- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Ben ingilizce öğretmeniyim.. atamam olmadı henüz.. kayınvalidemin arkadaşı dershane açmış ingilizce öğretmeni ariyor.. neyse cuma akşamı kayınvalideme gittim akşam yemeğine..
kv : Burcu ayse teyzen ing. hocası arıyor. Bana sordu Burcu ingilizce konuşaBiliyor mu diye, yok konuşamıyor dedim Ben de..
Ben :
sözlüm : anne Bu kız Bu dilin öğretmeni, ne demek konuşamaz, ana dili gibi konuşur hem de..
kv : ne Bilim oğlum yanımda hiç konuştuğunu görmedim
sözlüm : anne senin yanında neden ingilizce konuşsun ki, Bu kız yüksek onur Belgeleriyle Bitirdi Bölümünü, derece yaptı, atanamadiğina ne Bakıyorsun, kpss de ingilizce sorsalar Bu kız Birinci olur, sen niye kafana göre yargıya vardın ki konuşamıyor diye valla çok ayıp..
kv : ay ne Bilim oğlum.. ciddi ciddi konuşuyosun demek ha Burcu ?
Ben : tabi konuşurum.. yıllarımı vermişim.. gülüyorum aynı zamanda..
sözlüm : anne cidden kusura Bakma ama saçmalamışsın.. Burcu iyiniyetini Biliyor allahtan.. Başkası olsa çok Bozulurdu.. senin Bu yaptiğin resmen hakaret Bence..
kv : ay kızım kızdın mı Bana ? arayım ayse teyzenı konusuyomus diyim, olur mu ??
Ben : yok teyzecim kızmadım nerden Bileceksiniz, gerek yok Ben çalişmayi düşünmüyorum kpss ye hazırlanacam zaten..
neyse konu kapanıyor.. ayşe teyze ertesi gün kahve içmeye geliyor
ayse teyze : Burcucuğum sen ing konusamıyo musun ??
Ben: cevap vermeme müsde edilmiyor k.valide atılıyor..
kv : yoook konuşamıyormuş, Ben de şaşirdim, kpss idi falan unutmuş kız ingilizceyi..
Ben : :44:
.. yani ne denir ki ha dostlar =))
iyi yapmışsın ya bazen tırnaklarını göstermek lazım.. ne yaptı sonra dolmayı ? tavır yaptı mı sana ertesi gün?
Benim kayınvalideme Bişeyler oldu, yemin ediyorum cem yılmaza rakip olacak yakında... Bugün hep Beraber kayınvalidemin yeğenine gittik.. yeğeni hararetli Bi şekilde laf anlatıyor.. kardeşine kız istemişler, kız tarafı 5 Bin tl süt parası istemiş..
yeğen : teyze anlamadım , süt parası isteriz yoksa nişan olmaz diye tutturdular.. zaten onca masraf yapilacak, 5 Bin para mı verecez Bi de ne saçma şey..
kv : süt parası ne yaa ??
Ben : Ben duymuştum Bazı kesimler istiyor, işte Biz emzirdik Büyüttük onun Bedeli olarak erkek tarafından para istiyoruz der gibi Bişey..
kv : neeeeeeeee ???sizinkiler de mi süt parası istiyor ??
Ben : ( hiç Bozuntuya verir miyim ) tabi ama 5 Bin değil 35 Bin istiyor Bizimkiler, nişan zamanı söyleyecekler size zaten..
kv : nassııı yaaa
Görümcem ve yeğen koparlar, gözlerinden yaş gelecek nerdeyse, Ben gayet ciddi Bi şekilde
öyle valla, Boşa mı emzirdi annem Beni ?
görümcem annesinin o haline daha fazla dayanamıyor " dalga geçiyor anne " diyor.. ama anlatamam kayınvalidem nasl ohhhh , korktum valla, ne sütü ne parası kızım, diyor.. yemin ederim akşama kadar güldüm.. nası korktu canım Benim yaa
ay koptum ya
süt parası isteyen yerler de mi varmış ya bu devirde başlık parası gibi bişi yani o zaman biz bedavaya gitcez desene
evet canım sözlümün kuzenine kız istediler, süt parası olmadan olmaz diyorlar.. Biz Bedavaya gidiyoruz Bir de tonla çeyiz götürüyoruz =)))
Benim kayınvalideme Bişeyler oldu, yemin ediyorum cem yılmaza rakip olacak yakında... Bugün hep Beraber kayınvalidemin yeğenine gittik.. yeğeni hararetli Bi şekilde laf anlatıyor.. kardeşine kız istemişler, kız tarafı 5 Bin tl süt parası istemiş..
yeğen : teyze anlamadım , süt parası isteriz yoksa nişan olmaz diye tutturdular.. zaten onca masraf yapilacak, 5 Bin para mı verecez Bi de ne saçma şey..
kv : süt parası ne yaa ??
