• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

ay canım gülermisin ağlarmısın ince espiri yapmış ama tabi senin açından epey sinir bozucu..

ama ben şuna karar verdim hani bebek düşürdüm olayı var ya suanda hamileyim Allah korusun da düşük filan olursa eşimin tabiriyle kimseye düştü demicem
bizim cocuk evden kaçtı dicem

hatta az daha ikiz oluyomuş ama bir kese boş
eşim "-aha bizim cocuk daha 8 haftalıkken evde kaçtı" dedi ilk bütün gün öldüm gülmekten üzülmek yerine :9:
bu da benim kocacıgımla olan diyalogummm

evet olabilir ama inşallah mevlam yaşatmaz bi daha aynısını :50:

:1::1::1:aynısı bizdede oldu.üstte kayınvalide var ortada ben alt katta kiracı.ama kiracı 15 yıldır orada o yüzden akraba gibi olmuşlar iiyice.neyse nisan gibi iki dairenin kapısı bi açılır eylül e kadar bi daha kapanmaz:1::1:ben bi yere g,tmek için kendi kapımı açarım kayınvalide sanki pusu kırmuş kapıya bağırırr nurdann senmisin kızım :53:
ben:evet annee
ky:biyeremi gidiyon
ben:ewet anne
ky:nereye gidiyon (bundan sonra başlar) ptt ye gidiyosan benim faturalar var çarşıya gidiyosan banada şunu al...filann ama ben oralara gidiyosam bile gitmiyoruum derim çünkü kendisi 5 dk evinde durmaz o kadar gezen kendi işinide halledebilir
neyse haziranda evlendik 15 gün sonra geldi bizimki
ky:sen neden kapını kapatıyosunki
ben:anne o kapı kapansın diye orda hem ben rahatsız olurum yarı çıplak geziyorum evin içinde ayıp değilmi)
ky:ama kızım evin içi sıcak kapıyı açta biraz essin
ben:anne maden o kadar düşünüyon bana bi klima hediye et
ky:tamam sen hamile kal ben sana klima alıcam ama şimdi kapın açık olsun gelip geçerken göreyim ne yaptığı
ben::52::52::52::52::52:

kamera taktırın eve rahat rahat izlesin:52::52:

şok oldum bazılarına yaa ne kadar kötü insanlar var :53:
benim annemde kayınvalide ve gelinimizi bizden ayırt etmez..
benim kayınvalidemde iyidir Allah razı olsun ama bazen lafının nereye gittigini bilmiyo...

bi kac ay önce hamile kalmıstım ama kimseye söylemedim..
iyice kesinlessin netlessin öyle söylicem diye..
neyseki 6.haftayı doldurunca söyledim sadece eşime ve kayınvalidemle görümceme..
ama çok sevinemedik 5 gün sonra düşük yaptım..
hastaneden geldim kaynanam yemek hazırlamıs.. bende moral 0 utanıyorumda cok perişanım..
kv: gecmiş olsun iyimisin..
bn: iyyim anne sagol..
görümcem : bi yegenimize sahip çıkamadın (kendince espiri yapıyo)
ben şoktayım...
komsuları geldi 5dk. sonra... kimsenin haberi yok ya bende elimdeki serum izini saklıyorum bişe sormasın diye..
komsu: ayyy abla saglık ocagına gittim tansiyonum düşmüş..
kv : senin tansiyonun düşmüş bizimkininde bebegi düştü
ben yine şok.. aglicam aglayamıyorumm..

cnm yaa Allah sabır versin tatlm. espritüel (!) kaynana

dün akşam eşimin doğum gününü kutladık.
eşime hediye olarak resimli boxer ve daha büyük hediye;kendime o boxer ı tamamlayan bir gecelk.
gece yatarken eşime boxer ı vereceğim ben de geceliği giyeceğim ve büyük kutlama olacak diye planlar yapıyorum.
(eşimin ailesiyle oturuyoruz )pastamızı kestik kutlamayı yaptık herkes öpüstü vs vs. tam odaya çekileceğiz:
kaynana saat 23:30 da mutfakta lahana dolması sarmak için hazırlık yapmakta:
kaynana:basak gel de şu dolmayı 5 dakka da saralım.
ben:ay valla uzun sürer, ben odama geçiyorum,kocama özel hediyesini vereceğim....
kaynana::53:
:33::33::33:
eğer kaynanayı dinleyip dolma sarmaya kalksaydım ben işimi bitirene kadar eşim çoktan uyumş olacaktı ve benm hayallerim suya düşecekti.

