliyorsa neden onun evine gider? keşke otelde kalsaydı kız, yağmurlu havada su verilmez bu kadına tövbe Allahıma :KK57:

Mesafe + eşinin çok daha net bir tavır sergilemisi lazımdı.

Bakarız da nedir ya, annesine olmaz anne, dükkanda mı yaşayacağız deyip kesip atmalıydı.

Bir daha suratina bakmasin terbiyesiz kadın ay yine cinlendim nedir bu kadınlardan çektiğimiz :63:

Kaynana çok tehlikeli. Asla bir araya gelmesin. Ben olsam çocuğu bile göstermem. Haketmiyor çünkü. Hamile birine yapılır mı bu ya utanmaz. Ya bebek düşseydi Allah korusun.

Back
X