Ben : Ben duymuştum Bazı kesimler istiyor, işte Biz emzirdik Büyüttük onun Bedeli olarak erkek tarafından para istiyoruz der gibi Bişey..
kv : neeeeeeeee ???sizinkiler de mi süt parası istiyor ??
Ben : ( hiç Bozuntuya verir miyim ) tabi ama 5 Bin değil 35 Bin istiyor Bizimkiler, nişan zamanı söyleyecekler size zaten..
kv : nassııı yaaa
Görümcem ve yeğen koparlar, gözlerinden yaş gelecek nerdeyse, Ben gayet ciddi Bi şekilde
öyle valla, Boşa mı emzirdi annem Beni ?
görümcem annesinin o haline daha fazla dayanamıyor " dalga geçiyor anne " diyor.. ama anlatamam kayınvalidem nasl ohhhh , korktum valla, ne sütü ne parası kızım, diyor.. yemin ederim akşama kadar güldüm.. nası korktu canım Benim yaa
süt parası ne yaa ilk defa duyuyorumnerrde yaşıyo bunlar
burcu 01 senin bu kayınvalide harbiden saf ve cici bi kadına benziyo yaa.. Allah bozmasın..
ama şunu söylim, benim kayın validem ve ablası da ben evlenmeden önce standup çı gibilerdi, ne zaman bir araya gelsek gülmekten karnıma ağrılar girerdi, hatta bi keresinde altıma kaçırmıştım o derece yani.. ama evlendikten sonra ağızlarından tek duyduğum şey, oram ağrıyo buram ağrıyo, şekerim şöle tansiyonum böle, ay ölecem ben çok kötüyüm ya da bütün gün izledikleri saçma sapan dini kanallarda hocaların anlattıkları, o hoca şunu dedi sende yap bu hoca bunu dedi haberin olsun, hatta bazen arayıp şu kanalı aç bak hoca bilmem neden bahsediyo izle falan diyo.. alt katımda oturuyo kendisi, tek başına, bende yıkarda yalnızım bütün gün ama inan bazen 1 hafta görmüyom yüzünü, o kadar dayanılmaz yani.
ben zaten evlendiğimizde nasıl gidiyo eşin aynımı değiştimi diyenlere, benim eşim aynı da kaynanam çok değişti diyodum, düşün yanii.
inşallah seninki böle olmaz ama sen yine de kulağına küpe et bunları ve çook ta güvenme.. hep bi acaban olsun derim yani..
benimkilerde bayramdan sonra gelecekler miş ve muhtemelen kışı bizde geçirecekler,kızımın doğumundan sonra her kış geliyolar,3 senedir yani,ben pek gönüllü degilim ama bişey diyemiyorum tabi
bütün kışı mı, ay sen nerde oturuyon, orda kış kaç ay sürüyo.. Allah sabır versin canım.. İnşallah çok sıkmıyolardır, karışmıyolardır.. Aamaaannn, ölesi daha kötüymüş aynı evin içinde aylarca.. ben yatıp kalkıp dua edeyim altlı üstlü muhabbetlere..
birde oglum var bir buçuk yaşında bir ay sonra sütten kesecektim ama kaynanamlar gelince kesin kesme der bir sürü şeyler söyler konu açmıştım ama hiç yazan olmadı,oglum emerek uyuyo ve nasıl sütten keserim bilmiyorum kızımı gögsüme salça sürüp acıyo deye kesmiştim ama cocugun pisikolojisi bozulmuştu hep aglarken acıyo diye aglamıştı bende bu sefer tiksindirecek bişey süreyim kendi bıraksın istiyorum ama bi fikrim yok siz bi fikir verir misiniz bayramdan önce sütten kesmem lazım lütfen cevap bekliyorum
canım benim annem kardeşim sütten kesilsin diye sigara külü sürüp göstermişti bak kıh içiçenmi gel ayy pis falan demişti.. ve çok etkili olmuştu.. ama yanında falan yıkama .hatta hala isterse öyle al iç de içsin .tiksnir içmez inşallah..
amaan çok iyi anlıyom seni canım, anlatsam kitap olur, anlatsamda rahatlasam ama anlatıp sıkmayım modundasın.. malum topic eğlenceli idi.. biz gelene kadar..neyse, şu emzirme ile ilgili özelden yazacam sana bişiler, ordan oku, burası pek yeri diil, topici iyice çarkından çıkarmayalım ama dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?