Son düzenleme:
size kaynanam ve görümcemle aramdaki diyologu anlatıyorm...

uzun yoldayız ist ye dönüyoruz.. köydeki gelinlerden acıldı konu
kaynanam herkesi elestiriyo
ben : bak ben iyi gelinim size karsılık vermiyorum
kayn: sen cevap vermiyon ama kendi istedigini yapıyosun yinee..
ben: ne güzel işte cevap verip yapsam dahamı iyi
görüm: evet sen hep kendi istedigini yapıyosun..
ben: eee sende öyle yapıyosun..
görüm: evet bende kendi istedigimi yapıyorum ama sen cok safsın (konuyu uzatıyo ardı ardına eleştiri)
kay: bide kaynanalarını kötülüyouar
ben: merak etme anne ben soranlara kaynanam var demiyorum görümcem var diyorum:23::23:
kaynanam güler görmcem surat yapar :27:

evdeki su filtreli elekt.süpürgeyi bi gün süpürge yaptıktan sonra suyuyla yerine kaldırmışım. kaynanam akşam görünce bağırmaya başladı:
kayn:kim koyuyo bunu suyuyla, suyuyla konulur mu hiç!!
ben:ben koydum anne,suyuyla bırakmanın zararı olmaz merak etme
kayn:olur mu hiç içinde su bekleye bekleye motoruna zarar verir
ben:anne yerinde duran su motora ne yapacak, koku yapmadığı sürece süpürgeye zararı yookk
(kaynana hala kendi kendine mır mır söylenmekte)
olur mu canm öyle şey bırakılır mı hiç suyuyla süpürge biter bitmez dökülmesi lazım sonra bi da doldurursun........

bu olaydan bir süre sonra yine bir gün süpürge yapmak için süpürgeyi aldığımda baktım ki içinde suyu duruyor tabii bu kez suyu bırakan kaynanam.
ben: kim bıraktı bunu suyuyla
kayn:ben bırakmışım
ben :niye suyuyla bırakıyosun anne?
kayn:geçen süpürge yapmştım unutmuşum yaa... aslında hiç öyle şey yapmazdım ama,tekrar süpürürüm diye dökmemiştim..vs vs.:27:

Son düzenleme:
Ben ingilizce öğretmeniyim.. atamam olmadı henüz.. kayınvalidemin arkadaşı dershane açmış ingilizce öğretmeni ariyor.. neyse cuma akşamı kayınvalideme gittim akşam yemeğine..

kv : Burcu ayse teyzen ing. hocası arıyor. Bana sordu Burcu ingilizce konuşaBiliyor mu diye, yok konuşamıyor dedim Ben de..

Ben : :27:

sözlüm : anne Bu kız Bu dilin öğretmeni, ne demek konuşamaz, ana dili gibi konuşur hem de..

kv : ne Bilim oğlum yanımda hiç konuştuğunu görmedim

sözlüm : anne senin yanında neden ingilizce konuşsun ki, Bu kız yüksek onur Belgeleriyle Bitirdi Bölümünü, derece yaptı, atanamadiğina ne Bakıyorsun, kpss de ingilizce sorsalar Bu kız Birinci olur, sen niye kafana göre yargıya vardın ki konuşamıyor diye valla çok ayıp..

kv : ay ne Bilim oğlum.. ciddi ciddi konuşuyosun demek ha Burcu ?

Ben : tabi konuşurum.. yıllarımı vermişim.. gülüyorum aynı zamanda..

sözlüm : anne cidden kusura Bakma ama saçmalamışsın.. Burcu iyiniyetini Biliyor allahtan.. Başkası olsa çok Bozulurdu.. senin Bu yaptiğin resmen hakaret Bence..

kv : ay kızım kızdın mı Bana ? arayım ayse teyzenı konusuyomus diyim, olur mu ??

Ben : yok teyzecim kızmadım nerden Bileceksiniz, gerek yok Ben çalişmayi düşünmüyorum kpss ye hazırlanacam zaten..

neyse konu kapanıyor.. ayşe teyze ertesi gün kahve içmeye geliyor

ayse teyze : Burcucuğum sen ing konusamıyo musun ??
Ben: cevap vermeme müsde edilmiyor k.valide atılıyor..
kv : yoook konuşamıyormuş, Ben de şaşirdim, kpss idi falan unutmuş kız ingilizceyi..
Ben : :44:
.. yani ne denir ki ha dostlar =))

