• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana derdi

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar böyle bir konu açacağımı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

öncelikle kendimi anlatayım 4 yıllık evliyim kayınvalidemi 4 senede belki 4 kere görmüşümdür eşim askerdeyken ne yemin törenine gitti nede yarım saatlik mesafedeki oğlunu görmeye gitti ben borç içinde yüzerken oğluna benim bakmam gerektiğini asla tek kuruş yardımı dahi olmadı varsa yoksa kendi kızı ve damadı bizim cenazemiz oldu hiçbir şekilde baş sağlığı dilemedi örnekleri çoğaltırsak hiçbir zaman beni kabul edemedi her zaman bana biz örf adet gelenek biliriz dedi ama bana hiçbir şekilde uygulamadı ve uygulatmadı

ben trakyada doğmuş ve yetişmiş biriyim kendileri de erzurumlu kapalılar 5 aylık ikiz çocuklarım var ve çalıştığım için kaynanam bakıyor ama katlanamıyorum kendi evi bir sokak ötede olmasına rağmen evine gitmiyor çocuklarıma aldığım kıyafete kendi giyimime kuşamıma herşeye karışır oldu benim çocukları sevmeme öpmeme dahi karışıyor ne olur bana yardım edin dayanamıyorum artık bir yere giderken bile ondan izin alacakmışız ben açığım ve oruç tutmadığım için hakaret ediyor bana beceriksiz sen ne anlarsın tarzında laflar sokuyor bu zamana kadar çocuklarıma hiçbir şley yapmadı görümcemin çocuğunun eski kıyafetlerini getirmiş sürekli onları giydiriyor sanki çocuklarımın hiç kıyafeti yok bana inadına inadına yapıyor beni çocukların üvey annesi kendisini de öz annesi gibi görüyor

arkadaşlar bu tarz durumla karşılaşan oldu mu ve ne yapmam gerek

eşimin tepkisini soranlar ise eşime dedim annen gitsin sadece gündüzleri kalsın dediğimde tek kadın ne zararı var sen büyütüyorsun idare et oluyor valla bu gidişle boşanacağım bu zamana kadar herşeyle başa çıkan ben bu sorunla nasıl başa çıkarım

hayatımın en büyük hatası da kaynanama yakın ev satın alkarak oldu ya o evi satıp başka yere yerleşeceğim yada....

oğlun seçmiş beğenmiş evlenmiş sanane be kadın!!
ne gerek var huzur kaçırmaya
canım az daha dayan sonra kreş araştırmaya bak sen
karşıyım kreşe çok küçük yaşta ama mecbur kalıyor insan..

önce boşanmayı düşünmek yerine,madem bu kadar zorlanıyrosun
kayınvalidene çocuklara baktırmasan daha iyi olmaz mı?

önce boşanmayı düşünmek yerine,madem bu kadar zorlanıyrosun
kayınvalidene çocuklara baktırmasan daha iyi olmaz mı?

evet aslında çok iyi olur ama çıkış yolu bulamadım ev kredi 2,5 yılımız var ben çalışmazsam geçinemeyiz

çocuklarıma hiçbişey yapmadı derken?
kadın zaten ikiz çocuklara bakıyomuş daha ne yapsın...
ama bunun dışında haklısın gerçekten sinir bozucu şeyler var..
herşeye karışması fln tahammül edilir gibi değil...
zaten bebeğe bakmaya başlayınca bi tuhaflaşıyo insanlar kendi çocukları sanıoyolar...
benim oğlum 5 aylık kendi annem bakıyo haftasonları kendi evimize gittiğimizde bile yüzleri düşüyo annemle kızkardeşimin...
pazar akşam geri dönüyoruz sanki 1 senedir görmemişler çocuğu...
taşınsan iyi olur tabi ama çocuklara kim bakacak taşınınca..

Ben anlamiyorum bukadar gicik oldugunuz kadina cocuk niye baktiriyosunuz yazik degil mi size, diyceksiniz mecburum ozaman ona gore acik olcaksiniz neyse soyliyceksiniz o evin hanimi cocuklarin annesi sensin bunu her firsatta hissettiriceksin , olmadi arastir bakici tut hic bisey diyrmezler calisiyosun parani kazaniyosun

evet aslında çok iyi olur ama çıkış yolu bulamadım ev kredi 2,5 yılımız var ben çalışmazsam geçinemeyiz

çocukların için katlanacaksın o zaman yapacak bir şey yok kendi annen yok mu? maalesef annen olsun k.v olsun çocuğa bakınca sahipleniyorlar benimde kv. bakıyordu bana senide sever bak sanada gelmek istiyor falan diyordu sanki ben üvey anneyim

başka birini bulun ona baktırın.
kızıyla damadının evinede gidip kalabilir. madem onları cok seviyor...
herşeyin iyisini kendileri bilir zaten... bizler ne bilicez:4:

4 senede 4 kez gördüm demişsiniz ama çocuklarınıza bakıyormuş. Nasıl olduğunu anlamadım pek.