Kayınvalidemle eşim arasındaki diyaloglar çok iyidir, yazacağım diyaloga ben şahit değilim ama her zaman anlatılır çok gülerim. Biz evlenmeden 1-2 sene önce eşime kız bakıyorlar, kim iyi temiz bir kız var dese kayınvalidem sormadan etmeden eşimi götürüyor. Birine daha gidiyorlar, eşim bakıyor ve çıkıyor, arabadaki halleri şöyle;
Eşim: Anne sen bu kızı nerden buldun,
Kv: ...... ablan söylemişti,
Eşim: Anne bu kızı hiç sormadın mı sen,hani öğretmendi,
Kv: Ha öğretmen ha muhasebeci ne farkı var cnm,
Eşim: Peki anne bu kızın yaşı kaç sence ,
Kv: Sormadım ama var herhalde biraz, 30 u geçmiş (eşim 27 yaşında), ne olacakta cnm bir kaç yaş,
Eşim: Anne sence bu kızla biz yakışırmıyız, aklın kesiyormu,
Kv: Olabilir ne bileyim sen beğendiysen ben bişey diyemem, senin gönlün düştüyse artık,
Eşim: Anne ne gönlü düşmesi , bu kız kaç kilo (kızın yanında eşim ufak tefek kalmış, hem boyu uzun hemde iriymiş) , manyakmısın sen, benden kaç yaş büyük , Allah rızası için cevap ver, sen benim yerimede olsan evlenirmisin ?
Kv: Hayır evlenmem.
Eşim: .... O zaman bana kastın ne seninnnn....... diyip eşim kopar....

ay valla doğuracam şimdi.. çok iyimiş ya seninkii.. valla çok tuuttum...

kapım çalar alt katta oturan k. validem gelir
b: efendim anne
k: kızım bugün ..... teyzenlere oturmaya gidelimmi ne zamandır görmüyoruz
b: peki anne eger istiyorsan gideriz gideriz

neyse misafirliğe gittik oturup çay içiyoruz filan

k: bugün bizde evde otuuryorduk choqsekerin canı sıkıldı .... teyzelere gidelimmi anne deyince kalktık geldik
b: :53::53::53::53:

teyzenin hoşuna gitsin diye söylemiştir :34:

Ben ingilizce öğretmeniyim.. atamam olmadı henüz.. kayınvalidemin arkadaşı dershane açmış ingilizce öğretmeni ariyor.. neyse cuma akşamı kayınvalideme gittim akşam yemeğine..

kv : Burcu ayse teyzen ing. hocası arıyor. Bana sordu Burcu ingilizce konuşaBiliyor mu diye, yok konuşamıyor dedim Ben de..

Ben : :27:

sözlüm : anne Bu kız Bu dilin öğretmeni, ne demek konuşamaz, ana dili gibi konuşur hem de..

kv : ne Bilim oğlum yanımda hiç konuştuğunu görmedim

sözlüm : anne senin yanında neden ingilizce konuşsun ki, Bu kız yüksek onur Belgeleriyle Bitirdi Bölümünü, derece yaptı, atanamadiğina ne Bakıyorsun, kpss de ingilizce sorsalar Bu kız Birinci olur, sen niye kafana göre yargıya vardın ki konuşamıyor diye valla çok ayıp..

kv : ay ne Bilim oğlum.. ciddi ciddi konuşuyosun demek ha Burcu ?

Ben : tabi konuşurum.. yıllarımı vermişim.. gülüyorum aynı zamanda..

sözlüm : anne cidden kusura Bakma ama saçmalamışsın.. Burcu iyiniyetini Biliyor allahtan.. Başkası olsa çok Bozulurdu.. senin Bu yaptiğin resmen hakaret Bence..

kv : ay kızım kızdın mı Bana ? arayım ayse teyzenı konusuyomus diyim, olur mu ??

Ben : yok teyzecim kızmadım nerden Bileceksiniz, gerek yok Ben çalişmayi düşünmüyorum kpss ye hazırlanacam zaten..

neyse konu kapanıyor.. ayşe teyze ertesi gün kahve içmeye geliyor

ayse teyze : Burcucuğum sen ing konusamıyo musun ??
Ben: cevap vermeme müsde edilmiyor k.valide atılıyor..
kv : yoook konuşamıyormuş, Ben de şaşirdim, kpss idi falan unutmuş kız ingilizceyi..
Ben : :44:
.. yani ne denir ki ha dostlar =))

GÜlsem mi ağlasam mı bilemedim.
ALlahtan iyi niyetini biliyorsunn:36::36::37::1:

eşime hediye olarak resimli boxer ve daha büyük hediye;kendime o boxer ı tamamlayan bir gecelk.
gece yatarken eşime boxer ı vereceğim ben de geceliği giyeceğim ve büyük kutlama olacak diye planlar yapıyorum.
(eşimin ailesiyle oturuyoruz )pastamızı kestik kutlamayı yaptık herkes öpüstü vs vs. tam odaya çekileceğiz:
ben:ay valla uzun sürer, ben odama geçiyorum,kocama özel hediyesini vereceğim....
eğer kaynanayı dinleyip dolma sarmaya kalksaydım ben işimi bitirene kadar eşim çoktan uyumş olacaktı ve benm hayallerim suya düşecekti.

süpersinnnn :))

cnm benm görümcemde aynı binada herkesin kapıda anahtar takılıdır. yol geçen han ı gibi .
isteyen istediği an istediği eve dalar.:19: çok saçma.
eşime söylüyorum. "biz eve çıktığımız zaman asla anahtarı kapının üstünde bırakmam. böyle saçmalık olamaz evimde çıplak gezemicek miyim ben" dedim.
eşim de "olsun yine de sabahtan akşam 5 e kadar koyalım . akşam olunca anahtarı çıkarırız,
hiç takmazsak alınırlar" dedi:53::53::53:
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. sanki benim evim devlet dairesi, akşam 5 e kadar açık:27:

Koptum canım eşinin yorumuna. 5e Kadar takalım.
Hele senin yazdığana bayıldım. devlet dairesimi hahahahahaha :))
Çok enteresan ya kapının üstünde anahtar olurmu ne o öyle.

Koptum canım eşinin yorumuna. 5e Kadar takalım.
Hele senin yazdığana bayıldım. devlet dairesimi hahahahahaha :))
Çok enteresan ya kapının üstünde anahtar olurmu ne o öyle.

evt cnm buranın da kuralı böyle:31::31::31:

ayyyy çok güldüm çok eğlendim ben sadece benimki böyle sanıyodum
benimkide çok bombadır

2,5 aylık kızım var eşimin arkadaşları bebek görmeye gelecekler hazırlık yapıyoruz

kv: hadi kızım hadi çabuk olbiraz
ben:anne bebeği uyutup geliyorum (bebeği nasıl çabuk uyutacaksam)
kv: sana kocaman bi maşallaaah napıosun daha
ben: hasbin allah
kv:hadi marulları yıka pastanın sosunu yap eve süpürge tut git bi bebeğe bak
ben: ahtapota benzer bi halimmi var

neyse misaifrler gelir
kızım üzerime kustuğu için üzerimi değiştirmeye gittim
ütülenmiş olarak görümcemin bi buluzu vardı onu giydim oda benden giyer kardeş gibiyizdir
içeri gittim alel acele kızımı kucağıma aldım kızım tekrar kustu ordan
kv:aaaaaaaaaa kızıııımmmmm halanın buluzunu mahfettin
ben:tabi şoktayım öyle bi bakış attımki inme indi kadına

hamileyim kaynanamlara söylücez ben okadar heyecanlıyımkii eşimdee
eşim:annesine işaret ediyor karnını gösteriyor
kv:hıııııııım iyi ben sonra derim babana
ben:aaaa neden utanılacak işiy değil babacığım dede oluyosun
kv:keşke az daha bekleseydiniz bu arada 6 ay önce patik alıp gelmişti kaynanam bebek patiği
ben:keşke gün verseydiniz ozman yapardık
kaynatam :allah analı babalı büyütür inşallaaah
kv:ama ben babanne olmaya hazır değiliimmm

allaaam kadının hazır olmasını beklicekmişim tövbee

büyükbabası kızımı kucağında gezdiriyor hoplatıyor felan
kaynanamda izliyor dayanamadıı
herifiiiiimmm onu bırakdaa beni kucağına alda hoplat demezmii
ben tabii :53: eee biz gidelim babam seni hoplatsın dedim

bunun gibiokadar çok hikayem varkii anla anlat bitmezz
:36:
harbiden dedinmi öle biz gidelim seni hoplatsın die.. süpersin valla, bayıldım sana..

az değilsin heeee:1:

evt cnm ben de nasıl yaptım bunu bilmiyorum. bunu söyledikten sonra "acaba gidip dolmayı sarıp öyle mi gelsem, kaynana alınır falan" diye düşündüm ama sonra boşverdim:1::1:

iyi yapmışsın ya bazen tırnaklarını göstermek lazım.. ne yaptı sonra dolmayı ? tavır yaptı mı sana ertesi gün?

Ben daha bekarım, bir sevgilim bile yok ama konunun henüz 3. sayfasındayım ve kahkaha atmaktan karın kası yaptım. Ay sizin kayınvalideler tam film.:9::9::9::9:

Back