Bence çocuklarınıza bakacak başka birini bulun.

4 senede 4 kez gördüm demişsiniz ama çocuklarınıza bakıyormuş. Nasıl olduğunu anlamadım pek.

Bence çocuklarınıza bakacak başka birini bulun.

4 sene de 4 kez gördüm

bizim evimize yerleşeli de 3 ay oldu

3 aydır birlikteyiz ve sürekli beni ve oğlunu kızıyla kıyaslamaya başladı

arkadaşlar böyle bir konu açacağımı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

öncelikle kendimi anlatayım 4 yıllık evliyim kayınvalidemi 4 senede belki 4 kere görmüşümdür eşim askerdeyken ne yemin törenine gitti nede yarım saatlik mesafedeki oğlunu görmeye gitti ben borç içinde yüzerken oğluna benim bakmam gerektiğini asla tek kuruş yardımı dahi olmadı varsa yoksa kendi kızı ve damadı bizim cenazemiz oldu hiçbir şekilde baş sağlığı dilemedi örnekleri çoğaltırsak hiçbir zaman beni kabul edemedi her zaman bana biz örf adet gelenek biliriz dedi ama bana hiçbir şekilde uygulamadı ve uygulatmadı

ben trakyada doğmuş ve yetişmiş biriyim kendileri de erzurumlu kapalılar 5 aylık ikiz çocuklarım var ve çalıştığım için kaynanam bakıyor ama katlanamıyorum kendi evi bir sokak ötede olmasına rağmen evine gitmiyor çocuklarıma aldığım kıyafete kendi giyimime kuşamıma herşeye karışır oldu benim çocukları sevmeme öpmeme dahi karışıyor ne olur bana yardım edin dayanamıyorum artık bir yere giderken bile ondan izin alacakmışız ben açığım ve oruç tutmadığım için hakaret ediyor bana beceriksiz sen ne anlarsın tarzında laflar sokuyor bu zamana kadar çocuklarıma hiçbir şley yapmadı görümcemin çocuğunun eski kıyafetlerini getirmiş sürekli onları giydiriyor sanki çocuklarımın hiç kıyafeti yok bana inadına inadına yapıyor beni çocukların üvey annesi kendisini de öz annesi gibi görüyor

arkadaşlar bu tarz durumla karşılaşan oldu mu ve ne yapmam gerek

eşimin tepkisini soranlar ise eşime dedim annen gitsin sadece gündüzleri kalsın dediğimde tek kadın ne zararı var sen büyütüyorsun idare et oluyor valla bu gidişle boşanacağım bu zamana kadar herşeyle başa çıkan ben bu sorunla nasıl başa çıkarım

hayatımın en büyük hatası da kaynanama yakın ev satın alkarak oldu ya o evi satıp başka yere yerleşeceğim yada....

önce dört yılda dört kez gördüm dedin
çocuklara bakıyormuş...
çocuklara hiçbirsey yapmadı demişssin
çocuklara bakıyormuş.
anlamadım....

önce dört yılda dört kez gördüm dedin
çocuklara bakıyormuş...
çocuklara hiçbirsey yapmadı demişssin
çocuklara bakıyormuş.
anlamadım....

çocuklar olana kadar senede 1 kere görüyordum çocuklar oldu bizle yaşamaya başladı evet benim için çocuklara bakmasının hiçbir önemi yok buna ben bişi yaptı gözüyle bakmıyorum keşke bakmasa......çekip gitse de bizde rahatlasak

herkesi hep kendim gibi gördüm ama böylşe bir muameleyi hak ettiğimi asla düşünmüyorum

en güzeli evi kaynanadan en uzak bölgeye taşıyıp bakıcı bulmak

çok benzer durumdayız, kızıma kayınvalıdem bakıyor sagolsun 4 senedir bizde kalıyolar kayınbabamla. bu yaz kesın ayrı ev tutacaklardı, dun kayınvalıdem kışın mutfaga su halıyı serıcem dedı! kıs ıcın bızde plan yapıyor yanı hıcbısey de dıyemedım! ben de ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım

esinle konus ve oradan tasinmak icin ikna et canim. Ve cocuguna bakici bul yadaa krese yazdir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok benzer durumdayız, kızıma kayınvalıdem bakıyor sagolsun 4 senedir bizde kalıyolar kayınbabamla. bu yaz kesın ayrı ev tutacaklardı, dun kayınvalıdem kışın mutfaga su halıyı serıcem dedı! kıs ıcın bızde plan yapıyor yanı hıcbısey de dıyemedım! ben de ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım

BU ZAMANA KADAR HEP ÇOK SERBEST YAŞADIK evde yabancı birinin nefesine bile tahammülüm yok ama bu bişey değil bunlar zamanla oldu beni öldürdü yaptıklarıyla çocuklara dokunmasına bile tahammülüm kalmadı çünkü bikaç ayda beni çok üzdü çok yıprattı

Back